Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

jack74, а за такі змістовні повідомлення в нас прийнято п#%дити мінусувати.

Хочаааа, навіть на краще - ВЕРНІТЬ "ПОДДЕРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )

Опубліковано
Завідно, да, ЗАВІДНО? =)

ага, завідую Одзеру, що не можу тебе підтримати))

Ну от! І знову хочеться сказати: ВЕРНІТЬ "ПОДДЕРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )

Опубліковано
По-перше, тема у флеймі, тобто дозволяється будь-яке повідомлення (в рамках дозволеного, звичайно).

По-друге, а хіба незрозумілий зміст мого повідомлення? добре, розжую: "завідувати"->ЗАЗДРИТИ! тобто "завідно"->ЗАЗДРІСНО. Ця тема, наскільки я розумію, була створена для того, щоб все ж таки писакам ставало соромно за свою писанину, і щоб вони робили якісь висновки, і щоб хоча б намагались писати грамотно. Невже ви рахуєте, що писати суржиком, русизмами, так званим чат-сленгом - це КРУТО? Ні, це якесь шкільне пацанство, і намагання видати безграмотність за "так задумано". На багатьох серйозних форумах взагалі в правилах прописана заборона писати на сленгах. І це правильно. Звичайно, не мені тут качати правила, але давайте хоч трохи будем намагатись йти до кращого, а не навпаки.

P.S. а на рахунок мінусів я тобі скажу так: я вже давно виріс з того віку, щоб перейматись тим, як мене хто оцінить, поставить мені "плюсик" чи "мінусик", підтримає чи навпаки... Я вже давно визначив для себе пріорітети, цінності і т.д. І я не буду бекати однаково зі всім стадом, бо так всі бекають. Якщо хтось пише безграмотно - я так і скажу, і не буду дивитись на кількість в нього повідомлень чи його рейтинг.

Без образ.

Опубліковано

тема у флеймі, тобто дозволяється будь-яке повідомлення

Практика показує, що фраза "Флейм - все обо всем без модерации" - брехня неправда. Банять)))
Опубліковано

живе підозра, що цей вчитель української мови, який уже всіх трохи так підз##бав - щось подібне,

тільки повернутий на філології.

нічого особистого.

+1

Паддєржал

По-перше, тема у флеймі, тобто дозволяється будь-яке повідомлення (в рамках дозволеного, звичайно).

По-друге, а хіба незрозумілий зміст мого повідомлення? добре, розжую: "завідувати"->ЗАЗДРИТИ! тобто "завідно"->ЗАЗДРІСНО. Ця тема, наскільки я розумію, була створена для того, щоб все ж таки писакам ставало соромно за свою писанину, і щоб вони робили якісь висновки, і щоб хоча б намагались писати грамотно. Невже ви рахуєте, що писати суржиком, русизмами, так званим чат-сленгом - це КРУТО? Ні, це якесь шкільне пацанство, і намагання видати безграмотність за "так задумано". На багатьох серйозних форумах взагалі в правилах прописана заборона писати на сленгах. І це правильно. Звичайно, не мені тут качати правила, але давайте хоч трохи будем намагатись йти до кращого, а не навпаки.

P.S. а на рахунок мінусів я тобі скажу так: я вже давно виріс з того віку, щоб перейматись тим, як мене хто оцінить, поставить мені "плюсик" чи "мінусик", підтримає чи навпаки... Я вже давно визначив для себе пріорітети, цінності і т.д. І я не буду бекати однаково зі всім стадом, бо так всі бекають. Якщо хтось пише безграмотно - я так і скажу, і не буду дивитись на кількість в нього повідомлень чи його рейтинг.

Без образ.

:_20: :_20: :_20: :_20: :_20:

Опубліковано

а як ODZERу вдалось підтримати Dreamа (№1290) в темі, де відсутня кнопка "підтримати"?

Просто дуже змістовне, крайнє інформативне і головне в ключі теми "повідомлення" Дріма, перелетіло сюди з цієї теми

Опубліковано

пам'ятав дати, години, хвилини, кількості, суми, копійки і таке інше.

отім йому поставили правильний діагноз і відправили на лікування.

При чём здесь лечение? скорее всего талант... у меня в универ был препод, преподавал, как ни странно, Мат методику и статистику... так ему стоило всего лишь один раз увидеть студента, спросить его фамиилию - имя - отчество, и потом он не только на протяжении всех учебных дней помнил его в лицо, но и помнил все данные, услышанные от студента...а там их (студентов) через него прошло уж точно over пару тысяч. Лично мне довелось случайно с ним встретится лет так 8 после окончания института на улице... последний раз мы с ним виделись, когда я учился на 3 курсе..то есть ещё плюс три года... он спокойно подошел ко мне, назвал моё имя отчество, спросил, как сложилась моя жизнь - карьера после учёбы.... я был в шоке...

Да и среди лютых болельщиков, например той или иной футбольной команды, найдутся те, которые знают всю историю клуба, начиная от года основания, и заканчивая тем, на какой минуте, и кто забил мяч, и в чьи ворота...:)

Опубліковано
а ти тоже знаєш що ти робив 16 листопада в 14.32?

я частенько не помню, что делал полчаса назад :) но я бы тоже не отказался от такой фишки, хотя Доктора Пи помните? у него тожепамять "феноменальная" была... и где сейчас этот Доктор Пи ? :)

повний даун чувак, но от цифри - винос мозга - можна перевіряти -

ніхєра не розуміє, але пам'ятає капєц.

вчився в школі шось три рази в 6-му чи в 7-му класі,

після цього третього разу в тому ж класі перестали мучити -

відправили у якийсь спецзаклад.

ну... это кардинально меняет суть разговора :)

лучше я не буду помнить, что делал пол часа назад...))))))

Опубліковано
повний даун чувак, но от цифри - винос мозга - можна перевіряти - ніхєра не розуміє, але пам'ятає капєц.

Швидше всього, якийсь вид аутизму. Доречі такі люди не дауни, найчастіше вони не готові до життя в соціумі.

Я зрозумів про що ви, але памятати цифри, так як описуєте не відмовився б))

Опубліковано
а ти тоже знаєш що ти робив 16 листопада в 14.32?

я частенько не помню, что делал полчаса назад :) но я бы тоже не отказался от такой фишки, хотя Доктора Пи помните? у него тожепамять "феноменальная" была... и где сейчас этот Доктор Пи ? :)

А хдє детектів і інтріга, яку ти нам пророчив в темі про "Пі"? Там ж мали бути страсті, летіти голови і інші цікаві плоди фантазії. Хдє ето всьо??

Опубліковано
... По-друге, а хіба незрозумілий зміст мого повідомлення?..

... Невже ви рахуєте, що писати...

Хто б казав, умнік. Якщо ти ще не второпав що тема створена для стьобу над висловлюваннями типу "продам красофкі", то перечитай усі 27 сторінок а тоді задроцтвуй на здоров"я.

Опубліковано

Хто б казав, умнік. Якщо ти ще не второпав що тема створена для стьобу над висловлюваннями типу "продам красофкі", то перечитай усі 27 сторінок а тоді задроцтвуй на здоров"я.

Да його від одного поста покоробило, а від 27 сторінок крєатіфа, воно ж з загнеться :)

Опубліковано

До речі, погано, що вік людини не є обов'язковим для вказування при реєстрації і не відображається в профілі... Хоча трішки поспілкувавшись і так, звичайно, починаєш розуміти ХТО перед тобою...

Так і почав би з себе.

Також, як на мене, добре було б (за бажанням) мати можливість вказувати своє реальне ім'я... Мені, наприклад, приємніше спілкуватись з людиною називаючи її по імені...

Хочу побачити скан паспорта чувака, з іменем - jack74. Чи це також було аби пагавірть?

Опубліковано

До речі, погано, що вік людини не є обов'язковим для вказування при реєстрації і не відображається в профілі...

Так і почав би з себе, jack74

І чого мені здається, що джек 1974го року народження?)))
Опубліковано
Просто дуже змістовне, крайнє інформативне і головне в ключі теми "повідомлення" Дріма, перелетіло сюди з цієї теми
дякую)

І я дякую! :)

ВЕРНІТЬ "ПОДДЕРЖАЛ" У ФЛЕЙМ!!! )

Опубліковано

Програмно це може зробити тільки t0rik. Не впевненний, що він читає теми, де ви влаштували "флеш-моб".

Створюйте на свій страх і ризик тему, ще варіант - пишіть листи йому.. або в спортлото :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...