Перейти до змісту

Питання до знатоків

Rock

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 263
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Тікі шо загрузив сторінку і побачив шо Yaryk вспів за мене на одну хвилину :D ! З такою ж відповідю! Значить відповідь правильна... Yaryk опередив значить йому і став +

Опубліковано
Тікі шо загрузив сторінку і побачив шо Yaryk вспів за мене на одну хвилину :D ! З такою ж відповідю! Значить відповідь правильна... Yaryk опередив значить йому і став +

двом по + Yaryk як першому ,а Iron Death як за повну точну відповідь.

в цому альбомі був прикольний вкладиш post-533-1183582185.jpg

коли діск в конверті, то в вікнах написана назва альбому ,коли виймаєш вініл ,то вікнах мінялися різні картинкі ,вікна просто були вирізані. :D

post-533-1183582445.jpg post-533-1183582463.jpg

Опубліковано

ще питаня (да пробачать мене металічні боги :D )про Boney M-Nightflight To Venus-1978року

заголовна Nightflight To Venus пісня здерта майже один в один ,з одної рокової пісеньки.

її виконував дуже шонований в хард-рок колах музикант.

питаня -хто виконував оригінал,

маленька підказка ця пісенька не виходила на лонгплеї тільки на сінглі.

потім на різних солянках.

Опубліковано
Мда, а что там сдерто то по сути?

Исполнял барабанщик что ли :D

а це і є питання.

звісно вона в оригіналі не називалась Nightflight To Venus

Опубліковано

Ще підказка ,

як повноправний учасник різних груп ,також випускав дискі під свої іменем, і як сесійний музикант приймав участь в записах близько 60 альбомів ,і дуже багатьог сінглів,ще він загинув в 1998 році.

розбивсяна машині.

Опубліковано

Да бачу важке питаня ,

підказка ,

цей чоловяга грав в таких групах

Jeff Beck group, Rainbow,Michael Shenker group,Whitesnake,Phenomena,ELP,Black Sabbath,

приймав участь в сольних проєктах Гэри Мур, Роберта Планта, Джона Лорда, Ингви Мальмстина,Брайана Мэя,

вот такий був музикант ,всюди вспівав.

ну і остання підказка ,єдиний учасник Rainbow,який сам пішов:P ,а не був разрахований Блекмором.

Опубліковано

Cozy Powell. Железный человек с золотым сердцем. Кози Пауэллом (Колин Пауэлл, р. 29 декабря 1947, Англия, умер 5 апреля 1998)

Не так много рядовых слушателей знают и помнят это имя. Зато многим о чем-то говорят такие названия и имена, как Rainbow, Whitesnake, Black Sabbath, Питер Грин, Брайан Мэй, Ингви Малмстин. С ними, а также с многими, многими другими играл этот замечательный барабанщик, добившийся всего, чего он хотел, исключительно благодаря своему упорству, трудолюбию и просто сверхчеловеческой силе воли.

Кози Пауэлл был, пожалуй, одним из самых плодотворных музыкантов как в рок-музыке, так и за ее пределами. На его счету более 70 альбомов, записанных с его участием (и это не считая записей, вышедших посмертно), бесчисленное количество синглов и сессий, и это только официальные данные - в самом начале карьеры Пауэлла порой даже не упоминали на обложке. В его активе как работа с рок-монстрами, так и сессии звукозаписи с малоизвестными исполнителями, совершенно далеких от рок-музыки. Его творческий путь - бесконечные странствия от одной группы к другой, его жизнь - безумное мнгновение, пролетевшее и оборвавшееся на полной скорости, которую он так любил. Его музыкальное наследие - океан ритмов и сбивок, в котором по сей день продолжают плавать верные и преданные поклонники.

Опубліковано
Cozy Powell. Железный человек с золотым сердцем. Кози Пауэллом (Колин Пауэлл, р. 29 декабря 1947, Англия, умер 5 апреля 1998)

Не так много рядовых слушателей знают и помнят это имя. Зато многим о чем-то говорят такие названия и имена, как Rainbow, Whitesnake, Black Sabbath, Питер Грин, Брайан Мэй, Ингви Малмстин. С ними, а также с многими, многими другими играл этот замечательный барабанщик, добившийся всего, чего он хотел, исключительно благодаря своему упорству, трудолюбию и просто сверхчеловеческой силе воли.

Кози Пауэлл был, пожалуй, одним из самых плодотворных музыкантов как в рок-музыке, так и за ее пределами. На его счету более 70 альбомов, записанных с его участием (и это не считая записей, вышедших посмертно), бесчисленное количество синглов и сессий, и это только официальные данные - в самом начале карьеры Пауэлла порой даже не упоминали на обложке. В его активе как работа с рок-монстрами, так и сессии звукозаписи с малоизвестными исполнителями, совершенно далеких от рок-музыки. Его творческий путь - бесконечные странствия от одной группы к другой, его жизнь - безумное мнгновение, пролетевшее и оборвавшееся на полной скорости, которую он так любил. Его музыкальное наследие - океан ритмов и сбивок, в котором по сей день продолжают плавать верные и преданные поклонники.

+1,так це Кози Пауэл ,ще залишилося назвати пісню

Опубліковано

так ніхто і не вгадав

треба плюсика собі потавити :closedeyes:

Cozy Powell - Dance With The Devil-1973 рік

http://www.dp-life.ru/downloads/08%20-%20D...il.mp3?id=13972

лінкі зовнішні.

post-533-1183670859.jpg post-533-1183670897.jpg во коли ще використовувалися двойні бочки,

Опубліковано
Странно, но именно драм секция у Бони М лучше исполнена, на мой вкус:)

ну ще не відомо скількі разів у Бони М наложувалась ритм секція ;)

покрайній мірі в британськіх чартах 1973 року Dance With The Devil піднялася до третього місця,

ще одна пісня Бони М -Rasputin-,слідуюча в альбомі , душе смахує по ритму на наще одну пісню

Cozy Powell 1974 -Na Na Na - но запис цієї пісні в інеті я не знайшов ,а сам її чув багато років назад,ще на бабіному магнітофоні ,так що співставити на даний час немає можливості. B)

Опубліковано

Вот є пісня качаем і слухаєм! Це пісня відомої групи яку зробила тоже одна група хороша.

Ця пісня з оригіналом відрізняеться тільки тим шо в оригінала трошки довший початок, ця група яка зробила кавер трохи початок зменшила. Пісня хібашо відрізняеться від оригіналу це настройкою гітарного дісторшина і вокалом а все остальне ну і головне мелодія і ритм збережена! Ці дві групи хороші і мені подобаються, так само як оригінал так і кавер мені подобаеться! В кавері чучуть зіграно швидше ніж в оригіналі але ця група що зробила пісню в оригіналі на концертах грає її в такомуж темпі і ця група на концертах піднімае темп гри своїх пісень дуже часто!

Ця група яка грала Кавер нічого не робила не видоізміняла пісні вона просто зі своїм вокалом і дісторшином зіграла пісню і це все що її відрізняє від оригінала!

Кавер і оригінал рулять :blink:

Тепер питання:

1.Назва пісні і групи яка зробила оригінал!

2. Назва групи яка зробила Кавер!

Unknown_Artist.mp3

Опубліковано
Є рацуха перевести цю тему в новий топік, щоб сторінки швидше гортались

:) Та там потім таке саме буде!

PS: Ну Знатоки де ви ділися! Ну вгадуйте! Група дуже відома!

Опубліковано

Десь наші знатоки поділися, чи такі заняті що не побачили питаня....? Навіть не одної версії ніхто недав ;)

Ну давайте, не спіть! :)

Підсказочка: пісня в оригіналі зроблена в 1988році а кавер в 1998.

Опубліковано
Десь наші знатоки поділися, чи такі заняті що не побачили питаня....? Навіть не одної версії ніхто недав :)

Ну давайте, не спіть! :)

Що там гадати ;) ,орігінал Iron Maiden <Moonchild> Seventh Son Of A Seventh Son 1988 року

чесно скажу ,якби не початок пісні не відгадав би,а так пісні не похожі ,виконані зовсім в різних стилях,

ну а хто виконує кавер не зрозуміло.

PS.<Moonchild> ще виконував King Crimson, но це зовсім друга пісня і було це в 1969 році. ;)

PS2. Ще Necrophobic виконала пісню Moonchild на альбомі A Tribute To The Beast, Vol. 2,якщо ця група відома то напевне в дуже вузькому колі в себе в Швеції.

Опубліковано

А я коли почув Кавер то я почув його не спочатку а десь з середини і сразу вгадав шо це Айрон Мейден! Я знаю що могло тебе збити з пантелику то це голос і агресивніша настройка гітари і все а для мене це не має значення це навіть ще пісні надало певного шарму а так то пісня нечим більше не відрізняеться хібашо ще трошкі додали швидкості але для Мейдена це не проблема вони компенсують це на концертах!

2 Rock за половину відповіді +1 (подумай вдруг знаеш)

Опубліковано

Бачу відрадрегував свое повідомлення ;)

Так правильно це група Necrophobic!

Кажеш відома у вузькому колі Швеції :) але я не швед ;) маю майже всі альбоми, група хороша !

А як ти взнав шо це Necrophobic?

Ну шо лови ше +1

ЗІ:Скажи чесно Кавер тобі понтравився чи ні? ну я здогадуюсь але скажи!

Опубліковано
Бачу відрадрегував свое повідомлення ;)

Так правильно це група Necrophobic!

Кажеш відома у вузькому колі Швеції :) але я не швед ;) маю майже всі альбоми, група хороша !

А як ти взнав шо це Necrophobic?

Ну шо лови ше +1

ЗІ:Скажи чесно Кавер тобі понтравився чи ні? ну я здогадуюсь але скажи!

Як кажуть орігінал завжди кращий ,а так цікаво вийшло ,я думав що в death гітарні соло грати не вміють :) , а закінченя пісні так зовсім в кращих традиціях хард року 70, правда виглядає як стьоб,іншіх пісень їх не чув, а так може бути. :)

а знайшов тут,

тільки там по 30 секунд грає.вона там 16 номером.

Опубліковано

О ти помиляешся! Дезові гррупи вміють грати соло! Послухай таких класиків як ДЕЗ і Обітуері, таких хлопців як Атеїст і Цинік які грають Джаз-Дез Метал там соло непогані але їх коньок це всеж Бас гітара, тих самих Некрофобік з Сатанік Дез Металом , послухай Садиста який грае Прогресив Дез метал а який тут сінтезатор афігеть рульний, послухай Вітал Ремейнз який грае Мелодік Брутал Дез Метал тут майстерні мелодичні соляки з швидкісним бруталом ваще класно! О ці групи що я назвав то вони зовсім не НЕЗДАРИ вони майстри свого діла!

Опубліковано

Ну дайте я задам вопрос :)

Всем известная группа "Metallica" имеет в своём репертуаре песенку, которая не является ихней, а есть по сути кавером одной в своё время известной британской панк-команды.

Вопрос - что это за песня и что за группа? ;)

Опубліковано

The Misfits - Die Die My Darling

І взагалі їхній альбом "Garage Inc." - це цілий диск кавер пісень інших груп :Killing Joke, The Misfits, Thin Lizzy, Mercyful Fate и Black Sabbath,Nick Cave , Bob Seger.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...