Перейти до змісту

Человек борды 2010

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

итак, начинается первый этап традиционного конкурса на звание "бордовца года". в этом году правила немного изменились. конкурс будет проводиться в два этапа, каждый из них продлится ровно неделю, от тяпницы до тяпницы :

этап первый : каждый посетитель может отправить в этот топик сообщение с никнеймами кандидатов (допускается до трех), которых он бы хотел увидеть в голосовании. через неделю умный скрипт соберет из топика всех кандидатов и начнется..

этап второй : открытое голосование по результатам первого этапа. проголосовать будет разрешено только за одного кандидата, поэтому прийдется выбирать самого достойного. конкурс смешанный, разделения на мадам и жентльменов, как в прошлом году, не будет.

и вот, к Старому Новому году мы получим троицу самых-самых, которые будут награждены всеобщим обожанием и ценными призами :ok2:

С НАСТУПАЮЩИМ!!

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Forever Autumn - з поверненням з довгого бана!

Белла - як найбрюнетнішій брюнетці))) "Я брюнеткой была, есть и буду. Как внешне так и внутренне..." (с) )))))))))))

Shkoder - бо так)))

Опубліковано

я :)

Shkoder - один з небагатьох модерів, які активно відвідує борду без зупинки з 2005 року

Forever Autumn - вернулась і поводиться досить пристойно, так що не зря була "амністія"

Oksana04 - новічок року :)

Zheny@ - стабільна робота, особливо в своєму розділі :)

Di - бо куди ж без нього, дань традиціям :)

laska - просто так :)

Опубліковано

kudrom, многовато у тебя кандидатов получилось. выбери троих, пожалуйста. и вместо "я" - свой ник

уважайте труд сортировщиц :smile3:

Опубліковано

Гмм...

Я давно не претендую, як і ніколи не претендував, на звання мега бордівця. Я так, пофлудити.. он 13 000 постів накрапав.

Мої претендентки та претендент, є за що, повірте.

1) Caprichos - за її чудову, незрівнянну, ні на чию не схожу поезію. Зазирніть у тему Власна творчість і, впевнений, Ви мене підтримаєте.

2) tolik-lt - За влучні і дотепні пости. Хоча моментами здається що він Толік-тролік :) А загалом адекватний і розумний молодий чоловік! Так тримати!

3) oksana04 - Молода (по віку реєстрації, та й у житті також :) ) бордівчанка. Позитивна, дотепна і невимушена.

UPD. Якправильно написав madkot у своєму пості (наступний) - Caprichos та oksana04 - це дуже гарні відкриття року!

Опубліковано

треба робити номінації -

1) відкриття року- Oksana04, Krava

2) класика жанру - Shkoder

3) активіст року - Ursa

4) тіні забутих предків - Forever Autumn

5) стабільність - Zheny@

і не забуваємо наших улюблених адмінів, завдяки яким ми ще досі тут тусуємось

Дякую вам всім за те що ви є і нехай Новий Рік для вас стане преркасним відкриттям нових горизонтів

Опубліковано

виправляю:

Shkoder

Zheny@

Oksana04

Осіні вже своїї лаври взяла, laska теж, Di так само

про себе я пожартував, я не є активістом борди, не був навіть на жодній бордівці

а взагалі за рік я переглянув уявлення про деяких бордівців і вважаю, що всі ви непогані чувакі і чувіхи, навіть ті, хто троха тролі, просто в кожного свої таракани в голові, а ця номінація просто показник в кого ці таракани виявились найбільш цікавими і не надто дратували інших :)

Опубліковано

На нашої Борді тільки одна людина справжньою справою займається - це Otto Kreer, тому висуваю його. Іньші, це такі собі флуділи та олбанці!!!

Опубліковано

1 Oksana04 - за активність

2 Shkoder - за розумні пости, ну і за котів само собой.

3 Zevs_Isver - за флейм, який приємно читати...

:rolleyes:

Опубліковано

Мої претендентки та претендент, є за що, повірте.

1) Caprichos - за її чудову, незрівнянну, ні на чию не схожу поезію. Зазирніть у тему Власна творчість і, впевнений, Ви мене підтримаєте.

Zheny@, я вибачаюсь за нескромне питання, але хотілося б уточнити:

Caprichos випадково не твоя сестра/родичка?

треба робити номінації -

5) стабільність - Zheny@

Теж підтримую ідею про номінації, хоча розумію що технічна реалізація це морока.

Я б назвав би номінацію не стабільність, а "Найкращий модератор року" і вибрав того самого Zheny@. Во він дійно робить свою справу.

Тих хто вже був обраний вибирати ще раз нецікаво.

Мої кандидатури:

Zerotul - досить кмітливий чоловік, активний форумчанин і з почуттям гумору дружить.

Белла - нова форумчанка, але відразу відчувається характер і запал.

mix_forever - в номінації "Знавець творчості Подерев"янського".

О, забув, я ще б Zevs_Isver дописав - досить виважений чоловік і також дуже активний, але вже три слоти зайнято.

Опубліковано

ronya, а що тебе це обходить? Чи Caprichos мені кимось доводиться.

Чи тебе жабця давить, що тебе ніхто не згадав?

То я запропоную

ronya - Тролль року!

Опубліковано

ronya, а що тебе це обходить? Чи Caprichos мені кимось доводиться.

Ти її активно просуваєш.

І я припускаю що тут є скриті мотиви.

Чого ти соромишся признатися якщо так?

P.S. ЇЇ творчість і справді достойна похвали.

Але в неї маловато постів на борді.

Для неї номінація - "Поетеса року" якраз саме то.

Чи тебе жабця давить, що тебе ніхто не згадав?

Не сміши. Я не дуже активний форумчанин.

Чесно кажучи, в мене навіть такої думки не було. І на форумі справді є багато достойних форумчан, які заслуговують на звання бордівця року.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...