Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вот просветите меня, на СТБ издеваются что ли? Включила программу "Вікна" и услышала массу новых для меня слов(еврів, кіна, спеціяльно......). Не знаю, может это правила новые такиеhuh.gif

Опубліковано
  В 15.03.2011 в 20:30, sashulya сказав:

Вот просветите меня, на СТБ издеваются что ли? Включила программу "Вікна" и услышала массу новых для меня слов(еврів, кіна, спеціяльно......). Не знаю, может это правила новые такиеhuh.gif

ти вчора вперше подивилась СТБ?

Опубліковано
  В 15.03.2011 в 20:32, Tolik_lt сказав:
  В 15.03.2011 в 20:30, sashulya сказав:

ти вчора вперше подивилась СТБ?

Да нет, просто внимания не обращала как-то

Опубліковано

вони послуговуються одним із варіантів українського правопису, а точніше проектом правопису 1999 року, при чому років уже й років. і тут тебе це почало дивувати. от і цікаво- що ж такого сталося "невчора"?

Опубліковано

Та це добре, якщо вони хоч чимось послуговуються. Я сьогодні по радіо чув як ведучий задвінув "він збирався не користуватись речами, які називаються жіночими іменами", маючи на увазі речі, назви яких відносяться до жіночого роду. У нас тепер бути тупим, як поліно, модно?

Опубліковано

Поняв. Термінова пачинаю деградувати.

А більше всього із тих речей, які ми цитуємо сюди в тему, мені подобається "LSD-монітор".) Я тепер навіть на роботі використовую тільки цей термін:

- У вас є філіпси 22-ки?

- Хочеш собі LSD-монітор?

Опубліковано
  Цитата
Непрацюе матиринка допоможіть

ХТО мігби глянути чи стоїть її ладити чи їй капец . матиринка сокет478 GigaByte GA-8SIMLH/-P

Опубліковано
  В 18.03.2011 в 19:42, belian сказав:
  В 18.03.2011 в 18:51, solnishko сказав:

сподіваюся, що забанять перманентно

:blush::blink::rolleyes:

слухай сонечко :wub::0074: чого ти то на мене наїжджаєш зразу , :0073:

нажаль твоїх френдів я незнаю і хто такий аловін я незнаю, можливо в тебе зним щось недуже склалося чи чи може чимось не догодив тобі :0016::lol: , то цього мені явно не узнать ! А ти запальна !! ! :0073: Може номер свій дасиж ??? :0073:

Розділові знаки - окреме питання...

Опубліковано
  В 18.03.2011 в 21:23, delink09 сказав:

Продається кухня Маневицьа в повному порядку-не сучасне гамно яке через рік сиплеться! Ціна комплекта 800гр. Товар знаходиться у Луцку! При бажанні фасад можна зробити новим і ця кухня буде крутіша за Італійський фуфел!

Чи то в "доску позора" за коректність, чи то в гумор ...а ми нерозумні всю кухню маневицьку пороздавали по селах, їй ще служити і служити було. Поставили новий фуфел, а я так раділа :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...