Harddriver Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 20:53 Поділитися #51 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 20:53 Dream, лідера в собі я припустим давно знайшов. І проблеми свої вирішив, най навіть яку повибовичі будуть при владі ще 20 років. "За державу" просто соромно, особливо коли за її межами. Та я навіть не про те. Люди не підуть за "дядей Васей, хорошим человеком", лідер повинен викликати хоч невеличку, але загальну симпатію. Тому обирати доведеться все з того-ж "зомбоящика". Ось тільки в правильності вибору народу, який на минулих президентських вибрав оце: я дууже сумніваюсь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:01 Поділитися #52 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:01 На счет кризиса, может и так... Но я написал, что слышал и что знаю и что говорили знакомые с Европы и США Каждый не может быть лидером я вибачився за двозначніть фрази "треба спочатку знайти його в собі" - одне з значень може бути "зрозуміти себе - кого саме ти хочеш бачити лідером". Это главная проблема украинцев... За всю историю у нас было слишком много лидеров, и все не те P.S. Одностайність думки... Де вона? Чи то менталітет наш, чи то карма... Чому Януковці можуть бути заодно (не сваритися) і просто деребанити державу по-чорному, а демократичні сили, що відстоюють права і свободи обов’язково мусять щось ділити, гризтись між собою, знищувати себе з середини? Чому так...? Не зрозуміло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:06 Автор Поділитися #53 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:06 Народ не піде за "дядей Васей, хорошим человеком". Обирати скоріше всього доведеться що-небудь все з того-ж "зомбоящика". по-любому з ящика буде вибраний - не з твіттера ж! Тепер лише задача номер раз - показати його, номер два - зіграти на слабких місцях електорату, номер три - жодним чином не зв'язувати його з жодною попередньою владою! Короче - ситуація абсурдна і нереальна. Законним шляхом "еліти" не зміниш. На жаль. І от тоді і з'являться ті лідери "від себе"... Дуже не хочу Єгипту в Україні, але, імхо, рано чи пізно те станеться. демократичні сили, що відстоюють права і свободи обов’язково мусять щось ділити, гризтись між собою, знищувати себе з середини? Чому так...? Не зрозуміло не буду розказувати про українців і гетьманів - тут краще підійде "Лебідь, рак і щука". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:28 Поділитися #54 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:28 А хто такі демократичні сили? Хто з попередників не крав і не деребанив? Тут Dream питав чому вибирали Януковича, попробую відповісти. Я не підпадаю під видуману схему прихильників президента - не східнячка, україномовна, патріотка. Колись тут не раз писали, що значить тупа і неправильна. Ну то в кожного своя думка...От давно мої однокурсники спорили, що є важливішим - економіка чи політика. Так і не вирішили. А я думаю що бідна країна рано чи пізно стає залежною. Я думаю що бідні люди не можуть бути вільними. Так, зараз тяжко економічно - ціни виросли, зарплати не встигають, покращення життя не видно. Але йдуть реформи без яких країна далі не змогла б розвиватись. І, зрозуміло, якщо результатів не буде видно хоча б через пів року, протестні настрої в суспільстві навіть не зростуть а скакнуть, тому що Януковича якраз і вибирали в більшості в надії на те, що він виведе країну з кризи. Це й був один із моїх мотивів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:36 Поділитися #55 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:36 Luychi, ты или несправная оптимистка или хз Надеюсь ты не сильно огорчишся когда через год, два, ато и три и намека на улучшение жизни не будет (если нечего не изменится и будет эта "власть") Опережу тебя, дай Бог, что бы я был не прав А хто такі демократичні сили? Хто з попередників не крав і не деребанив? Демократические силы? Это противоположность Яныку, Кучме и т.д. Крали все, согласен, и все кто будет там пока будет возможность будут красть... но в таких масштабах как это делается сейчас не делалось. Ужимается все, права, свободы, Регионы делают страну для себя и народу там отведено одно с последних мест Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:36 Поділитися #56 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:36 Luchi - які реформи ти бачиш? Вони хочуть накрасти чимпобільше, бо розуміють - пипець невідворотний, як крах імперіалізма. Щей "дефолтнуть" нас, під фінал, якщо плебс за вила до осені не візьметься. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:39 Автор Поділитися #57 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:39 От давно мої однокурсники спорили, що є важливішим - економіка чи політика не варто порівнювати не порівнюване... Януковича якраз і вибирали в більшості в надії на те, що він виведе країну з кризи. От! Теж саме я і ще мільйони пройшли в 2004-му. В 2010му вантажівка з шоколадом перевернулась на вашій вулиці. І вся кумедія в тому, що той шоколад насправді тільки на вигляд шоколад.... :/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:42 Поділитися #58 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:42 На счет Ющенко... Он конешно, не оправдал доверия народа, можна сказать кинул майдан и все такое...Но, так или иначе им не дали делать свою политику, проводить реформы... так что... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:44 Автор Поділитися #59 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:44 Но, так или иначе им не дали делать свою политику, проводить реформы... так что... ХТО? Лебідь, рак чи щука не дав? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:45 Поділитися #60 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:45 ХТО? Лебідь, рак чи щука не дав? Таргани в голові. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:47 Поділитися #61 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:47 Но, так или иначе им не дали делать свою политику, проводить реформы... так что... ХТО? Лебідь, рак чи щука не дав? Да ладно оно то так, но на % 20... Или ты хочешь сказать, что регионы и, главное, капиталы которые за ними стоять никак не вмешивались? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:57 Автор Поділитися #62 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 21:57 Ні ти, ні я не знаєм як воно було і є насправді. А хто знає - той мовчить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 22:08 Поділитися #63 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 22:08 Прихід до влади будь-якого політика апріорі передбачає собою розкрадання коштів своєї країни. Це неписана істина українського політикуму. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 07:53 Поділитися #64 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 07:53 Все починається з ліні. Нас привчили так і це в нас в генах, що от вибрали депутата і він ввсе за нас зробить. Перш за все треба починати з себе. Не лінуватись, не дозволяти себе намахувати, не постпатись своїми правами і свободами постйно добиватись свого. (Навіть написання скарг у різні органи влади на інші органи влади скоже на вструмляння палки в мурашник, в цьому хаосі інколи щось та й виходить.) Чвою незгоду треба проявляти. От подорожчала гречка, блін нефіг її купувати і розводити ажіотаж, і так треба з усіма продуктами і речами. НЕ купувати і все. Подорожчали якісь плати за компослуги - почати писати скарги на поганне надання послуг. Все гарно оформляти. Поки ми самі не почнемо бити у всі дзвоони нічого не станеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 08:36 Автор Поділитися #65 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 08:36 Основная проблема демократии в том, что быдло и электорат - одно и то же.anekdot.ru Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pama Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 09:23 Поділитися #66 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 09:23 Мені здається, що проблема лежить у сприйнятті наших політиків. Ми в великій мірі не здатні аналізувати минуле і віримо, що ось ці самі люди, які нагло брешуть, крадуть і солодко обіцяють покращення нашого житття сьогодні, зміняться і розбудують економіку. Не вже так важко пригадати, а як було при них, що вони робили і чи стало мені від цього легше жити.20 років проблем, через одну проблему - відсутність люстрації.Ні в 1991, ні в 2004 роках нові обличчя деюре не прийшли.Цілеспрямована антиукраїнськість нинішньої влади, бездарна економічна політика - це ганьба тим хто за них голосував.Ця влада володіє, як ніяка інша ЗМІ і іншими ресурсами для запудрення мізків, вони владу так просто не здадуть. Північноафриканський варіант для нас неминучий. Дай Боже, щоб я помилявся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 10:33 Поділитися #67 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 10:33 останні 10 років білшість народу голосує за Вітю, Юлю, Сашу, Машу, простоквашу, але не за їхні досягнення і тим більше не за програми майбутніх дій. чомусь поголовно ігноруються не лише деякі політично-економічні невдачі, а відверті та груб порушення законів, корупційні справи та багато іншого від чого вони наживаються, а народ тупо страждає. звідки у народу ця неймовірна віра у людей котрі його гноблять не зрозуміло. на Заході та й Сході за маленький скандальчик пов"язаний із плітичними чи економічними злочинами, нехай і не доведений до кінця дає привід порядним людям йти геть, навіть тому, що справа честі не лише не бути звинуваченими, але й підозрюваними, а у нас садять - виходять, знову у депутати, президенти і т.д. -ДУРДОМ.країна досягла практично дна падіння політичної довіри та еконмічної стабільності, а народ і далі вірить їм. як писалось колись в гзеті "Експрес" у нас народ сильно політизований, але мало політично активний - багато цікавимся політикою та її обговоренням, але мало що реально робимо у цих напрямках.думаю з такими темпами і до чогось більш нестабільного доживемо і тоді у більшості увірветься терпець, а у когось відірвуть яйця та коси.P.S. Будьмо розумніші та поважніші один до одного бо держава починається з кожного з нас Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GreyHairs Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 13:35 Поділитися #68 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 13:35 Никто и не заметил, что с выбором Януковича из пункта 5 правил Полит форума Борды исчезли слова "5. не ганити на Україну, на президента, її державність, символіку." А как модерировалось при любом упоминании Юща всуе. Не за-то что он дятел, а за то что он - ПРЕЗИДЕНТ. Вот она - выбиркова демократия. Начинается с головы.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 13:43 Поділитися #69 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 13:43 смішно Костя написаний текст, але від того що у державі робиться - зовсім не смішно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:08 Автор Поділитися #70 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:08 GreyHairs, ну дик все таки ж "западенці", "бандерівці". Не Луганський же ж форум. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mammoth Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:52 Поділитися #71 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:52 смішно Костя написаний текст, але від того що у державі робиться - зовсім не смішнокак раз наоборот, предыдущая власть - уж обхохотаться можно было, а эта уж тем более.еще раз повторяю - абсолютно все что сейчас происходит со страной, людьми и т.д. ЗАСЛУЖЕНО. Бездеятельностью, мечтами, наплевательством и ленью... И виновата в этом не власть, никак нет. Виновные смотрят красивыми. безневинными глазками из зеркала, скулят о несправедливости жизни и несогласии.у меня один вопрос: С ЧЕМ ВЫ НЕ СОГЛАСНЫ? Политика не угодила? А когда политика, тем более в нашем государстве, была угодна всем и все были согласны? Вы его не выбирали? Так другие выбрали. Или они не истинные украинцы? Чистки устроили? Так предыдущие тоже грешны, а нынешние паиньками быть и не обещали, и, кстати, шоколад как предыдущие, тоже не обещали. Так что надо попроще быть, мы, приматы, потому и вырвались в эволюционных приключениях, что умеем приспосабливаться к любым жизненным условиям.Хочу всем сказать одно - эта власть, которая нынешняя, - пришла надолго, потому что в отличии от сердечных "любых" оранжевых, сплочена. Так что привыкайте, бунтиков а-ля 2004 - более не предвидится, нынешние отлично ориентируются чем подобное ДЕРЬМО заканчивается и не допустят никаких поползновений.З.Ы. Никогда не бывает так плохо, что бы не было еще хуже! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:58 Автор Поділитися #72 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 14:58 Хочу всем сказать одно - эта власть, которая нынешняя, - пришла надолго, потому что в отличии от сердечных "любых" оранжевых, сплочена. Так что привыкайте, бунтиков а-ля 2004 - более не предвидится, нынешние отлично ориентируются чем подобное ДЕРЬМО заканчивается и не допустят никаких поползновений.Дай Боже, щоб ти помилявся.На рахунок їхньої згуртованості: є в них внутрішні конфлікти - час від часу в пресу да й проскакує їхній відголос. Інша справа, що вони сміття з хати не виносять - підтримують репутацію "Команди професіоналів". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 17:08 Поділитися #73 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 17:08 Никто и не заметил, что с выбором Януковича из пункта 5 правил Полит форума Борды исчезли слова "5. не ганити на Україну, на президента, її державність, символіку." А как модерировалось при любом упоминании Юща всуе. Не за-то что он дятел, а за то что он - ПРЕЗИДЕНТ. Вот она - выбиркова демократия. Начинается с головы.... БРЕХНЯ vanusтм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 18:58 Поділитися #74 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 18:58 Никто и не заметил, что с выбором Януковича из пункта 5 правил Полит форума Борды исчезли слова "5. не ганити на Україну, на президента, її державність, символіку." А как модерировалось при любом упоминании Юща всуе. Не за-то что он дятел, а за то что он - ПРЕЗИДЕНТ. Вот она - выбиркова демократия. Начинается с головы.... На президента України не ганим... Просто, я, наприклад, його за свого президента не вважаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mammoth Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 19:41 Поділитися #75 Опубліковано 5 Лютого, 2011 в 19:41 БРЕХНЯ vanusтмТаки Правда, модер, раньше у всех на виду было, и ты этим каждого тыкал, теперь ты с шапки убрал, и вашим и нашим называется..."брехня" в шапці ніколи небуло, це як кмд виставив х.з. коли так і висить, я того не можу редагувати (vanus) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.