BARAKUDA Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:35 #1 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:35 Кілька разів проїзджав повз "Промінь" і спостерігав роботу в р-ні 7-го Неба. Виявляється воно оживає. Роботи ще тривають, а столики всередині на новорічні корпоративи вже замовлені... Всередині зроблений дуже хороший ремонт і набраний персонал (ді-джей, шеф-повар, і т.д.).Позиціонувати його будуть, як альтернатива "Версалю", а не як було раніше (середнє диско для студентів).
Dream Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:43 #2 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 12:43 Нюню... Роботи таксистам добавиться...
Zerotul Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:00 #3 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 13:00 ппц этих клубов по Луцку уже хоть *опой жуй
Ostap87 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:00 #4 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:00 ппц этих клубов по Луцку уже хоть *опой жуйА якісного - ЖОДНОГО!
Dream Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:03 #5 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:03 Ну треба ж кудись людЯм надлишок грошей діти.
Zerotul Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:03 #6 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:03 ппц этих клубов по Луцку уже хоть *опой жуйА якісного - ЖОДНОГО!Мне по барабану на качество,я не разу не ходил в клубы ибо не*ер.Луцк скоро станет Лас Вегасом-только с кучей клубов,ломбардов,и интернет кафе с игральными автоматами
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:42 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 14:42 Свято место пусто не бывает, удивительно, что столько времени 7 небо не работало, теперь Проминь можно считать целым комплексом, по обеим бокам гоцалки, а посредине кино крутят, и распродажи разные в фойе.
Arden Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 16:20 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 16:20 ппц этих клубов по Луцку уже хоть *опой жуй А якісного - ЖОДНОГО! Это закон перехода количественных изменений в качественные. Либо много куевых, либо несколько нормальных)
mrZED Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 16:39 #9 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 16:39 Мне по барабану на качество,я не разу не ходил в клубы ибо не*ер.Луцк скоро станет Лас Вегасом-только с кучей клубов,ломбардов,и интернет кафе с игральными автоматамито кулі тут шось пишеш?? краще Л.Вегасом ставати, ніж Костромою якоюсь... Тим більше, задротам, які на вулицю виходять тільки по хліб і на роботу взагалі по барабану має бути перспектива Луцька.
speaker Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 17:04 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 17:04 ..краще Л.Вегасом ставати, ніж Костромою якоюсь... Тим більше, задротам, які на вулицю виходять тільки по хліб і на роботу взагалі по барабану має бути перспектива Луцька. стати "Лас-Вегасом" - афігєнна перспектива для Луцька? бугагашенькі.. ЗЫ. я на вулицю вихожу не тільки "по хліб і на роботу", і мені не по барабану майбутнє Луцька. ..а на рахунок "задротів" - то ти би хайло трішечкі прикрив і не обзивав людей дарма.
fog Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 19:07 #11 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 19:07 Тим більше, задротам, які на вулицю виходять тільки по хліб і на роботу взагалі по барабану має бути перспектива Луцька.А похід в закурений клуб, після відвідин якого перше прання не завжди з речей перегар виводить, це рахується 'вихід на вулицю'?
MACCEN Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 19:31 #12 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 19:31 Скажу так, в нас нема клубу такого, в який дійсно хочеться ходити. Чому? 1. Для тих, хто не палить, каторга, все в диму і неприємно коли накурять так, що виїдає очі 2. Для тих, хто палить перший пункт - це звична ситуація. Було б краще якби був клуб де в серилині взагалі не палять, и щоб сильно "загашених" не пускали взагалі в клуб. В клубах "тіпа модних", зокреа Голівуд чи там Золото, чи Версаль, чому тільки туди як "простого" то не пустять в спортивному костюмі , а як тіпа там "модного якогось", то пустять хоть в шортах, дискримінація - правила для всіх. PS: По суті не важливо який клуб, головне з якою ти компанією йдеш, і які ціли прислідуєш!
mrZED Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 21:49 #13 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 21:49 А похід в закурений клуб, після відвідин якого перше прання не завжди з речей перегар виводить, це рахується 'вихід на вулицю'? а чому тільки про клуб мова?.. не потрібно далеко іти, завітайте до будь-якого барчика солідного. В результаті 20хв сидіння в якому, прийшовши додому вам аж гидко стане від запаху, який ви занесете у квартиру... але це вже зовсім інша тема.
Zerotul Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 22:29 #14 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 22:29 Мне по барабану на качество,я не разу не ходил в клубы ибо не*ер.Луцк скоро станет Лас Вегасом-только с кучей клубов,ломбардов,и интернет кафе с игральными автоматамито кулі тут шось пишеш?? краще Л.Вегасом ставати, ніж Костромою якоюсь... Тим більше, задротам, які на вулицю виходять тільки по хліб і на роботу взагалі по барабану має бути перспектива Луцька.Перспектива превращения Луцка в игровое поле или диско клуб городского масштаба вызывает во мне чуть меньше возмущения чем ядерный удар по моему дому.Вот если бы вместо 7-го неба оформили бы помещения для выставок ,к примеру для Мотороллочки и прочей талантливой молодежи,вот это бы было бы чуть лучше чем идеально,а помещений для конвульсирующих своими чакрами аборигенов и так за гланды.Да и лучшего расплодника для наркомании и переноса спида и прочей заразы не найти.Так что если уж так не нравится житьв Костроме, ехайте к себе в Лас Вегас,коль вам так хочется,я вас за жабры не держу
fog Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 23:50 #15 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 23:50 а чому тільки про клуб мова?.. не потрібно далеко іти, завітайте до будь-якого барчика солідного. В результаті 20хв сидіння в якому, прийшовши додому вам аж гидко стане від запаху, який ви занесете у квартиру... але це вже зовсім інша тема.Тема інша, але все таки.Бар і солідно не вяжеться.От візьмемо, для прикладу, заклади GP.Після відвідин якого закладу цієї сім'ї ресторанів від вашого одягу гидко несло?
swen1989 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 02:28 #16 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 02:28 Та і в хороших ресторанах з нормальною вентиляцією в курящих залах фактично не чути запаху диму сигарет.
Deemon Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:34 #17 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:34 Та і в хороших ресторанах з нормальною вентиляцією в курящих залах фактично не чути запаху диму сигарет.Кілька прикладів будь-ласка
mrZED Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:42 #18 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:42 хм. нарахуйте мені 5 хороших барів/ресторанів, де я зможу нормально посидіти? Там де, чай/пиво по 20грн і більше - прошу невраховувати! во-во.. нема таких! Ви скажете: хочеш комфорту і шоб не ваняло тютюном - переплачуй заради цього і ходи в Роузи всякі, пий каву за 25грн? Але в Європі чомусь НАВПАКИ - переплачувати має той, хто курить, а не я, некурящий, який не може знайти собі нормальний заклад з прийнятним прайсом
Arden Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 19:46 #19 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 19:46 Как варіант - лєтнік І нє дорого і димом не пахнєш
swen1989 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 21:43 #20 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 21:43 Ну,тут про ціну не згадувалося. А так - я згідний. В багатьох барах сер. класу смердит! Хоча є заклади де присутні і некурящі зали. І ще питання маю. А хіба нема такого закону, що в "кабаках" обов'язково мусить бути некурящий зал?
Shkoder Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 03:00 #21 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 03:00 Deemon, например Chester pubmrZED, я в подобных случаях просто требую проводить меня в зал для некурящих, так как ненавижу трапезничать под запах сигарет. в 80% случаев мое пожелание выполняется, а оставшиеся 20% я за заведения просто не считаю и повторно не посещаю. imho, вполне честнолично я бы не отказался от открытия качественного джаз- или блюз-клуба. не обязательно с живой музыкой - достаточно чтобы диджей был в теме. пусть и кофе будет по 25 гривен - я все равно больше двух чашек за раз не выпиваю. главное, чтобы настрой был правильный, обстановка, интерьер, освещение. жаль, что в Луцке этого не будет скорее всего никогда..
igariok Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 06:40 #22 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 06:40 ну чого ж не буде? це вже було - "Рок-хата" на Ковельській. тільки діло в тому, що це не вигідно!!! у нас дуже пасивний народ: коли приїжджали різні молоді цікаві рок-команди виступати, коли влаштовувались поетичні вечори, вечори присвячені джазу та блюзу - то народу було дуже мало. а ти кажеш що не буде... треба просто дорости до того рівня життя!!! і ще одне, більшість людей, коли попадають в якийсь заклад, в осовному дуже бистро нажираються і з будь-якого культурного вечора роблять цирк...
Гетто Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 08:27 #23 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 08:27 какие все здесь умные и культурные, Ынтилигенция, и, даже, не побоюсь этого слова - плеяда города прям и по теме:я сегодня шел на работу, осмотрел вход 7 неба, а вывески то нету, только вертикальная панель Джорджа висит, кто нить знает новое название заведения? или просто не успели повесить?
LaMeRiLKiN Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 10:36 #24 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 10:36 Только мне кажется, что новый вход сделали на пол-этажа\этаж выше чем был?
Гетто Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 11:33 #25 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 11:33 не только тебе, я тоже заметил такую щтуку. Интересно будет смотреть на эти американские горки, когда вмазанные в дупель посетители будут как в аквапарке на задницах слетать на землю,а там и до Грибоедова недалеко... главное правильно организовать процесс, и всё будет хорошо ыыы))) там ещё перпендикулярно ступеням идёт бетонная стена, предлагаю название :"Убей себя об стену"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.