Перейти до змісту

Хочу устроить конкурс!

zero100

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 249
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Отримав модем і флешку. Флешку отримав на "місцевому конкурсі" типу в якій руці. :)

До речі, на рахунок платформ. Pura виграв, їх 18.

Опубліковано

не так давно проходячи повз автостанцію я почув : з 18-ї платформи відправляється автобус ...

тому і відповів, що 18

Опубліковано

zero100, ти нумізматикою займаєшся, в мене є пара копійок з Європи, радянська монета 1961 року і раритет: австрійський крейцер 19 століття.

Опубліковано

pura.......поздавляю...ты вииграл флешку....(пиши в личку)

На завтра вопрос)))............у каждого свой интернет))) билайн)))киевстар)))...оптоволокно... и дт.тп......Каждый опрератор соревнуется в конкурсе .........))) кто быстрее)) Вот...)) Завтра...Ровно в.12.00 дня кто первий здесь оставит пост с словами. (С новым годом, я вас люблю) того флешка. Удачи и с новым годом) К то превый в личку.

Отримав модем і флешку. Флешку отримав на "місцевому конкурсі" типу в якій руці. :)

До речі, на рахунок платформ. Pura виграв, їх 18.

Озвуч как я с тобой платформы считал... :rolleyes: ...в деталях

Опубліковано

Ех, платформи. Ну що ж, з одного боку 12, з іншого шість. Закінчувались 18 платформою. Хоча мабуть не усіма користуються.

Опубліковано

дзвонив? розказуй

Баба на другому кінці провода нахамила :g05: і сказала приходить і рахувать :D

шо ж ти так прямо в лоб. треба тоненько так підходити, наприклад:

- який автобус відправляються з 21 платформи в 19.00?

- в нас їх всього 18

вуаля

Опубліковано

шо ж ти так прямо в лоб. треба тоненько так підходити, наприклад:

- який автобус відправляються з 21 платформи в 19.00?

- в нас їх всього 18

вуаля

\ :smile-zachot:
Опубліковано
На завтра вопрос)))............у каждого свой интернет))) билайн)))киевстар)))...оптоволокно... и дт.тп......Каждый опрератор соревнуется в конкурсе .........))) кто быстрее)) Вот...)) Завтра...Ровно в.12.00 дня кто первий здесь оставит пост с словами. (С новым годом, я вас люблю) того флешка. Удачи и с новым годом) К то превый в личку.

Це скоріше не перевірка швидкості інтернету, а перевірка сервера board.lutsk.ua на кількість запросів в секунду :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...