ursa Опубліковано 6 Лютого, 2011 в 22:38 #1 Опубліковано 6 Лютого, 2011 в 22:38 Около часа дня (уже вчера) состоялся пробный, я так понял, заезд на глиногрязедроме. Участвовали Поло, Гольф и две Тойоты-калики Трасса была в состоянии невменяемости. Некоторые пробовали её и уезжали на асфальт. Некоторых (парочку Бумеров) вытягивали квадромобилем Четвёрка, таки решившаяся стартовать, ревела моторами и плевалась грязью метров на пять в высоту. Приятное зрелище Передний привод рулит
krava Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 05:41 #2 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 05:41 Передний привод рулит на такой трассе полный привод рулит!
D@ve Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 06:46 #3 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 06:46 Блін. Чому про такі події постійно дізнаюсь по фотозвітам.ursa, звідки сам дізнався? чому не попередив форумчан?
ursa Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 07:29 Автор #4 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 07:29 на такой трассе полный привод рулит! Не, рулит передний. А полный - вытягивает задний чому не попередив форумчан?Толк предупреждать за два часа до начала в день, когда форум практически никто не читает?В любом ведь случае остаёшься крайним и виноватым
Alto®WoLF Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 07:55 #5 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 07:55 Планували провести заїзди на мороз... але як факт погода помінялась у другу сторону. Свого "гольфа" навіть не витягували з гаража. Спробували буркнути після зимової сплячки але тим діло й закінчилось. Слава Богу що не поїхали бо потім мити його !!! це щось з чимось, тут чоботи неможливо вишкрібати а це машину помити Дійсно якби був мороз все було-б по іншому. Одне що трек змарнували, нарили колій.... тепер по весні рівняти прийдеться... але як одна служба ОБС повідомила що обговорюються питання перенести трекові перегони у інше місце... як тільки з'явиться якась інформація яку можна буде оприлюднити я вам доповім. Всі чекаємо весни!
difoto Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:15 #6 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 08:15 Так трасу і так перед любими гонками рівняють грейдером, нє?А нарахунок попередження - я купу разів запрошував, а на гонки приїжджали одні знайомі небордівські обличча.
dracepupa Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 19:33 #7 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 19:33 Кады следующее мероприятие?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.