Перейти до змісту

У Луцьку пограбували ПриватБанк

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

http://www.yapfiles.ru/show/194418/719230be7eb710b799fba9e0c6a48300.flv собственно відео як ограбили приват банк))) таке враження шо охранник в долі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 183
  • Створено
  • Остання відповідь

http://www.yapfiles.ru/show/194418/719230be7eb710b799fba9e0c6a48300.flv собственно відео як ограбили приват банк))) таке враження шо охранник в долі.....

хто знає, як людині "плюсік" поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та який то охоронець? таке враження що це школяр з випускного в костюмі сидить, так їм і потрібно, зато тепер в Ощадному на 40-му біля ДАІ броньованівікна поставили, вчора бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....зато тепер в Ощадному на 40-му біля ДАІ броньованівікна поставили, вчора бачив

Давно ти там був. Вікна поставили до події.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та який то охоронець? таке враження що це школяр з випускного в костюмі сидить, так їм і потрібно, зато тепер в Ощадному на 40-му біля ДАІ броньованівікна поставили, вчора бачив

І чого вчепились до того охоронця...тут вже ж наголошували шо то не охоронець , а менеджер по роботі з клієнтами....

ПС: Я б хотів побачити як Ви діяли коли б Вам розбили/зламали носа і після нокауту (судячи з відео) щей поправили ногою по голові і чи хотілося після такого вставати і чинити якийсь опір (звісно якщо Ви не боксер, кікбоксер і т.д. який звик до такого і гарно тримаєте удар, хлопчина(охоронець) явно не з таких)...і цей хто бив судячі по техніці вміє гарно бити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось знову починається час гопніків тільки трохи натренованих...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого вчепились до того охоронця...тут вже ж наголошували шо то не охоронець , а менеджер по роботі з клієнтами....

Ок, зайшло перед грабіжникмаи два клієнти, він хоч щось зробив, як менеджер по роботі з клієнтами? От ви мені тут які хоч аргументи наводьте, але на відео людина тупо відсиджувала години до зарплати.

ПС: Я б хотів побачити як Ви діяли коли б Вам розбили/зламали носа і після нокауту (судячи з відео) щей поправили ногою по голові і чи хотілося після такого вставати і чинити якийсь опір (звісно якщо Ви не боксер, кікбоксер і т.д. який звик до такого і гарно тримаєте удар, хлопчина(охоронець) явно не з таких)...і цей хто бив судячі по техніці вміє гарно бити!

судячи з відео, комусь до окуліста необхідно, там нокаутом і не "пахне".

А перший грабіжник - лівша 100%, і лівою рукою бив і лівою ногою, цікаво мєнти звернули на це увагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальних тіпочків, а не гопніків.

І час не повертається. Сидіти, де старт від 3-ох років, за мабілу в 70 грн і біжутерію за 10 грн багатьом ахота. Так що пускай банкі бомблят а не простих челов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, зайшло перед грабіжникмаи два клієнти, він хоч щось зробив, як менеджер по роботі з клієнтами? От ви мені тут які хоч аргументи наводьте, але на відео людина тупо відсиджувала години до зарплати.

судячи з відео, комусь до окуліста необхідно, там нокаутом і не "пахне".

А перший грабіжник - лівша 100%, і лівою рукою бив і лівою ногою, цікаво мєнти звернули на це увагу?

Нокаут це - читайте, "окуліст" ! :)тут

Коли людина боксер чи кікбоксер чи ... йому здебільшого немає різниці якою рукою чи ногою бити, головне в цьому випадку вибрати правильну позицію і момент щоб удар був точний і потужний... що і було зроблено грабіжником...

ПС: а скло він розбив правою рукою ... тобто він став правшою??? :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокаут це - читайте, "окуліст" ! :)тут

точно треба

Нокаут — это состояние боксера, характеризующееся головокружением, частичной или полной потерей ориентации, а иногда и сознания, возникшее в результате удара.

Нокаут - це не паралізуючий страх і мокрі штани

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Мля, а ви замітили,-там з ними ще кіт був, то напевно главарь бо він останній втік. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фишках выложили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Мля, а ви замітили,-там з ними ще кіт був, то напевно главарь бо він останній втік. :rolleyes:

Та кіт напевне на шухірі був :0024: )))) бо як видно з відео він разом з ними смився :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тут:

http://www.dezinfo.net/post/44923-ograbit-bank-za-60-sekund.html

На іншому російскому сайті... як наш Луцький банк "Ограбить банк за 60 секунд"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тут:

http://www.dezinfo.net/post/44923-ograbit-bank-za-60-sekund.html

На іншому російскому сайті... як наш Луцький банк "Ограбить банк за 60 секунд"...

Каменти руляять!

-А могли б ещё и охранника вы..бать !

-о,а как технично свалил охранник.....

:huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ось яке мало бути скло

і гроші в чемоданчику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як він незамучився? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ограбление по китайски :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чим все закінчилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оушен китайської гречки об'ївся і чудить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось яке мало бути скло

і гроші в чемоданчику

Це ж треба бути таким спокійним :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ми були такими наполегливими то давно були б вже десь.

Взагалі що я хочу сказати. Ви зайдіть в Опорний Пункт по пр. Волі, він знаходиться в подвірї за банком крізь арку (де був кооператор) зд. Пр. Волі 33. Ви все зрозумієте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, довелось там бути! Я... промовчу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, довелось там бути! Я... промовчу!

ну а для тих хто там не був і, в найближчому майбутньому не збирається там побувати, можна описати що там ТАКОГО?

п.с.

post-3393-0-09823400-1299342616_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На словах не передати, це треба бачити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...