Перейти до змісту

нехароший компутор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

купили мені комп, а він - погано працює.

проблема: комп`ютер я в основному граю на ньому, характеристики вроді нормальні, а глючить дуже серйозно.

хто знає що робити, поможіть

Опубліковано

Звернись до продавця.

P.S. Інтегрована відяшка і Sempron це не нормальні характеристики. Хоча дивлячись на яку суму збирався і де ^_^

А ще раджу встановити останню версію драйверів для відеокарти, після цього напис в дужках зникне і є шанс що продуктивність буде оцінена вище.

Диск E 17Gb. Дурна звичка розбивать вінти на вінду на 3 і більше розділів.

Опубліковано

По перше, в тебе відмічено, що з відюхою в тебе проблеми. Це на стандарті. Спробуй поміняти налаштування в іграх на мінімальні чи середні. Зазвичай в іграх включена графа на макс.

Опубліковано

На цьому комп*ютері особливо і не пограєш. Без гальм в іграх максимум розраховуй на роздільну здатність 1280*800..і ніяких особливих налаштувань( Згладжування, розмиття ітд..) Ця конфігурація тільки для роботи ..я думаю що глючить тільки в іграх..відео надто слабе . В мене інтегроване gf8300 дає оцінку 5.2 і 1366*768 в NFS HP2010

Опубліковано

купили мені комп, а він - погано працює.

проблема: комп`ютер я в основному граю на ньому, характеристики вроді нормальні, а глючить дуже серйозно.

хто знає що робити, поможіть

Вже писали поміняти драйвера на відео, а то втебе стоять драйвера які вінда поставила ,і Open GL ігри не запустяться.

хотілося б почути які ігри ти граєш. а ігрушки до року так 2004-2005 повині нормально грати. :rolleyes:десь в ці роки і вишов чіпсет з твоїм встроєним відео.

Опубліковано

Процесор нормальний, - ігри можна грати. А от з відео - накололи тебе, - сильно застаріло.

Чіпсет і відео - 5-ти річної давнини!!! Халтура.

Опубліковано
Диск E 17Gb. Дурна звичка розбивать вінти на вінду на 3 і більше розділів.
Детальніше можна?

Купують вінт на 500 гіг і розбивають його на 3 розділи, а то й більше, роблячи категорії контенту розділами, а не папками :dont:

Якщо не буде використовуватись шифрування окремого розділу, або не win os, то розбивати HDD треба на 2 розділи: система і дані користувача.

hal похвастайся де було придбано комп і яка вартість

Опубліковано

Чого ви такі злі?

Ви всі заможні і багато що дозволяєте собі купити, щось на GTX570 в режимі SLI Та і7 сокет ?? В людини був бюджет і на той бюджет купили машинку! (Я не продавець, це і так зрозуміло).

hal, Тобі не вистачає зараз порядку 300-500 грн для купівлі відеокарти (потужної, заміть) та 400 грн для купівлі вінчестера більшого об'єму.

Оперативки вистачить із головою.

Опубліковано

Zheny@ дякую,

грати стараюсь те шо виходи свіже,але Call Of Duty - Black Ops вже не тягне (і пасьянс глючить)тобто йде, але грати не можна + гра піратська

Комп я собі не вибирав, це бубто на днюху подарок. Він зібраний, а точної суми я не знаю, мене не посвятили(десь 400 єврів)

я спочатку не знав шо відеокарта - гу*но, а коли роздуплив шо чувак який купляв - лоханувся було вже пізно.

ходив по ларьках різних, в одному обіцяли за 100 американських гривень на 1 гб відеокарту, але я не можу назбирати.

а де відеокарту за 300 - 500 можна знайти і яка буде птужність?

Опубліковано

Чого ви такі злі?

Ви всі заможні і багато що дозволяєте собі купити, щось на GTX570 в режимі SLI Та і7 сокет ?? В людини був бюджет і на той бюджет купили машинку! (Я не продавець, це і так зрозуміло).

hal, Тобі не вистачає зараз порядку 300-500 грн для купівлі відеокарти (потужної, заміть) та 400 грн для купівлі вінчестера більшого об'єму.

Оперативки вистачить із головою.

там вічестер на 500гіг , якщо посчитати всі розділи. :rolleyes:

2hal.не женись за обємом відеокарти , а то впарать якусь фігню типу цієї GeForce GT220 , 2048Mb DDR2, 128bit PCI Express .

а за 400-500 гр.можна знайти щось типу ge force 7800-7900 , Radeon 1950 ,з 256 мб ,для твого процесора буде достатньо .і головне вони з додатковим разьомом живлення , бо без додаткового нові карти всі РСІ-е 2, а твоя материнська плата може не потянути.

Опубліковано

краще звичайно було б з 512мб.

хто знає де купити?хто сміливий і погодиться показати?

Як зимова вакханалія закінчиться - дозбираю грошів треба буде купити відеокарту.

Опубліковано

краще звичайно було б з 512мб.

хто знає де купити?хто сміливий і погодиться показати?

Як зимова вакханалія закінчиться - дозбираю грошів треба буде купити відеокарту.

створи топік , :rolleyes:Куплю відеокарту.

Опубліковано

то пізніше,

а хто зібрався би в першу середу наступного року зіграти пейнтбол??

Опубліковано

Суть не в об'ємі мозку відяхи, а в її чіпсеті. Чим він новіший. Тим краще. Ну і дивитися, рівняти , бачити, що він може.

як тут казали 9600GT чи 9800GT із 512 чи навіть 1Гб відеопам'яті - те, що треба. І за 500 грн 9600GT , таки можна знайти.

Просто погати ігри - можна і на вмонтованому відео (правда не всі, вже Wolfenstein, для прикладу - не йшов взагалі) але то дико. Потрібно на середніх (хоча б) налаштунках, із максимальним відеорозширенням.

Crysis на мінімальних налаштуваннях і на більш, ніж середніх це є 2 ВЕЛИКИХ різниці. Гра грається зовсім по-новому!

Опубліковано

і це саме обідно, що мушу всі ігри на мінімалці грати.

або як у друга з компом 4 - річної давності Prototype пішов нормально, а в мене тормозив.

купляти зберусь після свят, бо свята - то сплошні розходи.

З наступаючим Новим Роком, Лучани!!!!!!! :ok::friday:

хто хоче на ПЕЙНТБОЛ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...