Перейти до змісту

Потрібен комп'ютер для роботи з графікою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, у мене питання до людей, яким доводилось купувати комп'ютер у Луцьку. Потрібна справжня робоча, яка без проблем би опрацьовувала задачі програм для проектування на зразок тих, що із приставками ***Cad та ***Max :rolleyes: . Учора пощастило знайти аж 3 магазини - два мережевих "Комп'ютерний всесвіт" та "Діавест" і контору в переході (по-іншому важко назвати). Щодо перших двох, не влаштовує рівень цін, вони просто космічні!!! (Хоча це монадто можливо враження від першого порівняння і рівень цін характерний для цілого міста). Мене здивувало правда, що у цих магазинах купують і досить активно. Правда калькулятором за 2999 грн. чи знижкою -15%(після якої ціна і так лишається дорогою) мене важко стимулювати до покупки. Контора, яку я надибав поруч, хоча і ЗНАЧНО відрізняється, при чому в КРАЩУ сторону, за рівнем цін, справляє враження КОНТОРИ.

Такі загалом враження від моїх перших спроб знайти комп'ютер. Тому звертаюсь, до відвідувачів форуму, компетентних у цьому питанні, за допомогою зекономити мої час, гроші та нерви (це окрема історія перших вражень).

Мене цікавлять адреси магазинів з помірними цінами. Фанатів, яким не шкода, зароблених ними грошей, і які купуються на уявні знижки прошу не турбувати.

Опубліковано

просто не купляйте комп в магазині, бо це дійсно дорого. По-перше є купа фірм, де дешевше, вони привозять на замовлення протягом 1-2 днів. По-друге є купа користувачів борди які цим займаються професійно, просто порівнюйте їхні ціни з цінами, наприклад, прайс.уа, або розетка.уа. Особисто я купую в магазині тільки час від часу яку мишку, клаву, може акустику, диски, коротше в основному те, що варто перед покупкою помацати, послухати і тд

P.S. Мені колись кум радив за компом звернутися до форумчанина Norby (якщо правильно написав) хоча так і не довелось. Не вважайте за рекламу, сам я з ним не знайомий.

Опубліковано

Вибачте за легенький офтоп, але потрібно якось визначитися з бажанням.

"Потрібна справжня робоча, яка без проблем би опрацьовувала задачі програм для проектування на зразок тих, що із приставками ***Cad та ***Max"

Людина, яка професійно працює в цьому софті, точно знає що їй треба по залізу.

Людині, яка думає що колись буде щось в тому софті робити складніше за проект "скворєшніка", напевно достатньо і самого простенького системного блоку.

Тепер по суті- Не ставте продавцям питання, на як вони не знають відповіді, бо почуєте щось накшталт "оцей сріблястий - то шо вам треба".

Проконсультуйтесь з кимось і тоді вже з певними знаннями гайда по магазинах. Хоча краще по фірмах - в них переважно дешевше, просто треба місця знати щоб не обпектися на гарантії і сервісі.

Опубліковано

Вибачте за легенький офтоп, але потрібно якось визначитися з бажанням.

"Потрібна справжня робоча, яка без проблем би опрацьовувала задачі програм для проектування на зразок тих, що із приставками ***Cad та ***Max"

Людина, яка професійно працює в цьому софті, точно знає що їй треба по залізу.

Людині, яка думає що колись буде щось в тому софті робити складніше за проект "скворєшніка", напевно достатньо і самого простенького системного блоку.

Тепер по суті- Не ставте продавцям питання, на як вони не знають відповіді, бо почуєте щось накшталт "оцей сріблястий - то шо вам треба".

Проконсультуйтесь з кимось і тоді вже з певними знаннями гайда по магазинах. Хоча краще по фірмах - в них переважно дешевше, просто треба місця знати щоб не обпектися на гарантії і сервісі.

Питання про оффтоп - не питання. Власне я знаю, яка конфігурація мені потрібна, але у зв'язку з переїздом до Вашого міста (тепер уже і мого), я хочу придбати збірку саме у Луцьку (не хочу мати великих проблем із сервісом). По питанню он-лайн придбання, то якщо не встигну зробити це цього року, то хто знає, що буде у році новому. Небагато хто збереже свій рівень цін, адже всіх чекає новий Податковий кодекс, навіть Розетку (найбільше Розетку), тому і поспішаю.

У цій темі моє питання основне. Не буду вважати це рекламою, адже перевірю особисто. Мені потрібні адреси фірм/магазинів, і хоча б невеликий коментар, чому саме у той фірму/магазин я маю бігти.

Опубліковано

особисто я купував (і апгрейдив) 2 компа протягом 2,5 років тут http://img21.binimage.org/94/11/7c/1.jpg

проблем з комплектуючими не було, ціни на рівні rozetka+доставка, правда в мене там знижка, але і так відносно недорого порівняно з діавестами всякими.

а взагалі-то і гугл рулить http://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%BB%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B6&hl=ru&prmd=ivns&biw=1496&bih=942&ie=UTF-8&sa=N&tab=il

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...