Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

мишкі плакали і давілісь, но всьоравно прадалжалі єсть кактус

:D

Ты это о чем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я так розумію, сьогодні зібрались ті, кому lilechka добряче насолила? По одному не змогли довести свою силу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би lilechka краще вникнула б в тему, вона б розрізняла манеру спілкування на борді/в неті від елементарної безграмотності. lilechka, може варто перечитатми всі 16,5 сторінок теми)))?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lilechka, може варто перечитатми всі 16,5 сторінок теми)))?

Контрольний....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би lilechka краще вникнула б в тему, вона б розрізняла манеру спілкування на борді/в неті від елементарної безграмотності. lilechka, може варто перечитатми всі 16,5 сторінок теми)))?

Якщо вам так хочеться - читайте! Хочете писати єврейською - пишіть! Хочете погнати - поженіть! Мені ваша думка десь далеко в ...

Всім ніколи не вгодиш! Хоча я цього не прагну!

Всім дякую за інтерес до моєї особистості. Приємно, що не ігноруєте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вам так хочеться - читайте! Хочете писати єврейською - пишіть! Хочете погнати - поженіть! Мені ваша думка десь далеко в ...

Всім ніколи не вгодиш! Хоча я цього не прагну!

Всім дякую за інтерес до моєї особистості. Приємно, що не ігноруєте ;)

далеко десь???

а хто ж недавно писав про "Автора,який живе у соціумі (у даному випадку - це борда) і потрібно жити за правилами цього соціуму"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мишкі плакали і давілісь, но всьоравно прадалжалі єсть кактус

:D

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

далеко десь???

а хто ж недавно писав про "Автора,який живе у соціумі (у даному випадку - це борда) і потрібно жити за правилами цього соціуму"

От не можете, не перекрутити все.

Мені ваша думка фіолетова!

А повожусь я так, як виховали мене в соціумі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

далеко десь???

От не можете, не перекрутити все.

Мені ваша думка фіолетова!

А повожусь я так, як виховали мене в соціумі

no comments :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305920269' post='1052375194']

яка приємна юна леді...

Трепетная лань :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча сумніваюсь, що розуму добавиться

Когось тут тошнило від "русько-украйонскіх словєчок":

Якщо це задум, то бажано його в лапки брати. ТошнитьНудить вже від різних "руско-украйонскіх" словечокслівець!

І лапок малувато.

Хочете писати єврейською на івриті - пишіть!

Тепер бачите як легко стати сабжем цієї теми? Самі цього хотіли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM, мені здається, що то вже трохи перебір.

В цій темі соромлять, або намагаються соромити унікумів, які через слово, а то й в кожному слові, роблять помилки. Кожен із нас часом пропускає одну-дві коми в складних реченнях, або використовує не зовсім літературні слова.

Навіть тим, хто рідко робить такі помилки, в цій темі дають зауваження, і то без всякого злого умислу, як то кажуть "любя" :).

П.С. Безграмотних на форумі вистачає, може, почати не з тих, хто вжив слово "тошнить" і "добавиться".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчатка, не сваріться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я умисно такий перебір і зробив.

Сам часто використовую русизми, бо запарився лазити в гугл-транслейт перекладати з рідної російської на українську. Просто Лілечка не зовсім розрізняє манери спілкування і безграмотність. В контексті цієї теми. Ви ж ще це пам*ятаєте:

' timestamp='1305895826' post='1052374890']

ану бистрєнько швиденько всі призналися зізналися хто топікстартєра абіжав ображав

і про розділові знаки не потрібно забувати ;)

Розрізняти задум автора від безграмотності - діло тонке)))

?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я умисно такий перебір і зробив.

Сам часто використовую русизми, бо запарився лазити в гугл-транслейт перекладати з рідної російської на українську. Просто Лілечка не зовсім розрізняє манери спілкування і безграмотність. В контексті цієї теми.

Дуже приємно, що українською мовою в тебе досить гарно виходить спілкуватися, не зважаючи на те, що рідна мова російська.

Я, якщо чесно, теж не в захваті від навмисного калічення української мови і використання албанської. Хоча, на жаль, вже звикла, і поки не звернули б на це увагу, то і не сильно помічала.

Сама іноді цим грішу, але дуже рідко - в асьці і з 1-2-ма людьми, які люблять так спілкуватися :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1305895826' post='1052374890']

ану бистрєнько швиденько всі призналися зізналися хто топікстартєра абіжав ображав

і про розділові знаки не потрібно забувати ;)

Розрізняти задум автора від безграмотності - діло тонке)))

?

Найкращий задум автора - це гарна, обгрунтована думка, оформлена чистою українською мовою з дотриманням елементарних правил правопису.

А задум автора при використанні каліченої мови в більшості випадків полягає у тому, щоб повеселити народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто Лілечка не зовсім розрізняє манери спілкування і безграмотність.

І тому треба її ткнути носом? Ти справжній жентельмен. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой, якось я це пропустив

' date='Вчера, 23:08' post='1052294947']

ну а граматнастію панти ганять - ета я даж ні знаю кєм бути нада - акадєміком, не менше, й#пть

А хто каже про "панти"? Мова йде про банальну повагу до співрозмовників і до мови вцілому. Ніхто тут не займається "буквоїдством", а дратує найбільше НАВМИСНА безграмотність. Чомусь подобається людям навмисне калічити мову. Замість того, щоб просто написати нормальними словами, через одного кривляються, як Петросяни і думають, що вони або круто написали, або смішно, або просто дотепно, хоча з боку це виглядає просто по-уродськи. Мову шкода.

Підтримала б 100 разів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як би розвинув думку [nd] та MOTOROLLLA, а не для того щоб зачепити тонку жіночу натуру :). Тут і без мене є кому її потролити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він просто не знає значення цього слова. А і навіщо?! Якщо можна похамити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, тепер я ще й хамло. Ну давайте, продовжуйте лити на мене гівно. Прикро що не розумієте.

А lilechka попрошу процитувати моє хамство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, тепер я ще й хамло. Ну давайте, продовжуйте лити на мене гівно. Прикро що не розумієте.

А lilechka попрошу процитувати моє хамство.

На старт, увага, почин.... Не збираюсь я до такого опускатись! У мене є речі важливіші та цікавіші, ніж "лити гівно". І якщо вже ти не вловив у своїх словах нотки хамства, то не мені тобі їх вказувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут двоє людей, які вставляють в кожну тему свій (інколи недоречний, а подекуди і не один) коментар, вважаючи, що так вони здобувають повагу бордівчан. + можна пАіЗдєВаЦцо з мови для досягнення більшого "еффекту". А коли це не сподобалось lilechka - один з цих двох привів в тему дівчину, друзів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю, що є люди з непереборним бажанням виділитися. Колись, у дитинстві їм невистачало уваги і у старшому віці сформований комплекс змушує індивіда шукати різноманітні способи привернути увагу до себе. Одним з таких способів при електронному спілкуванні є вживання різких слів (суржик, матюки, грубоці і т.д.).

Є на форумах і індивіди, які аби показати себе крутими "гаварять на НЕчистой росийской мове". Основною їх помилкою, яка їх видає, є те, що вони бідняги, не знають що рос. мова досить важка у написанні - існують дуже значні відмінності у розмовній мові та написанні слів. Кумедно інколи слухати, коли на Люксі зачитують СМС з вітаннями з Смолигова, написані рос мовою, а точніше жахливим суржиком.

Взагалі про російськомовних.... Наші російськомовні, самі того не помічаючи, говорять не справжньою рос мовою. Невірні наголоси у словах, багато звуків "о", де корінні росіяни вживають "а" і т.д. Пригадується ... "Дєвушка, ви москвичка? Да, а що?"

Висновок: в умовах тотальної безграмотності у молодіжному середовищі людина, яка спілкується літературною мовою гарно сприймається і має значно вищі шанси на успіх у житті. Інтелегентну людину поважають. Для неї відкриваються значно ширші життєві горизонти. Бувають виключення (професор). Але це виключення....

Повідомлення не адресоване комусь конкретно, а описує загалом ситуацію у суспільстві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...