Перейти до змісту

повернення попереднього стану барахолки !

irenka

105 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тема створена задля мети: повернення попереднього стану барахолки !!!

прошу дуже голосувати і відписуватись у темі типу підтримую чи не підтримую !

Це створено задля того щоб торік побачив думку людей і врахував її !

Опубліковано

Проголосую після відповіді на рахунок публікування нових позицій в RSS.

Ще не розумію навіщо створювати це опитування в Lutsk Talks, якщо є розділ Про форум.

Опубліковано

Добав в опитування пункт "байдуже"

Для цього є кнопка - Показать результаты (Не голосовать)

Опубліковано

тобто, його підпис ти уже прочитала? :rolleyes:

Опубліковано

тобто, його підпис ти уже прочитала? :rolleyes:

то ти пропонуєш з цим змиритися ??? :naezd:

то торік взагалі може борд перетворити у свій власний особистий щоденник, і що ми будемо тут робити ???

і його підпис стосується однієї людини а не великої кількості користувачів бо саме від великої кількості користувачів і залежить адміністрація цього форуму бо якшо форум стане не цікавим для людей і ніхто тут сидіти не буде то форум стане не популярним і дойде до закриття бо не буде вже чого тут робити тай альтернативні форуми є набагато кращі: рівненський наприклад ! я думаю шо торік не хоче такеї долі своєму інтернет творінню !!!

Опубліковано

Взагалі дедалі рідше заходжу на форум, хіба перечитую веселі і цікаві теми, перегляд барахолки щось взагалі не привабливим став, багато флудерів), а новий вигляд взагалі не підтримую.Адже не привичний і зовсім не зручний як на мене.Звичайно кажуть всі зміни на краще, але по мому бажанні відвідувати форум я бачу протилежну картину, якби це сумно не звучало. :(

Опубліковано

блять, пацан, как ты уже всех за%*"л! :)

Сейчас ко мне едут торик и марко с пивом, вы не поверите, я жду не пиво!

Опубліковано

[censored], пацан, как ты уже всех за%*"л! :)

Сейчас ко мне едут торик и марко с пивом, вы не поверите, я жду не пиво!

тут читаю этот гон... и от пивка не отказался бы! :friday:

стару барахолку :mdr:

Опубліковано

хочу щоб барахолка не мінялась. Про те, що всім пох на думку простих юзерів, по типу мене, знаю :D . Можу старатися, приводити приклади, чому не треба нічого міняти, проте "справедливости нет и не будет", т.к. "тратата.... частный ресурс....никто никому не ничего не должен". Тому голосую "ПІДТРИМУЮ !" і надалі забиваю...

Опубліковано

Підтримую існування барахолки !!!

Я проти, в минулій барахолці не було порядку і все було як на смітнику.... я втомився шукати те що мені треба... між усім тим, що уже продане і закритими темами... а тут сам собі барін... хоча є пару недоліків...

Опубліковано

знаете, я вот недавно захотел пиво, пошел и купил себе пиво. думал, что там пиво. и как считаете, что там? не угадали. там пиво.

теперь насчет пива барахолки. я по натуре консерватор и хотел бы оставить барахолку в виде подразделов, но с некоторыми изменениями :

не показывать в новых сообщениях;

ответ не будет "апать" тему;

объявление будет иметь "срок жизни", который топикстартер сможет задать специальным тэгом.

но поскольку это невозможно по причине отсутствия PHP программера в команде борды, то пойдет и тот движок, который нашли админы. может авторы со временем доведут его до ума и выйдет что-то путное. на борде люди снова будут заниматься общением, а не коммерцией, и вернется мир и спокойствие.

что же касается "революционеров", которые хотят вернуть "как было". а на них просто забить. они вообще не въезжают зачем была создана борда. поймите, борда - НЕ торговая площадка. она для общения. не понимаете? тогда "чемодан, вокзал, аукро"

Опубліковано

Нормально є, особисто мені сподобалось! Все стало більш доступним, відразу видно ціни та опис товару на головній сторінці. Досить зручно :)

Опубліковано

"чемодан, вокзал, аукро"

Шкодер... люди хочуть висловити свою думку, так хай коментують... тільки не треба рекламувати аукро. Давайте подбаєм краще про наш сайт... а головне "Луцький сайт" а не якись там аукро!

Опубліковано

люди хочуть висловити свою думку, так хай коментують...

Дето у меня был хороший демотиватор на эту тему :rolleyes:

Опубліковано

знаете, я вот недавно захотел пиво, пошел и купил себе пиво. думал, что там пиво. и как считаете, что там? не угадали. там пиво.

теперь насчет пива барахолки. я по натуре консерватор и хотел бы оставить барахолку в виде подразделов, но с некоторыми изменениями :

не показывать в новых сообщениях;

ответ не будет "апать" тему;

объявление будет иметь "срок жизни", который топикстартер сможет задать специальным тэгом.

но поскольку это невозможно по причине отсутствия PHP программера в команде борды, то пойдет и тот движок, который нашли админы. может авторы со временем доведут его до ума и выйдет что-то путное. на борде люди снова будут заниматься общением, а не коммерцией, и вернется мир и спокойствие.

что же касается "революционеров", которые хотят вернуть "как было". а на них просто забить. они вообще не въезжают зачем была создана борда. поймите, борда - НЕ торговая площадка. она для общения. не понимаете? тогда "чемодан, вокзал, аукро"

Що ви всі так гоните на барахолку???, адже саме завдякі барахолці тут реєструвалися і потім знаходили спільні інтереси чи друзів\знайомих, не було б на форумі барахолки не було б такого форуму і це факт!!!

А тепер коли завдяки барахолці розвинувся такий ресурс вона вам не потрібна.

Тоді видаліть її зовсім і побачимо скільки проіснує даний форум такий як він є зараз, на відсотків 60-70 зменшиться!

Опубліковано

gates, читай мєжду строк. 

Коли всі нитикі розпустили, ой а чого ж тутво не так як на аукро, нема кількості товару, аукціону, бла бла бла, такі всі ГІПЕРображені, куди їх ще послати, як не на аукро, за котрим так вони плачуться і ставлять свічки мріють клонувати жалкоє подобіє на борді.

Хтось вже помалу наповнює  http://board.lutsk.ua/classifieds/ , а несогласні - завжди були, є і будуть....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...