Kleo Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:34 #26 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:34 Когдато одна моя знакомая сказала фразу в ответ на сопли одной из подружек, которая жалувалась, что о ней плохо говорят за спиной - "Если о тебе говорят - значит, что ты ещё не умерла и интересна людям. Пускай говорят, надо же им чем то занятся". От себя добавлю - да пофиг, что там говорят о тебе всякие гавнюки, люди которые тебе дороги и которые тебя хорошё знают им не поверят, а только посмеются, а на других наплевать с высокой башни.
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 21:33 Автор #27 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 21:33 ггггг)))) спасіба, мну павєсєлілі, самі павєсєлілісь. та гундосити і буде надалі))))))шо тут падєлаєж. а щодо говорять зв спиною, то типу правила журналіста: хай говорять або добре, або погано...це все супер. а от коли нічого не говорять - варто задуматись дик блін собсна чьо шумлю. особисте особистим. на мну воно завжди гванділо і гвандіти буде - це факт і це все норма (вже). Але ..хто йому дав право воняти на те, що ми робимо разом з іншими людьми, про що він не в курсі і ніколи в курсі не був -- отут как-то сложновато))))
Ko3bMa Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 22:35 #28 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 22:35 ну от з "іншими людьми" зберіться і культурно йому поясніть, які вислови і в яких формах вживати.в інших випадках його будуть чекати легкі тілесні.
P4elovek Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 07:49 #29 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 07:49 Відповідь:В людині іде постійна боротьба егоізму(якщо він є) та альтруїзму(якщо він є), ось ці дві суміші приножені на широту душі(якщо вона є), і видають ВЧИНКИ окремо взятої особи.Не намагайся зрозуміти, засудити, змінити, тим більше відомстити - це марна справа. Приймай або не приймай - все, іншого не дано.Порада:Якщо вирішила "перегорнути сторінку", роби це, та йди далі по життю неоглядаючись.І тема, і емоції в ній, та в тобі, кажуть про те, що ти ще її не перегорнула, лишаєшся в ній, топчишся, мучишся, шукаєш підтримки в інших для себе "проти" нього. Я розумію чому. А ти?
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 07:56 Автор #30 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 07:56 Блін)) Я теж. ЦЕ булькнув мій егоїзм за те, що наїхали без причини на мій альтруїзм. Не варто так все серйозно сприймати Це ж форум. Є моментні вибухи емоцій. Якщо я злюсь - то я злюсь. І знаю, що це пройде, головне з себе це виплеснути чимшвидше, щоб не засиджувалось. І зараз ця створена тема для мну -- велике хі-хі да ха-ха, а не аррггггггггггг!!!! як було в момент, коли вона створювалась Вибухнуло і загуло - і в цьому вся я. Формула Ваша - зацікавила. Треба буде покрутити її в голові... Дякс
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:07 Автор #31 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:07 Zerotul, А ти тут чьо ашиваєшсо,а? Чьо с тотєй Осєнью ні паздаровалса на Мєтал Джем Сейшнє,а? ХАМ!!!!!!!!
Zerotul Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:29 #32 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:29 Zerotul, А ти тут чьо ашиваєшсо,а? Чьо с тотєй Осєнью ні паздаровалса на Мєтал Джем Сейшнє,а? ХАМ!!!!!!!! Не вели казнить государыня..вели слово молвить.Не гоже холопу отвлекать ее милость,покой она с боярами разговор держит..а бояр там было огого и кучка сверху. ПС..короче ..долго думал отмазку..ниче не пришло в голову...да ,я свинья ПС 2....зато маленькая и няшная
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:40 Автор #33 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:40 ц-ц-ц-ц-ц...гашішь-гашішь))))))))) концерт хоть сподобався?? В мну до цих пір шию ломить. старєю мля
Zerotul Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:53 #34 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:53 ц-ц-ц-ц-ц...гашішь-гашішь))))))))) концерт хоть сподобався?? В мну до цих пір шию ломить. старєю мля Есль честно-немайо.Я ценю тишину,а когда мне хочется металла то в условиях контроля комфортабельности без ярких огней,которые могут вызвать припадки эпилепсии даже у здорового человека,с качественным звуком,без микрофона который фонит чуть чаще чем очень часто.Понравилась идея с зайками..да и имхо нормальок отыграли только ДМР и еще одна банда(название выветрилось с головушки).Да и в металле очень переборчив-дайте мне 10 альбомов 1-ой групы и это будет счастьем если полдюжины песен из этого вороха прийдется мне по вкусу.....Вот такой тепличный я человек.Да и не люблю больших скопленний народу-не уютно мне как то... мб в монахи податся-борода уже есть...авось сразу сан какой за бороду дадут Айрон молоток,как организатор и как ударник..подправить сценическую речь и будет ПС-таким светом меня не пытали даже гестаповцы из центра Загурского
gen552 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:58 #35 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 08:58 Мєтал Джем СейшнєЭто где такое было?
NowhereGirl Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:06 #36 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:06 ...Хтось це може пояснити? Бо в мене слів не хватає, одні матюки... 2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо".
Zerotul Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:16 #37 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:16 ...Хтось це може пояснити? Бо в мене слів не хватає, одні матюки... 2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо". Та хватит уже советовать..она уже его убила
NowhereGirl Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:17 #38 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:17 пакажитє мнє труп
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:25 Автор #39 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 09:25 пакажитє мнє труп Катнемсо в Гаразджу?))) З.І. ВІн труп уже давно. РОчків так певно з 7 чи 8 навіть. Мєтал Джем Сейшнє Это где такое было? ДК в Теремно (відродили саморобні концерти в старих ДК!!! юхухухуу!!!!) Moonlake, Dying Memorty Remains, F.A.T. (ex - Carnal Embodiment), Puppet Show, Absurd Оцей народ бацав.
Forever Autumn Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 11:05 Автор #40 Опубліковано 27 Грудня, 2010 в 11:05 2 gen552 тутачки
Forever Autumn Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:56 Автор #41 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 09:56 Ну шо ж, дарагіє маі, пора подбіть ітогі ))))) Я - нєрвне, мстиве і подле. З ким треба і хто заслужив. Жопу порву за свою Кварціру любому. А вапсчє я всіх люблю )) Поки мене не **путь. Надіюсь, дану брєдову тєму передали чи пердадуть слово в слово. Або ж розчєпятають і рамочку )) І що дана брєдова тема дала зрозуміти декому, що не варто патякати всім навколо мене хню і про те, що я роблю. Бо якщо дійсно мужик, то варто прийти і сказати мені в очі (не триндіти Кукусі "передай Іванннці..." те, що вона не вкурила передати. Ггггггг ))))) А прийти і порадити, що ми так любимо робити, правда?Не розумію, як подібні козні за стільки років вас не задовбали, сударь Але каков прівєт от вас, таков отвєт от нас. А ляпати "прасті мені й пробач, я такий поганий, я так змінився, всьо прашло", а на ділі... На ділі нічого не помінялося і ні прашло. Мені шкода. Да Толік_лт правий. Обоє рябоє. Ібо там охота повонять лишній раз, а в мене око за око. От тому і є ця тема. От тому і н**уй до мене пригати. Целую. І желаю в новам гаду не преходити мені дорогу ні язиком ні жопай. Спокійніше буде. Таваріщі астальниє))) Всі поржали?)) І прастітє, шо так нагло паюзала бордавскую площадь в сваіх працівних целях. Всєх с новим годам!!!!!
dimmon Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:08 #42 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:08 Оф:народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред )
nickel Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:10 #43 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:10 Оф: народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред ) вітаю, тепер ти ще на цю тему підписався
Forever Autumn Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:22 Автор #44 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:22 Соррі, ДІммон, це ФЛЕЙМ)))) Де можна хоть на голові стояти. І писати про що завгодно. Ну не читай, раз брєд. То й добре, що брєд.зато дивись як весело - тільки нове повідомлення- зразу купа "тему переглядають"
sasha1132 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:23 #45 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 10:23 мда, речь ізабілує лавой гнева, хотя зернятко правди имеєтцо)http://prostopleer.com/tracks/1587567lckCя правильно під"хав?)
Forever Autumn Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 11:41 Автор #46 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 11:41 мда, речь ізабілує лавой гнева, хотя зернятко правди имеєтцо) http://prostopleer.com/tracks/1587567lckC я правильно під"хав?) гнєв - енто емоция. емоция - енто жиззь хотя писякала улибаясь. умільонно А пісенька не канає ваша, хоча хорооошаааа Сюди підходить оця: Аквариум - Укравший дождь І то вже давно
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.