Перейти до змісту

Надійний DVD привід

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийшов час замінити DVD-дисковод. Той що є (TSSTcorp CD/DVDW SH-162A) жахливо поводить себе при записуванні дисків. З 5-ти DVD-5 коректно може записати максимум 3, а за DVD-9 навіть мови немає - не пише взагалі жодного. Може хтось порадить на чому зупинити свій вибір?

Опубліковано

Прийшов час замінити DVD-дисковод. Той що є (TSSTcorp CD/DVDW SH-162A) жахливо поводить себе при записуванні дисків. З 5-ти DVD-5 коректно може записати максимум 3, а за DVD-9 навіть мови немає - не пише взагалі жодного. Може хтось порадить на чому зупинити свій вибір?

бери Samsung SH S-223 коштує копійки, записав вже більше сотні дисків за місяць користування

Опубліковано

Ось....місяць то мало,...у зв*язку з поширеністю флешок цей привід в мене записав штук з 10 DVD5 за 1.5 роки..тиждень тому став собі виїжджати з лотка коли заманеться..перпрошивка допомогла(чому - невідомо), це стається тепер рідше(важливо ним тільки не користуватися)....Ба навіть при запису 1раз виїхав і повісив комп...

Від себе скажу...не бачив проблемних DVD різаків LG

Опубліковано

Згідний, мав справу з багатьма приводами від LG, всі працювали на ура.

В старому домашньому компі стаяв комбо LG, 2-а роки пропрацював без проблем,

а зараз стоїть Asus(у використанні десь 2 роки) поки працює нормально.

З.І. Мав колись Samsung, купувався новим і все одно мав поблеми із читанням, ОС практично неможливо було поставити.

ІМХО не радив би купувати Samsung, а ось LG і Asus непогано себе показали.

Опубліковано

Samsung і LG брати не рекомендується,читає диски через раз,непогано було б замовити щось попородистіше,Asus себе ніби непогано зарекомендував,але є і нарікання на нього, NEC (особисто у мене вже 3и роки)має з читанням інколи проблеми,але от з записом усе на висоті(що набагато важливіше),чого-чого,а із цим проблем якраз і не було,жодного разу.

До речі,це відомі проблеми,у будь-якому комп.магазині можуть розповісти красиві історії про гарні купки симпатичних пластмасок із логотипом LG,які повинні були записувати диски..

Взагалі,практично Кожна фірма,що випускає приводи, має якісь проблеми,але строго не рекомендується брати LG і SAMSUNG - хоч на перші і два роки гарантії.

Пошукай SHARP-PIONEER,це найкращий варіант,записуватимеш навіть при купі відкритих сторінок та максимальній швидкості інтернету.

Опубліковано

Аналогічно, щодо LG. Поки що не зустрічав "проблемних".

Опубліковано

Samsung не рекомендую однозначно (дуже багато пройшло зламків через руки), але і Plextor(pioneer) PX-810sa теж не рекомендую (закупили 3 привода і всі три були глючні.....).

Рекомендую Asus та LG недорого та безпроблемно!

А взагалі рано чи пізно будь який привід перестане нормально працювати все залежить від умов експлуатації.

Опубліковано

Дома NEC вже протягом 4 років і пише і читає без проблем. Користуюсь тільки прінтейблами Verbatim. записав порядка 400-500 дисків. Мала щодня мульти дивиться.

На роботі LG почав глюки ловити вже після закінчення гарантійного терміну.

Раніше був АСУС, але безпроблемно став працювати тільки після того, як перепрошив його Піонерівською прошивкою.Та й від дисків багато що залежить. Купую як правило Вербатім, % збоїв - мінімальний.

Опубліковано

Samsung не рекомендую однозначно (дуже багато пройшло зламків через руки), але і Plextor(pioneer) PX-810sa теж не рекомендую (закупили 3 привода і всі три були глючні.....).

Рекомендую Asus та LG недорого та безпроблемно!

А взагалі рано чи пізно будь який привід перестане нормально працювати все залежить від умов експлуатації.

LG, Toshiba, Pioneer, ASUS (в осносному це той же Pioneer).

Не знаю чи зараз BenQ випускають. Можна ще AOpen пошукати.

Plextor - серія 800 - це перемарковані NEC. Так що раджу 700 серію.

На рахунок NEC - були нормальні, поки не об'єднались з Sony.

Samsung - тут як повезе.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок NEC - були нормальні, поки не об'єднались з Sony.

Різниця між SonyNEC і NEC це те що NEC використовував у своїх приводах металічні деталі, а після об'єднання SonyNEC почав використовувати пластик у деталях.

Був у мене LG, проробив 1 рік 3 місяці це у 2003 році записав 78 дисків і здох, гарантію відробив і здох, і в знайомого така ж ситуація.

Купив ASUS так довго читав диски а все таки новий був, що можна було сходити погуляти поки відкриє DVD5 VideoDisc.

Pioneer дорогуваті серед інших в порівнянні, а купляти щоб перевірити чи вони коштують своїх грошей нема охоти.

В мене особисто SonyNEC Optiarc DVD RW AD-7173S, працює 4 роки записав приблизно 200 дисків, на цьому приводі можна сказати зробив собі кінотеку невелику.

Все це я навів тобі факти, а не статті з інета прочитані.

Але безперечно вибір за тобою, як за споживачем.

Опубліковано

Був у мене LG, проробив 1 рік 3 місяці це у 2003 році записав 78 дисків і здох, гарантію відробив і здох, і в знайомого така ж ситуація.

В мене особисто SonyNEC Optiarc DVD RW AD-7173S, працює 4 роки записав приблизно 200 дисків, на цьому приводі можна сказати зробив собі кінотеку невелику.

Я этим своим LG по 200 дисков в месяц записываю, и приводу этому лет пять уже... :g05:

post-345-0-32880600-1296814593_thumb.png

Опубліковано

Я своим LG по 200 дисков в месяц записываю, и приводу этому лет пять уже... :g05:

Так це тобі повезло, і дуже добре, а от мені і знайомому не повезло, можливо що у 2003 році коли ще ніхто майже не мав пишучих приводів ДВД їх виробляли неякісно, та тоді й аналогів як таких не було одні LG скрізь пропонували.

Опубліковано

На роботі з 20-ти LG SATA на складі ледве знайшов 1, що більш-менш нормально читає ледве подряпані диски. Вдома такий самий здох на запис не попрацювавши і місяця. З старими LG ATA згідний, проблем не було ніяких.

Опубліковано

в мене асус вже 5,5 років, скільки дисків записав - не рахував, але більше 100. Зараз пише стабільно тільки через Ashampoo Burning Studio, через неро писав так, що потім сам не міг прочитати, 2 з 5 дисків (хоча інший асус ті диски читав), царапані диски в переважній більшості читає, убиті рвхи записує. Був колись LG CD-RW - по закінченню гарантії здох (десь на 13-14 місяці роботи).

Опубліковано

Аналогічно, щодо LG. Поки що не зустрічав "проблемних".

В брата за 3 мвсяці став записувати тільки на швидкості 1.6-1.7, поміняли по гарантії, в мене після закінчення гарантії те саме, читає без проблем

Опубліковано

Да, не ті вже тепер приводи роблять, ще років із 2 назад, коли я останній раз купляв привод :),

практично в кожного виробника були якісні моделі, а зараз. От знадобився сусідам DVD-RW, купив я вчора LG(модель не памятаю) вечір поганяв в установці ОСі і цяцьок ну і т.д. працювати працює вроді нормально,

але якість матеріалів і зборки далеко не на висоті. Навіть не знаю яка тепер альтернатива, мабудь купляти що є

або ходити по магазинах і вибирати якийсь більш-менш якісний із відомих виробників. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...