Перейти до змісту

Новий вид соціальної реклами

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Два тижні не бував у центрі міста. Сьогодні трапилось проходити по вул. Б. Хмельницького та Л. Українки.

Трапився на очі новий вид соціальної реклами - написи на стінах.

Якийсь стурбований здоров"ям нації громадянин вирішив діяти радикально. :D

Опубліковано

На мою думку нічого тут смішного..

Суть - "Здоров'я, Спорт" набагато краще чим бухати та курити...

А "Гоп-культура" не зацікавлена берегти здоров'я...

Опубліковано

Заходив на цей сайт, який вказаний на одному з малюнків "Не бухай, тренируйся". Я так зрозумів, що "корні" з Росії йдуть. Принаймні, це видно з наповнення сайту.

Опубліковано

Ідея не нова. На Кічкарівці, на зупинці біля госпіталя, ще у 1987 р. був напис зеленою нітрофарбою метровими буквами: "Наркоманія - повільна смерть".

Опубліковано

Не зовсім правильно писати на стінах, і з матами. Краще би листівки розклеювали, якщо хочуть показати свою позицію. І майно не спотворюється і вигляд естетичніший, ніж оце "малювання"

Опубліковано

Теж не бачу тут нічого смішного. ІМХО, мала ймовірність того, що таким методом прокинеться самосвідомість молодих громадян.

p.s. Листівки довго не "проживуть"

Опубліковано

з надпису F.C.V.L. - неважко зрозуміти, що це справа рук фанів Волині

Жаль тільки, що "Ровні пацани" не проти мата...

Опубліковано

Угу, 17й сектор, обжитий F.C.V.L., ровний, такий ровний...

Всі прям тверезі - скельце, і  курили востаннє в 2 класі за школою....

Графіті бомбила, імхо школота, яка уявляє себе волинськими тіфозі.

Опубліковано

Не зовсім правильно писати на стінах, і з матами. Краще би листівки розклеювали, якщо хочуть показати свою позицію. І майно не спотворюється і вигляд естетичніший, ніж оце "малювання"

Можливо пишуть з надією, що якщо написаний буде мат більше будуть звертитаи увагу.

Опубліковано

подробиці про "Сапратівлєніє" можна розпитати в користувача Tarzanych, в нього в підписі якась така хрєнь присутня

Опубліковано

а ще на ГПЗ напис на будинку шось цього типу "РОзмовляй-без сигарети.Думай-без алкоголя.Мрій-без наркотиків" якось так вродє :unsure:

Опубліковано

дозволю собі висловити здогад що ноги ростуть не від тіфоззі F.C.V.L., а від місцевих націоналістів (хоча одне другому не заважає). Складно уявити фана з балончиком фарби який пише такі лозунги, а вот націоналіст який таким чином закликає до здорового образу життя (читай піклується про здоров*я нації) - в самий раз.

Опубліковано

Правильна реклама. А форма - для відповідного контингенту

І це пише депутат міської ради... мда...

Дозволю собі із тобою не погодитися. Для кожного контингенту і класу - відповідне спілкування. Він таки правий.

Про це вже йшла мова. Приклад був із анекдотом: "На*уя до*уя на*уярив?" далі по тексту.

Просто до декого культурно ну ніяк не дійде.

Опубліковано

Дозволю собі із тобою не погодитися. Для кожного контингенту і класу - відповідне спілкування. Він таки правий.

Про це вже йшла мова. Приклад був із анекдотом: "На*уя до*уя на*уярив?" далі по тексту.

Та цим мудням взагалі не дійде, як не пиши і де не пиши. Але спочатку "депутат" виділить партійні гроші на купівлю цих балончиків і оплату "праці", а потім проголосує за виділення коштів на ремонт фасадів вже з міської казни, а якщо вулиця не центральна, то фарбуй свій фасад сам. До якого порядку це приводить, ми можемо побачити просто виглянувши у вікно.

Перед тим як погоджуватись, поставте себе на місце власника будинку де помалювали стіни і дайте відповідь на одне питання: щоб ви зробили з таким "активістом", якби застали його за розмальовуванням вашого будинку?

Опубліковано

Ну, по-перше, напис вже відсутній (спонсор зафарбовування - Луцький СГК :) ). По-друге, стіна будинку - це колишня взуттєва фабрика, яку знесуть найближчим часом. А питання є досить спірним, чи дійшов до когось месидж активістів

п.с. Про добрих жеківців, які не можуть дивитись на матюки мені не розказуйте. В мене на майже центральній вулиці вже півроку красується "Лєна К. - бл.дь" і ніяку комунальну службу це не хвилює (я маю на увазі напис)

Опубліковано

Та цим мудням взагалі не дійде, як не пиши і де не пиши. Але спочатку "депутат" виділить партійні гроші на купівлю цих балончиків і оплату "праці", а потім проголосує за виділення коштів на ремонт фасадів вже з міської казни, а якщо вулиця не центральна, то фарбуй свій фасад сам. До якого порядку це приводить, ми можемо побачити просто виглянувши у вікно.

Перед тим як погоджуватись, поставте себе на місце власника будинку де помалювали стіни і дайте відповідь на одне питання: щоб ви зробили з таким "активістом", якби застали його за розмальовуванням вашого будинку?

Ні. Я не про те. Я про те, що матюком дійде, а не напис саме на стіні, хоча ТВ вони теж мабуть мало дивляться, то це самий "доходчівий" спосіб.

А щодо розмальованих стін - я за. Але не розписаних "непристойною похабєнню", а дійсно гарно розмальовано. Справжнє смислове графіті - був би лише ЗА!

Опубліковано

1. Партія до цих надписів не має жодного стосунку. Так що свої фантазії залиште для когось іншого.

2. Є субкультура sXe http://uk.wikipedia.org/wiki/Straight_edge

По стилю надписів можна зробити висновок, що це робили її представники. Тим більше, з іншої сторони стіни, ближче до "Зосі" набагато раніше з'явився надпис "STR8 EDGE". Він і досі є.

3. Щодо конкретної стіни, то вона юридично нічия http://volga.lutsk.ua/ukr/regions/luck/478/

Опубліковано

Ну, по-перше, напис вже відсутній (спонсор зафарбовування - Луцький СГК :) ). По-друге, стіна будинку - це колишня взуттєва фабрика, яку знесуть найближчим часом. А питання є досить спірним, чи дійшов до когось месидж активістів

п.с. Про добрих жеківців, які не можуть дивитись на матюки мені не розказуйте. В мене на майже центральній вулиці вже півроку красується "Лєна К. - бл.дь" і ніяку комунальну службу це не хвилює (я маю на увазі напис)

Якби про цю "рекламу" не написали на "Волинських новинах", я більш ніж впевнений, що вона би ще довго там пробула.

Опубліковано

Дєпутат, йди вже спати. А то розійшовся тут в три години ночі...

Звідки така антипатія? І чим обгрунтована? Я Вас, шановний, чимось ображав?

Я звичайний лучанин, який відрізняється від інших лише тим, що маю статус депутата. Цим я зовсім не хизуюсь. Якщо я конкретно зробив щось "не так", то прямо і кажіть, шановний.

Бо в дискусіях з'їжджання на особистості завжди показує слабкість/відсутність аргументації того, хто починає це робити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...