Перейти до змісту

Транспортний податок відміНове про податки з власників транспортних засобів 04.01.2011 15:30:38 Переглядів: 2460 2 грудня 2010 Верховною Раднено.....

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то тепер які податки я маю платити за автомобіль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо авто вже стоїть на обліку, то транспортний податок вже платити не потрібно. тепер транспортний збір буде входити в вартість нафтопродуктів.

з 01.01.2011 р. транспортний податок потрібно сплачувати тільки при першій реєстрації авто на Україні.

п.с. за 2009 та 2010 податок має бути сплачений.

це нововведення є добрим для тих хто мало їздить, та недоцільним для тих хто їздить багато......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто зараз автовласники платитимуть тільки за талон Тех огляду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер транспортний збір буде входити в вартість нафтопродуктів

це як? бензин подорожчає чи я не правильно зрозумів..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер транспортний збір буде входити в вартість нафтопродуктів

це як? бензин подорожчає чи я не правильно зрозумів..

Все ти правильно зрозумів, бензин вже потроха почав дорожчати http://autoline.com.ua/prices_fuel.php?country=UA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потроха, а він вже добре почав дорожчати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бензин прогнозують по 10, в цю ціну і буде включений транспортний податок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну хорошо,

2069.jpg

и проходил ТО месяц назад, при этом уплатив дорожный за пару лет. его ж теперь не вернут, а за луц прийдется платить как все, по 10 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну хорошо,

и проходил ТО месяц назад, при этом уплатив дорожный за пару лет. его ж теперь не вернут, а за луц прийдется платить как все, по 10 грн

Интересно! Как теперь вернуть свои бабки ....... или теперь наш друг ДИОД?

Ну и мужаемся " бо мы того вартi " - теперь вгору пойдёт цена на маршрутки и.т.д.

HO САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ: Что теперь нужно покупать машину не более 7лет - иначе попадаешь на первую регистрацию с коэффициентом 40. Другими словами, человек покупающий на базаре машину старше 8ми лет с двигателем 1.8 литра , должен заплатить за первую регистрацию 8000гр. НАЛОГА + номера и.т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "експерти" стверджували, що ціна на пальне виросте на 48-50 коп. Ага, якраз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 DarkMonk'

ти трішки не правильно зрозумів:

Перша реєстрація транспортного засобу - реєстрація, яка здійснюється уповноваженими державними органами України щодо цього транспортного засобу в Україні вперше.

отже транспортний податок платиться тільки коли Ви купили нове авто, або яке пригнали з-за кордону.

http://www.vlasnasprava.info/ua/legislation_monitoring.html?_m=publications&_t=rec&id=13619

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to xriaps: Поясни мне тогда и вот это : /каким макаром теперь вернуть налог который я уплатил до 2012 года/

"УВАГА!

Підрозділ 9 розділу ХХ Кодексу передбачає можливість повернення сум податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів, які були сплачені до 1 січня 2011 року помилково або надміру, зарахування до бюджетів таких податків і зборів, які сплачуються у першому кварталі 2011 року за останній звітний (податковий) період 2010 року, та сум, які сплачуються у рахунок погашення податкового боргу, що сформувався станом на 31 грудня 2010 року, що здійснюється у порядку та на умовах, які діяли до 1 січня 2011 року."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "експерти" стверджували, що ціна на пальне виросте на 48-50 коп. Ага, якраз.

Теоретически тонна топлива подоложала на акциз (60евро) --- на литре это 60коп. Но!!!!!! так оно явно не будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моему ты троха не прав: импортный товар состоит из: фактурная стоимость + акциз + 20% ПДВ, так что это далеко не 60 коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пофиксите название темы, ато я 5 минут пытался прочитать и думал: "Толи лыжи не едут, толи я..."

по сабжу:

а одном автомобильном форуме (фиатклуб вроде) посчитали, що на этом наша власть получает на несколько десятков милиардов гривен больше, что бы все оставалось как раньше, литра бензина должна была подорожать на 5 - 10 копеек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдя.

рахуємо. Припустимо раніше я платив транспортний збір за 2 роки в розмірі ~150 UAH

при умові, що пальне через підняття акцизу стане дорожчим на 60 коп, я стану витрачати на кожні 100км пробігу на (0.6грн x 8л.=4.8грн) більше. Відповідно, на кожну тисячу кілометрів я буду витрачати 48 лишніх гривень

Поділивши 150 грн (колишній транспортний збір) на 48 грн/тис.км. (нововведений акциз на паливо), отримуємо 3 тис. км. Тобто, якщо ви за 2 роки проїзджаєте більше 3тис - держава вас "поимела" новим Податковим кодексом, з цим і вітаю. <_<

P.S. При середньостатичному пробігові українця 20тис.км. за рік, за 2 роки ви заплатите державі додатково ((20х2)-3)x48грн=1776 грн ! :friday:

Жить стало лучше и веселее (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

епт! знову ВСЕ буде дорожчати!

чому все? тому що все до нас привозиться на "кальосах" :( а "кальоса" п"ють бензин.... ну почалось з Новим Роком любі друзі :blink: :blink:

ага думав авто купляти в цьому році !рен вже його куплю :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задумався над придбанням велосипеда. Варто поспішити? Не весну вони також подорожчають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задумався над придбанням велосипеда. Варто поспішити? Не весну вони також подорожчають.

Вони теж їздять по дорогах. Дайош транспортний збір з велосипедів)))) :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо авто вже стоїть на обліку, то транспортний податок вже платити не потрібно. тепер транспортний збір буде входити в вартість нафтопродуктів.

з 01.01.2011 р. транспортний податок потрібно сплачувати тільки при першій реєстрації авто на Україні.

п.с. за 2009 та 2010 податок має бути сплачений.

це нововведення є добрим для тих хто мало їздить, та недоцільним для тих хто їздить багато......

хлопята не зрозумів підскажіть купив авто 31грудня хочу ставити на облік то що реєстрація буде дешевше за мінусом транспортного податку.                                                                                           П.С авто вантажний бус двигун 2.3 1994р в  в Україні вже 10років то скільки буде коштовати його постановка на облік. на перед  дякую.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажіть 

все так само, тільки техогляд без транспортного збору. Тобто зекономиш приблизно 200 гривень...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...