Перейти до змісту

Человек борды 2010 - второй тур

Shkoder

Человек борды 2010  

239 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шо за фігня?

[#10355] Необходимо ответить на каждый вопрос опроса.

Відповів на два питання. В чому граблі?

Така ж ситуація :(

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

кстаті, бан був целєбний

Ніхєра то не в бані справа :)

Справа в тому, що багато що і багато хто (на що реагувалось раніше) стало еемм...кхм...

дана**юпатраекторіїзємнойарбітимлять!

Ось так :)

А за якесь там місце призу так і не було

бє-бє-бє-бє!!!!

Опубліковано

В мене і досі

[#10355] Необходимо ответить на каждый вопрос опроса.

А Ви бачили, що питань там вже два?

Бачили. Недопомагає :mdr:

Опубліковано

Я тільки зараз заглянув...

Моі кандидати в фаворитах.

А для чого друге запитання??????????

В "шапці" ж все є!!!!!!!!!

Опубліковано

Необходимо ответить на каждый вопрос опроса

Пробував з трьох різних браузерів, пробував обновляти сторінку, кеш почистив , попільничку витрусив, колесо покопав ногою, а воно не голосується і все.

Доречі я вже неодноразово писав - я навіть тему нову не можу відкрити в IE, тобто движок форума працює не зовсім того ...

Опубліковано

воот! я ж казав про тиск на опозицію? ;)

Otto Kreer в минулому році був за крок до перемоги! зараз влада не дає йому можливості проголосувати! *пише бумагу в ООН*

Опубліковано
кеш почистив , попільничку витрусив, колесо покопав ногою

Там у тебя на мониторе есть светодиодик такой ? есть? так вот, для того что б проголосовать нормально, надо в направлении этого светодиода отчётливо и громко назвать свою фамилию, имя, отчество, дату рождения, номер идентификационного кода, девичью фамилию матери, свой вес, рост и размер груди, вот тогда после всех этих манипуляций, голосовалка откроется, и ты сможешь сделать свой выбор.

Никакой политики, просто защита от вторжения внеземных цивилизаций, и вмешательства на ход выборов. :D:g05:

Опубліковано

Рома, тобі ніколи не здавалося, що політика займає надто багато місця у твоєму житті?:)

колись здавалося, зараз ні :) тема флеймова, номінація віртуальна, іншої доцільності в конкурсі крім "тупо поржать" не бачу

якби була номінація "Краща картина року" чи "Кращий художній твір написаний бордівцям", це мало б якийсь зміст, а так це развлєкуха, єдиною метою якої може бути лише підняття настрою від чиїхось коментів

в мене нема ворогів на Борді, так що результат виборів на мене ніяк не вплине, як і на переможця :)

Опубліковано

Рома, тобі ніколи не здавалося, що політика займає надто багато місця у твоєму житті?:)

колись здавалося, зараз ні :) тема флеймова, номінація віртуальна, іншої доцільності в конкурсі крім "тупо поржать" не бачу

в мене нема ворогів на Борді, так що результат виборів на мене ніяк не вплине, як і на переможця :)

повністю згоден, просто якось надто часто у тебе в "поржать" риторика 2004 року:)переживаю за тебе

Опубліковано

це ти мабуть за мене проголосував? лишилося вичислити ще чьотирьох, які за мене переживають :)))

по темі - третій тур тре обізатєльно, а то виходить оберуть Шкодера, підуть підозри всякі, може ті, хто голосували за Оксану, Ласку і Толіка насправді шкодероненависники :))

Опубліковано

Алё, народ, докиньте мне ещё один голосок, не хочу с двойкой входить в новый год, хотя б на троечку чтоб потянул :g05::rolleyes:

Опубліковано

Алё, народ, докиньте мне ещё один голосок, не хочу с двойкой входить в новый год, хотя б на троечку чтоб потянул :g05::rolleyes:

я не буде як в анекдоті про незалежного молдавського кандидата в президенти якому жінка розбила голову, коли дізналась, що за нього віддано три голоси?Запідозрила, що у нього є коханка.

Опубліковано
я не буде як в анекдоті про незалежного молдавського кандидата в президенти якому жінка розбила голову, коли дізналась, що за нього віддано три голоси?Запідозрила, що у нього є коханка

не, всё гут, Жена знает, что у меня любовниц только две штуки, а увидит только три голоса за меня, поймёт, что одна из них уже отсеялась. Баба з возу, жене легче.

Так что три балла само то что надо :rolleyes:

Опубліковано
я не буде як в анекдоті про незалежного молдавського кандидата в президенти якому жінка розбила голову, коли дізналась, що за нього віддано три голоси?Запідозрила, що у нього є коханка

не, всё гут, Жена знает, что у меня любовниц только две штуки, а увидит только три голоса за меня, поймёт, что одна из них уже отсеялась. Баба з возу, жене легче.

Так что три балла само то что надо :rolleyes:

Дві коханки та дружина - і всі на борді. Хм. О_О Нас - дівок тут так перелічити на пальцях можна.

getto, ти магьош :sm110:

Опубліковано
Дві коханки та дружина - і всі на борді

Жінка б`є мене по морді,

І коханки, мля, кричать,

Краще, хай сидять на Борді,

Ну а я піду гулять

:g05::rolleyes:

Нас - дівок тут так перелічити на пальцях можна.

Может и так, но главное не количество, а качество. А здесь такие девушки тусуються, что на каждой надо ставить вот такой знак

picture.jpg

Опубліковано

Может и так, но главное не количество, а качество. А здесь такие девушки тусуються, что на каждой надо ставить вот такой знак

picture.jpg

Якщо, ти вирішив зробити комплімент. то тобі не вийшло: дівчатам про вік нагадувати невиховано:_15::_07:

Опубліковано

Во первых: это не комплимент, а констатация факта. Во вторых: я про возраст ни слова не сказал, тебя смутила на значке надпись СССР ? так акцент был расставлен не на аббревиатуру, а на то, за что награждают этим знаком,)))

(для школоты даю справку:это называется Знак Качества)

Так что всё в норме

:P:rolleyes:

Опубліковано

Во первых: это не комплимент, а констатация факта. Во вторых: я про возраст ни слова не сказал, тебя смутила на значке надпись СССР ? так акцент был расставлен не на аббревиатуру, а на то, за что награждают этим знаком,)))

(для школоты даю справку:это называется Знак Качества)

Так что всё в норме

:P:rolleyes:

%) сорі, забула дістати табличку "сарказм" (для школоты ;))

ПиСи: Кнопка "Підтримую" біля кнопки "Відповідь" не по-феншую, ібо непопадаєцо куда тре(((

Опубліковано
ібо непопадаєцо куда тре

Как любит говорить мой сосед своему сыну: Синок, скільки грошей пішло на весілля, а ти попасти не можеш ???

Наверное он не по феншую женился :)

:unsure:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...