Перейти до змісту

Питання про WI FI

Рекомендовані повідомлення

Планую купити смартфон LG GT540 Optimus І мене цікавить питання про використання WI FI. WI FI я ще не користувався, але базові знання "шо це таке" маю. Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друпальщик, гугл для чого тобі?

ru.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друпальщик, гугл для чого тобі?

ru.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Це я читав, тільки відповідь на питання не найшов....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, безкоштовно. Оператор тут ні до чого. Почитай про принцип роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Планую купити смартфон LG GT540 Optimus І мене цікавить питання про використання WI FI. WI FI я ще не користувався, але базові знання "шо це таке" маю. Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

для вай фай треба звыдкысть брати звичайний проводний нет восновному. окрім деяких випадків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вот щас замітив що МТС пропонує якісь GPRS, 3G і тд... А в описі телефону на розетці є тільки Wi-Fi, HSDPA 7.2 HSUPA2.0 Вапрос чи я взагалі зможу вийти в нет. якщо не буде WI FI???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до чого взагалі цей тупняк ?

знайшов WiFi - бла бла пыдключився і халява )

не трохи не так ) підключитись то ти підключишся тільки інтернета не отримаєш, тому що адмін точки тобі просто не дасть прав на маршрутизацію твоіх запитів

а взагалі WiFi псевдо-безкоштовне

тобто в деяких випадках дыйсно безкоштовна послуга (передача данних) а от ты даны треба купити ) от і треба дати трохи грошей або оператору WiFi точки або ще якось )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужас. Не купуй цю лижу. Хош нармальний смарт - купуй дорожче, а пантовий смарт ще дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого зразу "лижа" як на мене цілкон нормальний смарт тим більше шо я вці системі новачок... характеристика вполне задовільняють мої вимоги... та й андроїд можна нормально "підстроїти під себе" не то шо Symbian саме через неї я варіант купівлі Нокіа навіть не розглядаю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ню як би тобі пояснить. Лада тоже машина, але зручності в ній на 0 на противагу Бмв наприклад.

Нормальний функціонал (для більшості вузьколобих) в нікакому корпусі. Відчуй під пальцями скрип пластмаси, подивись на зеркальне відображення екрану, здивуйся від швидкодії програм :lol:

Відомий вираз "Взула і забула" цей апарат обійшов стороною, і то такою далекою, що без бінокля не побачиш.

"Скупий платить двічі" - купуй, взарві свій моск феєрверком налаштовування його під себе. Пройде місяць і цю беку захочеться поміняти, бо жаба буде давить що порад не слухав.

Заміть, я не пропоную тобі телефона, не озвучую крутих марок. У кожного свій смак на таку дрібницю як телефон, але ти ще свого не виховав.

А щоб виховати треба кучу телехфонів поміняти або ізначально знать що тебе влаштує на 1-2 рокі, прогрес іде а чи встигаєш ти за ним, це твоє діло.

Наприклад я прокачав скіл "телепатичний маяк", але тссс :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ню як би тобі пояснить. Лада тоже машина, але зручності в ній на 0 на противагу Бмв наприклад.

Нормальний функціонал (для більшості вузьколобих) в нікакому корпусі. Відчуй під пальцями скрип пластмаси, подивись на зеркальне відображення екрану, здивуйся від швидкодії програм :lol:

Відомий вираз "Взула і забула" цей апарат обійшов стороною, і то такою далекою, що без бінокля не побачиш.

"Скупий платить двічі" - купуй, взарві свій моск феєрверком налаштовування його під себе. Пройде місяць і цю беку захочеться поміняти, бо жаба буде давить що порад не слухав.

Заміть, я не пропоную тобі телефона, не озвучую крутих марок. У кожного свій смак на таку дрібницю як телефон, але ти ще свого не виховав.

А щоб виховати треба кучу телехфонів поміняти або ізначально знать що тебе влаштує на 1-2 рокі, прогрес іде а чи встигаєш ти за ним, це твоє діло.

Наприклад я прокачав скіл "телепатичний маяк", але тссс :dont:

Може ти і правий, хоча для мене функціонал грає куди важливішу роль ніж дизайн, звичайно телефон зручно в руці лижати має і кнопки нормально нажиматись і тд... Хоча конкретно в цьому телефоні я ніяких проблем з корпусом і електронікою і в загальному з виглядом не бачу... приходилось вже такий телефон в руках тримати, і все гуд... А жаба мене давити ніфіга не буде.... в мене ше досі SE K700i і я лише зараз задумався про купівлю нового телефона. Через те шо трохи встидно такого гробіка з кармана доставати, і потреби помінялись тепер лише одних СМС і дзвінків мені не хватає.... а на рахунок "Взула і забула" то конкретніше може я чогось не замітив в цьому смартфоні????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дай чітку відповідь самому собі - що тобі потрібно від телефона, ціновий діапазон, зовнішній вид, якість виконання, вид опер. сис. і т.д.

Зіткнешся з проблемою, що чимсь прийдеться пожертвувати.

"Я не такий багатий, щоб купувати дешеві речі" - купи 1 раз дорогу річ, вона довго прослужить.

LG GT540 Optimus вартує що і Нокіа Е61 2 рокі назад, що Соні w850 4 рокі назад - слідкуєш за думкою ? В той час це були гроші, а зараз :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм.... ну да.... згідний.... але ж зараз нормальний смартфон коштує стільки само як і непоганий комп. і мені реально шкода викідати стільки бабла за "таку дрібницю як телефон"! тому я вибираю оптимальний варіант ціни і якості, помоєму цей смартфон цьому співвідношенню відповідає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуй, ця модель впала тобі в око купуй. Не виділяйся з сірої маси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от як ним користуватися, невже просто знаходиш точку доступа, підключаєшся до неї і вільно користуєшся інтернетом, без витрати грошей, і трафіку який надається оператором моб. зв'язку, в моєму випадку це МТС??? Як на мене звучить надто добре щоб бути правдою....

в тому то і справа, що найти таку точку не просто. Дана послуга ніяким чином не відноситься до оператора мобільного зв'язку, а являє собою спосіб роздачі звичайного "дротового" інтернету. Наприколад сусід, підклчився до "ого" і встановив роутер з вай-фаєм. в радіусі до 100 метрів від нього буде покриття. Але треба ще в сусіда випиатити логін і пароль. Також часто кафешки різні, на своїй території роздають халявний вай-фай. тобто ним ти зможеш користуватися лише в певних місцях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Шуруй в Миколи бери кухоль пива діставай телефон включай вайфай там незапаролена мережа й сиди грайся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да й за такі бабки яб взяв Самсунга samsung s5330 wave 2 pro

він на ОС баді але прог під неї вже хватає

КВЕРТИ клава

й саме головне сенсор емкостный

такак цяця коштуе в АЛЛО(інтренет магазин) 1749 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не називайте це убожество ОС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

prodrupaler, не слухай нікого, сподобався - купуй. Я купив такий собі та дружині і не жалію.

Нормальне співвідношення ціна/якість. Почитаєш трошки 4pda.ru, там про цей смарт дофіга написано. Прокачаєш його трохи і будеш мати собі добре налаштованого під себе апарата. А те, що купувати телефон за 4000-5000 грн., то для мене, наприклад, поки що занадто круто.

За такі бабки я краще ноут чи системник нормальний куплю.

З.І. На рахунок вай-фай. В мене, наприклад, вдома інет по вай-фай на ноути роздається, і ще цих 2 лижі з нього інет тягнуть, все нормально і без проблем. По кафешках в Луцьку вже є трохи точок, будеш пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не називайте це убожество ОС.

хм а чого так, а то я хочу сестрі купити його

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно обмежене і використовується на апаратах лише одного виробника.

Android зараз на піку своєї популярності, софта тьма.

Symbian і WinMobile потихеньку загинаються..

Для себе вибрав Android і не шкодую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий купив ноута і в сусідньому будинку виявив вай-фай (в назві мережі вказано номер будинку). В понеділок прийдуть проводити інтернет, а до понеділка хотілось би вже поюзати, мережа запаролена, як можна звернутись до власника мережі, щоб дав доступ на декілька днів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу не займатись дурницями, а зачекати до понеділка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу не займатись дурницями, а зачекати до понеділка.

Ми ж не ламати сєтку збираємося, а хочемо звернутися до власника, щоб дав доступ, якщо не шкода. Тільки як звернутися, в реалі - невідомо до кого, тому питаю, як звернутися по сєтці? І все, ніякого криміналу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...