Shkoder Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 01:55 #1 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 01:55 минут 30-40 назад (а это, заметьте, три часа ночи, когда многие нормальные люди спят) через наушники пробилось некое железное скрежетание, в стиле стрит-хардкор. я выглянул в окно посмотреть кто это так наяривает. оказалось, что идет полным ходом уборка снега. причем, происходит это следующим образом : тяжелый экскаватор плоским железным ковшом шкрябает по асфальту, пытаясь при этом еще и прижаться к бровке. потом снег этот он утаптывает о некую специальную платформу второго тяжелого экскаватора (судя по звуку, что-то дизельное, сил на 300-400). после чего ковшик он везет к грузовику, который едет по тротуару на противоположной стороне улицы. опустошает и рифф повторяется.манипуляции забористого трио производят совершенно феерический шум и тарарам : дррр-джжж-гррррр-дзззззз-буууммм!! я просто представил себя на металкоровом концерте и надолго отложил в сторону наушники. жаль не успел бутлег записать, да и фотографировать на живом концерте культура не позволяет..но тем не менее, хочу поблагодарить организаторов действа прямо в центре Луцка, а завтра утром наверняка и благодарные слушатели позвонят и попросят автографы исполнителей. то ли дело, блюзы снегоуборочных машин девяностых.. эти лопатки и шнеки, где вы?как музыкальный критик замечу, что над техникой группе еще работать и работать. за час поскребли метров сто и так изрядно подтаявшей дороги - эт несерьезно, imho
solnishko Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 03:40 #2 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 03:40 Що парадоксально, таке інтенсивне прибирання відбувається зазвичай лише в центральних районах міста і в дуже "зручний" час. Для прикладу, влітку деякий час жила на Лесі Українки, мала сумнівне задоволення щоночі чути завивання прибиральної машини (такої за щіточками), коли почула вперше, взагалі ледь розрив серця не отримала. Вкотре пересвідчуюся, що в нас все через Ж...
Адміністратори serega Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 06:59 Адміністратори #3 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 06:59 Не в нас, а в них все через Ж
Tolik_lt Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 07:12 #4 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 07:12 уборка снэга тяжьолимі танкамі... цікаво, скільки вони пального пожерли на ті 100м.
Ha3aP Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 07:17 #5 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 07:17 А як Ви хотіли? Серед білого дня в центрі міста? А не буде потім теми на борді аля "уборка снега днем в центре города, нельзя ли это делать не в час пик?"
solnishko Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:05 #6 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:05 а в нас є лише 2 частини доби - година пік і глупа ніч??? невже година девята (21,00) комунальні служби не влаштовує? І чому приділяється така трєпєтна увага центру, а всі інші райони сидять в лайні зі снігом , брудом і водою по самі вуха? тому що послідомні, блін...
Ha3aP Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:10 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:10 Ну так і в 9 знайдуться не довольні
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:28 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:28 Переезжайте куда то в район Вышкова, и будет вам тишина Соорудите себе лопату для уборки снега (деревянная такая, з широким ковшом, мы когда то на уроках труда такие делали),часиков в 5 утра встанете, проложите тропинку к самым стратегическим объектам (сортир, кладка поленьев, погреб) и с отличным настроением собирайтесь на работу А если по сути, то вообще то в подобных службах должны работать профессионалы, которые знают своё дело.И если это правда, что за час поскребли метров сто и так изрядно подтаявшей дороги тогда в Луцком горсовете надо делать выводы. имхо
Ha3aP Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:46 #9 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 08:46 А кудой спешить? (як говорять одесити) Солдат спить - служба іде, тим більше шо із зп там не всьо хакєй.Картіна маслом?
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:04 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:04 тим більше шо із зп там не всьо хакєй. а это одна из причин нашей парадоксальной украинской жизни.Принцип: как платят, так и работаем. Работать надо на совесть а не за зарплату! тем более, если это работа для общества. Вот дяде Васе впадло было убрать талый снег на территории Х, а кто то на том месте упал, и сломал себе ногу, и Новый год провёл на больничной койке. Вопрос: надо ли для начала сломать ногу и челюсть дяде Васе ?
natovec Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:05 #11 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:05 мені більше всього подобається коли почав розставати сніг, тротуари біля підїздів засипали піском... і цей весь пісок несеш в хату... коли був лід, то піска не було
Ha3aP Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:16 #13 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:16 От ти кажиш на совість? Питань нема. Я працював на совість, 2 роки возив одного начальника, днями ночами, терпів, одного місяця в Києві був 8 разів. Як для водія не скажу шо зп була маленька, та все ж і не висока. Возив всіх кого тільки можна, кума, брата, свата. Запропонували більш оплачувану роботу, я в тойже день до нього підійшов і повідомив, він лише розвів руками шо зп не підніму, не маю можливості (хоча міг, тому що не так давно йому зп підняли на 50%, а мені ніц, оскільки проблеми його особисті вирішував більше ніж робочі міг і накінути з власного карману) Заяву не підписував 8 днів, всьо мутив воду, а вось останусь. Поки не закатав скандал, заяву не підписав.В кінці весь колектив провів з теплотою, а він навіть дякую не сказав.По совісті кажиш? Ну і який толк з того що я днями і ночами працював по совісті?
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:19 #14 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:19 але вже нитікі вот когда ты наеб навернёшся на замёрзшей снеговой кочке в самом неожиданном месте,и вместо шампанского будешь пить микстуры, вот тогда мы тебя и послушаем
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:30 #15 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:30 to Ha3ik:Я не совсем это имел ввиду. Я про внутреннюю совесть каждого человека говорил. В твоём случае произошел конфликт между двумя личностями, а люди, как известно, разные бывают, с твоих слов я понял, что ты действительно работал по честному, а вот начальник оказался гниловатым. Но в данной теме речь идёт об совестном исполнении общественных работ, то есть, про принцип : :если с утра начальник жека накричал на сантехника, то должен ли сантехник забить болт на то, что у кого то из жильцов прорвало трубу, и вся их семья, вместе с малолетними детьми оказалась затоплена в 20 градусный мороз… в этом контексте я тему начал
Songoku Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:33 #16 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:33 Ну мабуть підприємтво з спец-технікою не давало таких великих відкатних, тому як завжди виграв не самий якісний і дешевший, а хто більше відпиляв.А відімость прибирання то треба зробити, от і гребуть важкою артилерією.
Tolik_lt Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:38 #17 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:38 Работать надо на совесть а не за зарплату! тем более, если это работа для общества. Вот дяде Васе впадло было убрать талый снег на территории Х, а кто то на том месте упал, и сломал себе ногу, и Новый год провёл на больничной койке. Вопрос: надо ли для начала сломать ногу и челюсть дяде Васе ? в одній з тем недавно, пам"ятаю, хтось жалівся на важку розумову працю біля комп"ютера і проблеми з відпочинком розуму. так, може хтось піде на совість помахає лопаткою, для суспільства і не учитиме всіх жизні?. правда, є варіант, що тоді в темі про приємні дрібниці не буде шансу порадіти про то, що є за що зустріти новий рік
Zerotul Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:39 #18 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:39 Они там еще где то снег нашли
Ha3aP Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:39 #19 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:39 Конфлікту як такого не було, він рахував що якщо я йду - то я зрадник. А то шо одним зарплату підняли, а другим нє то нічьо.Директор жеку по совісті немає кричити на сантехника, тому що він в першу чергу керівник і повинен стримувати свої емоції.Кожен повинен свою роботу робити по совісті, тут я з тобою згідний. Але як ту совість заїдає коли ти при -20 крутиш гайки на тій же прорваній трубі, весь мокрий і тобі холодно, то збоку стоїть піддувайло і кричить на тебе. Керівник повинен розібратись в проблемі і надати все потрібне для сантехника аби він чим найшвидше і якісно здійснив ремонт труби. Пральна?
Гетто Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:55 #20 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 09:55 в одній з тем недавно, пам"ятаю, хтось жалівся на важку розумову працю біля комп"ютера і проблеми з відпочинком розуму. так, може хтось піде на совість помахає лопаткою, для суспільства і не учитиме всіх жизні?. правда, є варіант, що тоді в темі про приємні дрібниці не буде шансу порадіти про то, що є за що зустріти новий рік Я умею читать между строк, и подтекст поста понял Но каждый должен делать свою работу. Сапожник должен ремонтировать сапоги, а парикмахер стричь людей. Как говорил профессор Преображенский: "Двум богам служить нельзя! Невозможно в одно время подметать трамвайные пути и устраивать судьбы каких-то испанских оборванцев! Это никому не удается, доктор, и тем более - людям, которые, вообще отстав в развитии от европейцев лет на 200, до сих пор еще не совсем уверенно застегивают свои собственные штаны!" to Ha3ik - таки Пральна ...
Oksana04 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:01 #21 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 10:01 а в нас є лише 2 частини доби - година пік і глупа ніч??? невже година девята (21,00) комунальні служби не влаштовує? Коли були в Будапешті, правда влітку, бачили як прибирають вулиці. Все організовано, швидко і, навіть, гарно.Це було дійство.Я спочатку думала, що люди, які стоять на тротуарах, чекають, поки відновиться рух, а вони, виявляється, так само як і ми, просто дивились на це все, як на подію.Не дуже в курсі, як можна вставити сюди відео, але кого зацікавить - ось
IronSun Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 11:38 #22 Опубліковано 24 Грудня, 2010 в 11:38 Цілком погоджуюсь з тим, що тендер виграла фірма з явно не найкращою технікою. Пригадую, ще років 2 тому по місту їздили машини, які забирали сніг, а не змітали вбік. Де вони тепер? Літом і восени близько трьох ночі їздило щось велике і потворне (зі звуком відповідним), яке мило дорогу. То від звуку іноді просинався, якщо вікна відкриті
nataliya Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:58 #23 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 09:58 цієї ночі вже не збирали залишковий сніг для вивозу а просто скидали його на проїзжу частину, що б машини колесами порозбивали... добре, що не людям під ноги!але у нашій країні - головне, ДОБРЕ, що ХОЧ ЩОСЬ РОБЛЯТЬ! будьте вдячні за немислимі зусилля влади, яка знаходить хоч чуть грошей для міста, при пустому бюджеті, коли і собі мало шо прикарманити є...отака жизня, любі друзі...
max Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 15:12 #24 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 15:12 Но каждый должен делать свою работу.Кому должен?
Andreyka Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 21:55 #25 Опубліковано 25 Грудня, 2010 в 21:55 Що парадоксально, таке інтенсивне прибирання відбувається зазвичай лише в центральних районах міста і в дуже "зручний" час. Для прикладу, влітку деякий час жила на Лесі Українки, мала сумнівне задоволення щоночі чути завивання прибиральної машини (такої за щіточками), коли почула вперше, взагалі ледь розрив серця не отримала. Вкотре пересвідчуюся, що в нас все через Ж... В мене літом така машинка сємафорила шо пора спати лягати. Чистила дороги біля ВДУ (Волі-Суворова). Чотко знав шо натікало 02:30-03:00
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.