Перейти до змісту

Куплю охолодження

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Система живлення проца

Та ні, це всього-навсього польові транзистори в системі стабілізатора живлення проца.

Опубліковано

Транзистори - знаю, MOSFET - ні!

Пропоную виготовити ручками!

На мат. платі передбачені техотвори під його тому можу сказати, що зможеш виготовити його сам.

Колись стикався з аналогічною проблемою на MSI P35NEO3, так прийшлося виготовлювати з широкого алюмінієвого радіатора, що значно допомогло покращити стабільність розігнаної системи.

Можу лише запропонувати заготовку для його виготовлення

Опубліковано

э радіатори)) я собі думав поставити, але як в мене система нерозігнана, тому не потребує, напримітив один радіатор з моста, якщо його розпиляти, то вийде 9шт гольчастих радіаторів на мосфети, якщо на термопасту то триматись будуть, бо алюміній не такий і тяжкий. зацікавив? можу викласти фото всіх радіаторів, вибереш любий за бажанням.

Опубліковано

це на процесор, ребристі, на 1му фото мідний, він набагато кращий (але ребристі різати незручно буде)

і ось гольчаті, вони краше підійдуть для обробки, на 2му фото зібрав усі для порівняння. вибирай :rolleyes:

Опубліковано

мідний: 60*66

чорн1 53*52

чорн2 72*41 ( але прилягає поверхня розміром 42*50) там бока підняті і не пристануті, якщо тільки розрізати

Опубліковано

Значить так, мені потрібно 2-а радіатора розміром 74*13мм, або ж один 74*Х (де Х - більше 30мм)

ЗІ віддаю перевагу мідному, пропонуєм

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...