Перейти до змісту

Хто відповість за безтолковість

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Все таки вирішив відкрити нову тему, бо це не просто зміна дорожньої обстановки , а зміна неправильна (цікаво навмисно, чи просто по тупості).

Отже пропоную викладати тут всі ситуаціїї, де одні знаки дорожнього руху суперечать іншим та,або здоровому глузду.

Почну зі знаку ,,напрямок руху по смугам,, який розміщено по пр Соборності перед перехрестям з В.Інтернаціоналістів і який зобов,язує з правої смуги рухатись лише направо.

Між тим зупинка траліків,автобусів та маршруток перед цим чудовим перехрестям відділена від інших смуг суцільною розміткою і водії їхні по цьому знаку мають їхати лише направо, або здавати назад і там перестроюватись у лівий ряд для руху прямо.

А встановлення знаку коштує не одну тисячу.Хто відповість за безглузде використання наших податків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто. А знак дійсно стоїть дурнувато. Там і перехрестя немає, куди повертати?. В'їзд в двір не є перхрестям.

Такі знаки не додають безпеки, скоріше навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

страна дураков. Не лечится. Сваливаю ;-) Да-да, и не надо зубы скалить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто. А знак дійсно стоїть дурнувато. Там і перехрестя немає, куди повертати?. В'їзд в двір не є перхрестям.

Такі знаки не додають безпеки, скоріше навпаки.

Як це немає перехрестя? Соборності-Воїнів Інтернаціоналістів - це що по твоєму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак де стоїть? Поворот направо там є? Куди??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак де стоїть? Поворот направо там є? Куди??

На Інтернаціоналістів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак стоїть за цим перехрестям. Там тільки в'їзд в двори, до будинку, де колись Климчук жив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак стоїть за цим перехрестям. Там тільки в'їзд в двори, до будинку, де колись Климчук жив.

... який розміщено по пр Соборності перед перехрестям з В.Інтернаціоналістів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sorry, винуватий. Трохи далі, на проміжку між цим перхрестям і поворотом на Чорновола стоїть ще один такий знак. Куди там повертати - х.з. Але далі досить часто стоїть автомобіль ДАІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

климчук собі виділив смугу для завороту додому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.Безглуздя в луцьку зi знаками багато, i не тiльки в луцьку. Мабуть не лiчиться, хоча грузiя вилiчила за мiсяць.

2. Хто вiдповiсть? По сутi вiдповiдае за це мiсцева влада на чолi з мером, хоча в нас нiхто нi за що не вiдповiдае. Ось недавно були вибори, перед цим зустрiчi з кандидатами в мери проходили, потрiбно було цi питання пiднiмати перед ними. А коли ви мера вже обрали то наврадчи вiн тепер пошевелиться в цьому напрямку.

3. Ось i вийшли на фiнал, знаки як весiли так i будуть весiти, а нам лишаеться обуреннями повiтря сотрасати.

РS прописаний не в луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між тим зупинка траліків,автобусів та маршруток перед цим чудовим перехрестям відділена від інших смуг суцільною розміткою і водії їхні по цьому знаку мають їхати лише направо, або здавати назад і там перестроюватись у лівий ряд для руху прямо.

Маршруткам побарабану знаки, якщо їх маршрут і зупинки погоджені з ДАІ. Досить подивитися на "цеглину" за кільцем від Променя до центру, маршрутні транспортні засоби під нього їдуть а іншим неможна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маршруткам побарабану знаки, якщо їх маршрут і зупинки погоджені з ДАІ. Досить подивитися на "цеглину" за кільцем від Променя до центру, маршрутні транспортні засоби під нього їдуть а іншим неможна.

А тут я думаю ви помиляэтесь, точніше путаєте. Наскільки мені відомо то маршруткам можна рухатись під знак "Вїзд заборонено" якщо вони рухаються як маршрутний засіб згідно затвердженого маршруту! А ось згідно смуг, крайня права-на право, це вже зовсім інша ситуація і них також прямо стосується! Хто там наведе цитати із ПДР, бо вищеописане це моя думка враховуючи факти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаки просто поміняли на цьому перехресті місцями (по діагоналі), і зекономили щоб не виготовляти новий знак, якщо хто памятає, то раніше рухаючись по Соборності від Княжого Двору до Там Таму на перехресті Соборності - Чорновола крайня ліва смуга була лише наліво на Чорновола, знайомий там навіть залишив пару рублів за цей знак бо поїхав прямо, а після того як з"явився знак, біля заправки ВОГ, це ж перехрестя з іншого боку, який забороняє рух прямо з крайньої лівої, то з протилежної строни зявився цей бузглуздий знак. Рокіровка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один знак був, не знаю, чи досі висів, біля фуршета, на початку Гордіюк, зразу за кільцем - обмеження швидкості 40. Знак безглуздий, і просто так сам по собі не чіпляється. Правда давно там не їздив, може вже зняли.

Щодо відповідальності - за цим повинні слідкувати даїшники. Тому можна послати як мінімум інформаційний запит у місцевий відділок: чи правомірно висить знак, і хто повинен нести відповідальність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перехрестя Огієнка - 8-го Березня , лише з одної строни, і то досить непомітно, стоїть знак "дати дорогу" , з усіх інших перехрестя виглядає як рівнозначне. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тут я думаю ви помиляэтесь, точніше путаєте. Наскільки мені відомо то маршруткам можна рухатись під знак "Вїзд заборонено" якщо вони рухаються як маршрутний засіб згідно затвердженого маршруту! А ось згідно смуг, крайня права-на право, це вже зовсім інша ситуація і них також прямо стосується! Хто там наведе цитати із ПДР, бо вищеописане це моя думка враховуючи факти...
Їм можна їхати навідь "проти шерсті" якщо ДАІ погодило маршрут, а Ви про якийсь рух по полосах говорите.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маршрутні транспортні засоби по памяті згадую, що можуть їхати не лише під "цеглину", а і під "поворот/розворот заборонено". Винниченка до ЦУМу має спеціальну смугу для руху маршрутних транспортних засобів "проти шерсті" (правда, по знаках що зараз не скажу, не звертав уваги, не водій), тому вони там і ближнє світло вмикають(вмикали?).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...