Перейти до змісту

Питання про WI FI

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую купити смартфон LG GT540 Optimus І мене цікавить питання про використання WI FI. WI FI я ще не користувався, але базові знання "шо це таке" маю. Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

Опубліковано

друпальщик, гугл для чого тобі?

ru.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Це я читав, тільки відповідь на питання не найшов....

Опубліковано

Планую купити смартфон LG GT540 Optimus І мене цікавить питання про використання WI FI. WI FI я ще не користувався, але базові знання "шо це таке" маю. Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

для вай фай треба звыдкысть брати звичайний проводний нет восновному. окрім деяких випадків

Опубліковано

Я вот щас замітив що МТС пропонує якісь GPRS, 3G і тд... А в описі телефону на розетці є тільки Wi-Fi, HSDPA 7.2 HSUPA2.0 Вапрос чи я взагалі зможу вийти в нет. якщо не буде WI FI???

Опубліковано

до чого взагалі цей тупняк ?

знайшов WiFi - бла бла пыдключився і халява )

не трохи не так ) підключитись то ти підключишся тільки інтернета не отримаєш, тому що адмін точки тобі просто не дасть прав на маршрутизацію твоіх запитів

а взагалі WiFi псевдо-безкоштовне

тобто в деяких випадках дыйсно безкоштовна послуга (передача данних) а от ты даны треба купити ) от і треба дати трохи грошей або оператору WiFi точки або ще якось )

Опубліковано

Чого зразу "лижа" як на мене цілкон нормальний смарт тим більше шо я вці системі новачок... характеристика вполне задовільняють мої вимоги... та й андроїд можна нормально "підстроїти під себе" не то шо Symbian саме через неї я варіант купівлі Нокіа навіть не розглядаю....

Опубліковано

Ню як би тобі пояснить. Лада тоже машина, але зручності в ній на 0 на противагу Бмв наприклад.

Нормальний функціонал (для більшості вузьколобих) в нікакому корпусі. Відчуй під пальцями скрип пластмаси, подивись на зеркальне відображення екрану, здивуйся від швидкодії програм :lol:

Відомий вираз "Взула і забула" цей апарат обійшов стороною, і то такою далекою, що без бінокля не побачиш.

"Скупий платить двічі" - купуй, взарві свій моск феєрверком налаштовування його під себе. Пройде місяць і цю беку захочеться поміняти, бо жаба буде давить що порад не слухав.

Заміть, я не пропоную тобі телефона, не озвучую крутих марок. У кожного свій смак на таку дрібницю як телефон, але ти ще свого не виховав.

А щоб виховати треба кучу телехфонів поміняти або ізначально знать що тебе влаштує на 1-2 рокі, прогрес іде а чи встигаєш ти за ним, це твоє діло.

Наприклад я прокачав скіл "телепатичний маяк", але тссс :dont:

Опубліковано

Ню як би тобі пояснить. Лада тоже машина, але зручності в ній на 0 на противагу Бмв наприклад.

Нормальний функціонал (для більшості вузьколобих) в нікакому корпусі. Відчуй під пальцями скрип пластмаси, подивись на зеркальне відображення екрану, здивуйся від швидкодії програм :lol:

Відомий вираз "Взула і забула" цей апарат обійшов стороною, і то такою далекою, що без бінокля не побачиш.

"Скупий платить двічі" - купуй, взарві свій моск феєрверком налаштовування його під себе. Пройде місяць і цю беку захочеться поміняти, бо жаба буде давить що порад не слухав.

Заміть, я не пропоную тобі телефона, не озвучую крутих марок. У кожного свій смак на таку дрібницю як телефон, але ти ще свого не виховав.

А щоб виховати треба кучу телехфонів поміняти або ізначально знать що тебе влаштує на 1-2 рокі, прогрес іде а чи встигаєш ти за ним, це твоє діло.

Наприклад я прокачав скіл "телепатичний маяк", але тссс :dont:

Може ти і правий, хоча для мене функціонал грає куди важливішу роль ніж дизайн, звичайно телефон зручно в руці лижати має і кнопки нормально нажиматись і тд... Хоча конкретно в цьому телефоні я ніяких проблем з корпусом і електронікою і в загальному з виглядом не бачу... приходилось вже такий телефон в руках тримати, і все гуд... А жаба мене давити ніфіга не буде.... в мене ше досі SE K700i і я лише зараз задумався про купівлю нового телефона. Через те шо трохи встидно такого гробіка з кармана доставати, і потреби помінялись тепер лише одних СМС і дзвінків мені не хватає.... а на рахунок "Взула і забула" то конкретніше може я чогось не замітив в цьому смартфоні????

Опубліковано

Дай чітку відповідь самому собі - що тобі потрібно від телефона, ціновий діапазон, зовнішній вид, якість виконання, вид опер. сис. і т.д.

Зіткнешся з проблемою, що чимсь прийдеться пожертвувати.

"Я не такий багатий, щоб купувати дешеві речі" - купи 1 раз дорогу річ, вона довго прослужить.

LG GT540 Optimus вартує що і Нокіа Е61 2 рокі назад, що Соні w850 4 рокі назад - слідкуєш за думкою ? В той час це були гроші, а зараз :angry:

Опубліковано

Хм.... ну да.... згідний.... але ж зараз нормальний смартфон коштує стільки само як і непоганий комп. і мені реально шкода викідати стільки бабла за "таку дрібницю як телефон"! тому я вибираю оптимальний варіант ціни і якості, помоєму цей смартфон цьому співвідношенню відповідає...

Опубліковано

Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

в тому то і справа, що найти таку точку не просто. Дана послуга ніяким чином не відноситься до оператора мобільного зв'язку, а являє собою спосіб роздачі звичайного "дротового" інтернету. Наприколад сусід, підклчився до "ого" і встановив роутер з вай-фаєм. в радіусі до 100 метрів від нього буде покриття. Але треба ще в сусіда випиатити логін і пароль. Також часто кафешки різні, на своїй території роздають халявний вай-фай. тобто ним ти зможеш користуватися лише в певних місцях.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Шуруй в Миколи бери кухоль пива діставай телефон включай вайфай там незапаролена мережа й сиди грайся

Опубліковано

да й за такі бабки яб взяв Самсунга samsung s5330 wave 2 pro

він на ОС баді але прог під неї вже хватає

КВЕРТИ клава

й саме головне сенсор емкостный

такак цяця коштуе в АЛЛО(інтренет магазин) 1749 грн

Опубліковано

prodrupaler, не слухай нікого, сподобався - купуй. Я купив такий собі та дружині і не жалію.

Нормальне співвідношення ціна/якість. Почитаєш трошки 4pda.ru, там про цей смарт дофіга написано. Прокачаєш його трохи і будеш мати собі добре налаштованого під себе апарата. А те, що купувати телефон за 4000-5000 грн., то для мене, наприклад, поки що занадто круто.

За такі бабки я краще ноут чи системник нормальний куплю.

З.І. На рахунок вай-фай. В мене, наприклад, вдома інет по вай-фай на ноути роздається, і ще цих 2 лижі з нього інет тягнуть, все нормально і без проблем. По кафешках в Луцьку вже є трохи точок, будеш пробувати.

Опубліковано

він на ОС баді але прог під неї вже хватає

Не називайте це убожество ОС.

хм а чого так, а то я хочу сестрі купити його

Опубліковано

Воно обмежене і використовується на апаратах лише одного виробника.

Android зараз на піку своєї популярності, софта тьма.

Symbian і WinMobile потихеньку загинаються..

Для себе вибрав Android і не шкодую.

Опубліковано

Знайомий купив ноута і в сусідньому будинку виявив вай-фай (в назві мережі вказано номер будинку). В понеділок прийдуть проводити інтернет, а до понеділка хотілось би вже поюзати, мережа запаролена, як можна звернутись до власника мережі, щоб дав доступ на декілька днів?

Опубліковано

Раджу не займатись дурницями, а зачекати до понеділка.

Ми ж не ламати сєтку збираємося, а хочемо звернутися до власника, щоб дав доступ, якщо не шкода. Тільки як звернутися, в реалі - невідомо до кого, тому питаю, як звернутися по сєтці? І все, ніякого криміналу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...