Перейти до змісту

Красная свастика

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Популярні дні

Топ авторів теми

Опубліковано

це вандалізм. так само як і пам"ятники Леніну розмальовувати. Хочеш доказати, що Бандера був фашистом - в бібліотеках і архівах сиди і доказуй.

Скорш за все то зробили підлітки в яких ще мізків щось путнє зробити немає

Опубліковано

Ну, тут напрошується таке:

1) особиста неприязнь до померлого.

2) Замовлення тих, хто виготовляє пам'ятники.

3) Дійсно уроди які начебто вірять у фашизм.

Опубліковано

Не думаю, что здесь есть хоть какие нибудь глобальные элементы политики, просто надо поймать этих малолеток,и по обрывать руки

Опубліковано

Мені здається, що це елементарна хуліганка, але з присмаком політики. І ніхто цих осіб шукати не буде, принаймні, так як шукають "запорізьких терористів". Не та політична кон'юнктура.

Опубліковано

ні!ні!дупу порвати на німецький хрест!!(вони, канєха, козли, але чи варто оце переводити у такий інтєлєктуальний діскурс?)

Опубліковано

Нуууу... можна перевести тему в русло загальної культури і освідченості нації. Або приділити увагу питанню історичного виховання молоді. Або подискутувати на тему доречності деяких пам'ятників. Але більше подобається ідея піймати і тупо навіть грубо наказаць!

Опубліковано

Якби ви вчились так, як треба,

То й мудрість би була своя.

А то залізите на небо:

«І ми не ми, і я не я...

Німець скаже:«Ви моголи».

«Моголи! моголи!»

Золотого Тамерлана

Онучата голі.

Німець скаже: «Ви слав'яне».

«Слав'яне! слав'яне!»

Славних прадідів великих

Правнукі погані!

Вообще то во все времена были такие вандалы, и, как правило, подобные поступки они совершали из одного мотива:«Быдло, оно и в Африке быдло»

Лет 8 или 9 назад в Киверцах на старом кладбище было разбито более 20 памятников, крестов и прочей атрибутики. Их нашли, было трое пацанов. Мне довелось с ними пересекнуться в районной больнице, когда их вели на медосмотр.

Значит, завели их в один из кабинетов, выставили пост возле двери, замок на ключ с той стороны, что там делалось на протяжении 15 минут, я не видел, но слышал…

Опубліковано

А хіба свастика не під кутом має бути? Це більш схоже на символ язичників. Я теж не виправдовую тих, хто намазюкав. Просто бісить тотальне обожнювання Бандери, перейменування вулиці, визнання почесним громадянином міста... ІМХО, ця особистість доволі суперечлива

Опубліковано

є три написи, які ніколи не виходять з моди: [censored], тут був...(Вася , Пєтя, Наташа) і свастика. І витатуйовуй, не витатуйовуй...) сєй дібілізм тримається поколіннями, як традиція пісяти на зупинках і запивати горілку фантою. Культурассс.. :dont:

Опубліковано
Просто бісить тотальне обожнювання Бандери, перейменування вулиці, визнання почесним громадянином міста

Оно то так, но ведь все исторические фигуры есть неоднозначными.

Ленин, Сталин,Бандера,Шухевич,Колчак, Матросов, Зоя Космодемянская, Павлик Морозов... на кого не глянь - всюду есть свои скелеты в шкафу.Мы более 70 лет жили под одним политическим, идеологическим соусом, сейчас под другим, мы привыкли к тому, что Матросов - герой, а Бандера - предатель,что Брестская крепость есть символ мужества и отваги, на самом деле её вообще никто не брал...здесь можно часами дискутировать...

но руки этим поганцам пообрывать надо, и не важно, бандера это или ленин..

Опубліковано
Просто бісить тотальне обожнювання Бандери, перейменування вулиці, визнання почесним громадянином міста

но руки этим поганцам пообрывать надо..

Згідний. Ще бісять політичні баталії на стінах. Одне напише "УПА - герої", друге знизу накалякає "УПА - фашисти", третє "При комуністах жилось краще" (зразу уявлялю людину від 35 років, яка вночі таким способом доводить свою правду до людей). А мешканці будинків мусять бачити те щодня.

Опубліковано

А вам не здається що та каменюка (в майбутньому пам’ятник) біля ЗАГСу лишнє, нє? більше ніде ставити як перед "домом бракосочєтанія" :smile3:

Опубліковано

Я тоже думаю, что там ему не место, да и очень сомневаюсь, что когда нить поставят памятник.

Вот в районе Проминя, возле летника уже лет 15 стоит гранитная брыла с надписью «Тут буде спорудженно пам’ятник льотчику К.К. Арцеулову.

Опубліковано

Замість того, щоб тут розмусолювати тему і придумувати покаранням, взяв би хто ганчірку і розчинник і витер!

Не судіть строго, як зумів так і витер !

post-1719-0-30463200-1294748168_thumb.jp

post-1719-0-33880200-1294748183_thumb.jp

Опубліковано

А вам не здається що та каменюка (в майбутньому пам’ятник) біля ЗАГСу лишнє, нє? більше ніде ставити як перед "домом бракосочєтанія" :smile3:

Здається, на цілих 4 сторінки

http://board.lutsk.ua/topic/25042-u-lucku-zvedut-pamjatnik-stepanov-bander/page__p__237145__hl__бандері__fromsearch__1#entry237145

Опубліковано

Це заслуговує на повагу!:ok2:

Що самЕ???

Вміння коригувати фото?

Пані Оксана, а почуття гумору ?

Коригувати фото ??? Та як можна, я давно цим не займаюсь, у мене дружина є.

Опубліковано

Тепере, за логікою останніх подій в Запоріжжі, "мєнти" мають відкрити кримінальну справу за статей "Тероризм" і заарештувати з десяток піонерів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...