Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:33 #26 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:33 ну яка це проста інформаційна тема, я тя прошу? та це стандартний прийом: я прикладаю прокладку до суглоба і дуже помагає, у мене наривав палець, я помастила його освіжувачем для рота Емвей і за три дні усе пройшло, і те де. і те пе. Не вірите? ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську(палець) відріже.ну і багато знайдеться бажаючих запхати прокладку в писок, щоби не болів зуб??а якщо її пожувати, то зникне неприємний запах з рота?
difoto Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:35 #27 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:35 ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську відріже. Толік, тема - для жінок. Не відріже, а зашиє.
Dream Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:39 #28 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:39 Толік, тема - для жінок. Не відріже, а зашиє. ...і топік плавно переходить в сусідню, всім відому тему. Не встиг написати, а тема вже тут. О_о МІСТІКА! getto, танцюй: модери зжалились - бананів не буде =)
bearler Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:48 #29 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:48 ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську відріже. ну ти шо !!! а як вона пісяти буде ?! а якщо схоче інструмент прийняти куди вона його візьме !? Ну й ти злий ! а якби тобі попу зашили шоб ти робив !?!?!?!
Гетто Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:50 #30 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 15:50 уже во флейме ? вот это оперативность
Shkoder Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:13 #31 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:13 чистая правда про нанопрокладки
yura2281 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:22 #32 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:22 Та вони прям все лікують- дисбактеріоз: при використанні прокладок по прямому призначенню поступово вирішуються проблеми не тільки з гемороєм, але й з нормалізацією корисної мікрофлори не тільки піхви, але й кишечнику;http://lovemoon.at.ua/index/neprjame_priznachennja/0-42
Plum Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:24 #33 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:24 якраз в ці дні, коли прокладками користуєшся? Толік, а ти афєріст А шо такоє?.. Гусари крові нє баяцца!
Plum Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:33 #34 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 16:33 І чого це тема тільки для жінок? Ми живем в ХХІ столітті, коли ВСЕ про прокладки не знає лише лінивий. Хоча, ні -- лінивий теж знає, бо не переключає канали під час реклами. А зуби в мужиків також є Я вже мовчу про нано-технології... на пост-радянському просторі нано-технологіями вважається все, що закручується ключем менше, ніж на 42
QWESTiON Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 18:15 #35 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 18:15 І чого це тема тільки для жінок? Ми живем в ХХІ столітті, коли ВСЕ про прокладки не знає лише лінивий. Хоча, ні -- лінивий теж знає, бо не переключає канали під час реклами. А зуби в мужиків також є далі слідує колективна чоловіча заява бордівців в суд Nelly про дискримінацію наших прав
nemo Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 18:48 #36 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 18:48 Прокладки просто чудо )))1. Можна ними лікувати гемо..ой;2. Подовжувати (звужувати) пі..ку3. Заряджати воду та заправляти нею автомобіль;4. Можна її покласти на зломаний автомобіль, компютер,... - і він за годину буде як новий;5. Напевно також можливо піднімати мертвих............................................Ну і саме головне покупцю прокладки безоплатно видають 1л "зеленки" та подушечку для стояння на голові.П.С. Кому цікаво як використовувати "зеленку" - в ПМ. ))))
Nelly Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 19:22 Автор #37 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 19:22 Ребята, вы странные какие-то. И шутки совершенно неуместные встречаются. Дико вот так зайти на форум, вроде как вежливо написать, и в ответ получить такой вот чес. Странно и дико встретить такое отношение модераторов, на первый взгляд серьезного (см. правила)ресурса. (Что, бан?)А почему вы не подумали, вдруг эти прокладки действительно спасут чье-то здоровье? А если это будет ваша мать, жена, сестра? Тем более, что пишут о них правду. И при болях при остеохондрозе они помогают, проверено на себе. Откуда вообще такое отношение? Потому вам часто врут с экранов, да вы и сами часто врете, поэтому по себе и судите?P.S. Если бы я хотела дать рекламу, сделала бы это грамотно, опыт есть. Хотя и так неплохо получилось, поэтому всем спасибо, все свободны.P.P.S. Прошу модераторов закрыть или удалить тему.
Lisovic Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 19:40 #38 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 19:40 Да, там вшит чип ...Це цікава фраза, якщо вшитий чіп, значить має бути джерело живлення, єтакі прокладки на батарейках.А батарейка і вологе середовище не зовсім друзі, а тепер уявыть що станеться з таким чутливим місцем якщо з батарейки витече електроліт?А таке ставлення до теми, через те що ці прокладки ну дуже схоже на розвод на зразок гірбалайфу, там тож кажись нанотехнології причепили, а ще аніони (для отримання яких надо енергія), чіп і мутний опис, тіпа куди не приклади всюди помагає, не підозріло нє?
nemo Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:22 #39 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:22 Ребята, вы странные какие-то. И шутки совершенно неуместные встречаются. Дико вот так зайти на форум, вроде как вежливо написать, и в ответ получить такой вот чес. Странно и дико встретить такое отношение модераторов, на первый взгляд серьезного (см. правила)ресурса. (Что, бан?)А почему вы не подумали, вдруг эти прокладки действительно спасут чье-то здоровье? А если это будет ваша мать, жена, сестра? Тем более, что пишут о них правду. И при болях при остеохондрозе они помогают, проверено на себе. Откуда вообще такое отношение? Потому вам часто врут с экранов, да вы и сами часто врете, поэтому по себе и судите?P.S. Если бы я хотела дать рекламу, сделала бы это грамотно, опыт есть. Хотя и так неплохо получилось, поэтому всем спасибо, все свободны.P.P.S. Прошу модераторов закрыть или удалить тему.Да, які тут жарти, все, що я написав постом вище - чиста правда.
Tarzanych Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:33 #40 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:33 Вибачте, згадалось минуле)))
erica Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:42 #41 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:42 Давно я так не сміялась! Дякую ТС, а тему в Гумор треба.
Zerotul Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 07:53 #42 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 07:53 Нанотехнологии дошли и к прокладкам.
Гетто Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:09 #43 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:09 Ребята, вы странные какие-то. так, можно уже делать выводы: топстартер действительно не хотела умышленно тулить товар,просто поделилась информацией и впечатлениями, но Интернет суровая штука,я своей жене не буду рекомендовать такие прокладки, да и то, что топстартер попросила сама удалить тему, уже об чём то говорит.Подпись Гетто.
Smith Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:52 #45 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:52 Жінка знімає труси, а там Лас-Вегас - вогні від діодів. Дійсно, смішно...
Lisovic Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:15 #46 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:15 getto ви дійсно вірите що якщо таку прокладку притулити до хворого зуба то на наступний день зуб стане здоровим? Щоб не бути голослівним цитата автора топіку:А колись в мене заболів зуб (запалення, гній, а на дворі неділя!) тож поклала прокладку, просто на обліччя, наступного дня до стоматолога йти було вже не треба.Просто автор не розрахував свої сили і не прорахував контингент що на форумі, того і вийшов такий топік з купою флейму, а якщо забрати з першого повідомлення декілька фраз то може і не було б цього.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.