Перейти до змісту

Beeline та КиЇвстар

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вчора тільки підключив, тарив смартфон + 1500 мб 60 хв і т.д. з самого ранку, а саме зараз швидкість 1.7 мб, а у день самі бачите.

Опубліковано

в п'ятницю в центрі приблизно о 16:00 13мб

в суботу майже опівночі район Політехнічного 9мб.

а з неділі трафік дивним чином закінчився і до 0,05 швидкість скотилася)

Да у мене взагалі 3 ж від київстара мертвий. Пробував на рівненській, епіцентр, варшавка швидкість 0.5

На 3 моб краща ситуація.

Ось такий вот 3 ги у Луцьку.

post-7779-0-72098700-1440943829_thumb.pn

зверни увагу на кількість "палок" мережі при тестуванні швидкості

Опубліковано

Да блін, ось тільки що тестив біля лучеська, швидкість жахлива. Найбільше у мене було 2.7 мб

Тестив і через телефон і планшет результат перед вами.

post-7779-0-50065900-1441001687_thumb.pn

Опубліковано

Ніби знайшов проблему. У налаштуванні був вписаний АПН просто київстар без 3 джи. Переписав і швидкість стала 5 мб. Буду далі тестити.

Опубліковано

Ніби знайшов проблему. У налаштуванні був вписаний АПН просто київстар без 3 джи. Переписав і швидкість стала 5 мб. Буду далі тестити.

Напевно в цьому і була загвостка)

В мене все чудово працює

Опубліковано

Все б нічого, якби трафік так швидко не "летів". День не дуже активного користування і 100 мб вже нема :(

А я думав, що мені 500 мб на цілий місяць вистачить

Опубліковано

Можливо хтось знаэ що за чудо. Раніше використовував 3 моб на планшеті. Планшет працював у режимі 3ж активно до 4 годин на день, у кінці робочоно дня залишалося 10-15% батареї. Вчора поставив карту Київстар і чудо, та сама робота та той же час але планшет залишив 80 % батереї. Чудеса даэ Київстар.

Опубліковано

Можливо у кс покриття краще, або обладнання, тому і єнергія краще зберігається

Опубліковано

3моб постійно ж на роумінг переходив + покриття самого 3моб не дуже, тому і розхід батареї такий колосальний

Опубліковано

А що, якщо дописати 3G, справді швидкість більша ?

у мну просто www.kyivstar.net.... і всьо в нормі.... чи куди те 3G додати ?

Опубліковано

А що, якщо дописати 3G, справді швидкість більша ?

у мну просто www.kyivstar.net.... і всьо в нормі.... чи куди те 3G додати ?

У мене також писало просто Київстар, коли дописав 3G (3g.kyivstar.net) швидкість стала стабільною і збільшилася.

Опубліковано

Не тре ніякіх дописів, звичайний апн www.kyivstar.net прекрасно працює і малоймовірно, що в данному випадку швидкість буде краща. 3g.kyivstar.net використовували для роумінгового інтернету від ютелу. В мене контракт і в мене взагалі працює тільки на www.kyivstar.net, а на іншому навіть значок Н не з'являється

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щось у Київстара покриття не супер.

Помітив і я таку фігню. Раніше списував на те, що проводяться роботи по впровадженню 3G. Плюс вдома в панельному будинку зв'язок завжди був не айс. Тепер вже і 3G є, а якість взагалі стала ніяка. Сигнал постійно "стрибає". Іноді всередині приміщення подзвонити просто нереально. Аналогічні проблеми у знайомих та колег по роботі.

Опубліковано

Фініта ля комедіа. Скоро за бонуси "Домашнього Інтернету" нікуди, крім самого Київстара, вже не подзвониш.

С 30.09.2015 Меняются правила использования бонусов «Домашнего Интернета»

С 30 сентября 2015 года Киевстар меняет условия таких тарифных планов услуги «Домашний Интернет»: «Пуск+», «Турбо+», «Драйв+», «Мега+», «Базовый», «Удобныйй», «Быстрый», «Свободный», «Свободный+видео», «Удобный+ видео», «Быстрый+видео», «Базовый+», «Удобный+», «Быстрый+», «Свободный+», «Дружественный», «Дружественный+видео».

В соответствии с этими изменениями устанавливаются новые правила использования бонусов «Домашнего Интернета» абонентами предоплаченной связи и контрактными абонентами. А именно: пользователи не смогут потратить полученные бонусы на звонки абонентам операторов мобильной связи Украины (кроме Киевстар) и абонентам фиксированной связи Украины.

Все другие условия использования бонусов остаются неизменными. Ознакомиться с действующими правилами относительно бонусов.

http://www.kyivstar..../news/?id=53384

Опубліковано

Виберіть в налаштуванях тільки жсм мережі і все буде як раніше.

Дякую! Допомогло.

От такий він підступний 3G. Ну що ж, будемо чекати поки гонитва за покриттям із кількісної площини перейде в якісну. А допоки цілком вистачить і EDGE, а за потреби завжди можна і перемкнути назад на H+.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

от тільки мені здається, що тарифи в Київстарі зараз значно подорожчали, а про бонуси, то геть все змінилося. Зараз цей оператор став дорогим і не вигідним.

Ви певно давно в Україні були... :)Усі три оператора отримали 3г ліцензі, які в середньмоу, коштували кожному по 1,6 млрдмлрд грн. А якщо відповідати на ваш пост, то воно не їм це коштувало, а нам, вони ппосто як посередникі внесли кошти на перед за нас, а нам ще тре цей борг погасити, така собі розсрочка. Та й ще ж долар. Подорощав не лише кс, але і решта операторів, у кс це більш відчутно бо вони перші ввели тарифи 3г по всій Україні.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

72fb02f.jpg

Гроші з мобільного рахунку «Київстару» тепер можна отримати у вигляді готівки у відділеннях «Нової Пошти» та «Міст Експрес»

ПрАТ «Київстар» разом з партнерами ТОВ«Глобал Мані» і ТОВ «ПОСТ ФІНАНС» представив новий сервіс, який дозволить отримати кошти з мобільного рахунку у формі готівки у відділеннях «Нової Пошти» та «Міст Експрес». Тепер у відділеннях цих компаній можна отримати готівку, перерахувавши кошти з мобільного рахунку. Послуга доступна всім абонентам «Київстар» передплаченої форми обслуговування.

Для переказу коштів з мобільного рахунку абоненту знадобиться тільки мобільний телефон. Весь процес, від замовлення до отримання коштів, займе всього близько 5 хвилин. Ініціювати проведення платежу можна на офіційному сайті, через мобільний додаток або за допомогою SMS-команди.

На даний момент сума переказу може становити від 50 до 3000 грн, при цьому за послуги стягується комісія в розмірі 3%.

Опубліковано

Гроші з мобільного рахунку «Київстару» тепер можна отримати у вигляді готівки у відділеннях «Нової Пошти» та «Міст Експрес»

Наскільки я зрозумів, там є зручніша річ - виведення на платіжну картку. Але послуга була б значно краща, якби можна було виводити кошти з бонусного рахунку ))

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

А де можливо отримати акційну безкоштовну сімку?

І чи можливо на існуючій кортстуватись 3g, які там граблі розказуйте

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...