leo Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 10:58 #1 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 10:58 Вакансія: менеджер інтернет-магазину комп'ютерної та офісної техніки.Вимоги:- вища освіта;- вільне володіння російською та українською мовами;- знання асортименту комп'ютерної техніки та комплектуючих;- досвід роботи у сфері продажу;- відповідальність, наполегливість, порядність, комунікабельність.Обов'язки:- консультації клієнтів по роботі інтернет-магазину;- опрацювання замовлень;- продаж комп'ютерної та офісної техніки, витратних матеріалів;- документальний супровід продаж;- формування замовлень для поставки товарів;- формування асортименту;- робота з представництвами в регіонах України;- аналіз комп'ютерного ринку;- просування, реклама інтернет-магазину.Умови роботи:- з 9.00 до 18.00, субота-неділя вихідний/відділений моніторинг;- офіс у Луцьку;- з/п: ставка (затвердження по співбесіді) + премія (залежить від обсягу продаж).Телефон для контакту: 096-364-354-9.Резюме відсилати на [email protected]
bidzyura Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:19 #2 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:19 Офіс у Луцьку?Яка ЗП?
nickel Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:34 #4 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:34 вкажіть ЗП.Женя, а може це в правилах прописати?
byiviter Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:44 #5 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:44 Вища освіта - це критичний фільтр пошуку? Ел. адресу магазину у студію. Як пише МОД: ЗП.
leo Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:49 Автор #6 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:49 Офіс у Луцьку?Яка ЗП?Так, офіс у Луцьку.З/п: ставка (затвердження по співбесіді) + премія (залежить від обсягу продаж).вкажіть ЗП.оголошення доповнив.
Zheny@ Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:51 #7 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 11:51 Шановний leo, ви не тицяйте кніпочку "Підтримав" а вкажіть ЗП. Бо я тему можу закрити чи грохнути, як не інформативну. Чи таку, що не відповідає правилам.АПД. Яка ставка? 1 грн + %% від продажу? Вкажіть суму. Якщо мінімальна, то в межах встановлених трудовим законодавством? Чи мінімальна відносно чого?
nickel Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 12:10 #8 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 12:10 Я взагалі-то писав про правила, бо мені також надоїли теми "ні про що", хоча резюме вже вислав.
Sp_RoNdo Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:01 #9 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:01 Сор, за офф, але:Як на мене тема повністю допомвнена, "- з/п: ставка (затвердження по співбесіді) + премія (залежить від обсягу продаж)."Чому?.. А тому що зараз такі робітники пішли, що поки ти з ним не поспілкуєшся то зрозуміти що він знає дуже складно. В резюме чого тільки не понаписують а як до діла, то ні бе ні ме! Доречі багато великих компаній в інформації про вакансію вказують "з\п по результатам співбесіди" А про який відсоток Ви говорите? Ясно вказано що "+ премія (залежить від обсягу продаж)", себто роботодавець залишає за собою право сам приймати рішення по премії згідно продажу менеджера.
Zheny@ Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:05 #10 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:05 Sp_RoNdo, це всі розуміють. Але за мінімальну ставку в 400 грн + "премія"...
leo Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:54 Автор #11 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 14:54 Шановний leo, ви не тицяйте кніпочку "Підтримав" а вкажіть ЗП. Бо я тему можу закрити чи грохнути, як не інформативну. Чи таку, що не відповідає правилам.АПД. Яка ставка? 1 грн + %% від продажу? Вкажіть суму. Якщо мінімальна, то в межах встановлених трудовим законодавством? Чи мінімальна відносно чого?Прошу вибачення, що порушив правила розділу. Як пояснення: не знайшов де вони викладені (тому і підтримав повідомлення nickel).По суті питання "ЗП?" - досить чітке повідомлення Sp_RoNdo (підтримую).По інформативності теми (надоїли теми "ні про що", ) - доповнення вніс, рахую, що інформації на даний момент достатньо.Якщо все-таки в такому викладі тема порушує правила розділу, прийміть мої вибачення, я не можу заперечувати проти "закрити чи грохнути" тему.
Kombat83 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 17:16 #12 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 17:16 Автор, пиши зарплату i не пар мозги людям. Написав вимоги, тепер пиши зарплату робiтника який вiдповiдатиме усiм цим вимогам, що не ясно??? I про премiальнi аналогiчно(3/5/20 % вiд продажу, i всiм все буде ясно)
MANJAK11 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 17:39 #13 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 17:39 писати треба - зарплата вiд ****грн бо можуть бути нюанси, чи власник якщо бачить що працiвник лох то й зарплату меньшу сказати можна? але ж барана всерiвно на роботу брати не хочется ? висока зп стимулюе наплив кандидатiв, серед яких i можна вибрати дiйсно спецiалiста
ArcMa4o Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 06:19 #14 Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 06:19 я також проти того, що не вказують норм ЗП!Можна ж написати що ЗП, наприклад, від 1500грн+премії(ну чи відсоток), по результатах співбесіди ЗП може суттєво змінитись, якщо ви АС... чи щось типу цього...але зараз всі так пишуть, бо коли людина приходить на співбесіду, то можна побачити, яку ЗП сказати: високу чи низьку.а взагалі, вимоги не складні, обов"язків вистачає, якщо будуть клієнти, то і ЗП буде у цього менеджера норм!!
MACCEN Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 12:56 #15 Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 12:56 Роботодавці не цінують ні свого часу, ні чужого!!!За це треба банити і то жорстко, чому?Тому що у деяких є робота, яку вони хочуть може поміняти, і як правило співбесіда в той час, коли людина працює, і прийдеться людині відпроситись з роботи, або втікти на годинку. І прийти й "обламатись", що навіть не пропонують те, що у тебе вже є.Треба вказувати зарплата від такої-то суми, і все тоді стає зрозуміло.Не треба "спригувати" на тіпа там "модних" роботодавців, що вони ставляють зп. по результатам співбесіди, нормальні роботодавці вказують мінімум які вони готові вже платити, а доплата вже по результатам співбесіди.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.