Перейти до змісту

Як ми хомячка в полі викопували!

krava

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

черв'яків накопали?

не! тіки лошадь викопували, вона напроч відмовилась тянути в вихідний день і сама сіла на брюхо:

3d1bbd3d8748.jpg

b0064a36dbb2.jpg

6c338c6ca697.jpg

c35a28d36b68.jpg

да і смеркалось!

0e45b62a84ea.jpg

лошадь же отказалась пахать и паслась себе на снегу:

c5fec574a928.jpg

нам же оставалось брать побольше и бросать подальше:

c59ac974ef94.jpg

241780678a25.jpg

e8310fcb74df.jpg

cce60ce8cd8f.jpg

32eef4ce425d.jpg

c0a41ab4abc2.jpg

a8c18b120967.jpg

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Схоже Ви там так закопалися, що навіть інет вже не ловить у Вас і не можете фотосесію продовжувати.

Викликайте, ми ще конячок підкинемо. :friday:

Опубліковано

Схоже Ви там так закопалися, що навіть інет вже не ловить у Вас і не можете фотосесію продовжувати.

Викликайте, ми ще конячок підкинемо. :friday:

Якшо ж вам нетерпець та хочеться взати, що ж було далі - жміть шлях, що осятута внизУ:

http://www.hummerclu...g59096#msg59096

Опубліковано

понти - да... з однієї сторони можна подумати що ТС тупо понтується які у нього великі яй... тобто модний позашляховик...

та загляньте в інші теми - одні хизуються тим, яку рибину велику зловили, інші - який класний акваріум зробили, ще інші - як на велосипедах гавніща місили, а дехто - який модний комп зібрав.. і що? чомусь ніхто не кричить, що оте все вище перечислене це понти.

це просто клуб по інтересах. комусь це цікаво - комусь ні, от і все.

Для декого це видається дешевими понтами, а ті, хто цим цікавиться, з інтересом переглянуть такий фотозвіт

з.і. жаба душить чи що?

Опубліковано

Для декого це видається дешевими понтами, а ті, хто цим цікавиться, з інтересом переглянуть такий фотозвіт

з.і. жаба душить чи що?

Я не писала, але підтримала. :blush:

Мені також було цікаво глянути, але стонайцять ОДНАКОВИХ фоток - трохи напрягають (бісять). :blink:

Жаба не душить абсолютно. :P

Опубліковано

Да вы не поняли...

Машина тут не причем. Тут реклама того, как люди лопатами роботать умеют ;) Скоро весна, огороды, шабаши, вот уже и готовятся люди, ручки розменают :blush: Ключевое слово КОПАТЬ! Скоро и розценки наверника вывесят ;)

З.Ы. А вообще фотосет прикольный, мож немного пафосный но интересный)

Опубліковано

Я понимаю тех, кто Краву не знает. Им может показаться, что он своим Хомяком не нахвалится.

Кто знает Краву, немного иначе воспринимает и пафосность и разудалость. Человек умеет брать от жизни все, что ему нужно и быть благодарным, при том. Цену железу он знает хорошо. Ему не в падлу и гонцом за хлебушком сгонять на Хомячке, если друзья попросят. А ведь Хомячек жрет, шо слон. А уж если посеръезней случай, то Краву и просить не надо. Скажи, Kmd?)

Здоровья тебе, Кравушка, и твоим деткам)))

Опубліковано

Вважаю цілком прикольна темка як на мене, хто також має авто. Може на радість а може і ні, не попадав в такі ситауції, але як би попав, також із задоволенням виложив фотосет ) )

Попав би я своїм седаном ...ууухххх, булоб весело, і та конячка не просто би ухмилялась, а ржала би на всі свої зуби :friday::lol:

Опубліковано

Да-а, класна машина Хаммер, і лопати в багажнику непомітно так помістились.

Опубліковано

Я тут в понедельник решил свой пепелац из гаража узять. Так гараж час откапывал :) Снега около метра было у самих ворот, и плавненько так на три метра сугроб спадал :) Еле лопату достал, минут десять руками щель откапывал, чтобы руку всунуть в гараж за лопатой :)

Опубліковано

Я тут в понедельник решил свой пепелац из гаража узять. Так гараж час откапывал :) Снега около метра было у самих ворот, и плавненько так на три метра сугроб спадал :) Еле лопату достал, минут десять руками щель откапывал, чтобы руку всунуть в гараж за лопатой :)

Я з собою лопату вожу... пиши на борду, наприклад, завтра іду викопувати гараж, хто зімною. І все, діло зроблене, 10 хв, гараж викопаний, коньяк налитий ... ну ти поняв :)

Опубліковано

Я Краву знаю на жаль не дуже добре, але з того що знаю і того що чую від людей котрі з ним пересікаються по різним ситуаціям - як робочим, бізнесовим так і особистим - він людина котра знає те що хоче, знає своє місце у житті, вміє це використоувати на всі 100 як для себе так і для людей.

тема цікава бо сам хоч і не є автомобілістом, але дуже близький до цього - батько і мати дуже заядлі автомобілісті як по життю так і по професії, тому приємно дивитись на людей котрі відпочивають із душею та раді поділитися своє радістю та задоволенням від простих ніби то речей.

кому не подобається подібні теми - просто проходьте повз,

p.s. дивлюсь на фото і жалкую що не був свідком цих прикольних подій

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...