Перейти до змісту

Ну що ж це за людина така, їдріть його в корінь!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Когдато одна моя знакомая сказала фразу в ответ на сопли одной из подружек, которая жалувалась, что о ней плохо говорят за спиной - "Если о тебе говорят - значит, что ты ещё не умерла и интересна людям. Пускай говорят, надо же им чем то занятся". :_14:

От себя добавлю - да пофиг, что там говорят о тебе всякие гавнюки, люди которые тебе дороги и которые тебя хорошё знают им не поверят, а только посмеются, а на других наплевать с высокой башни. :g16:

Опубліковано

ггггг))))

спасіба, мну павєсєлілі, самі павєсєлілісь.

та гундосити і буде надалі))))))шо тут падєлаєж.

а щодо говорять зв спиною, то типу правила журналіста: хай говорять або добре, або погано...це все супер. а от коли нічого не говорять - варто задуматись :)

дик блін собсна чьо шумлю. особисте особистим. на мну воно завжди гванділо і гвандіти буде - це факт і це все норма (вже).

Але ..хто йому дав право воняти на те, що ми робимо разом з іншими людьми, про що він не в курсі і ніколи в курсі не був -- отут как-то сложновато))))

Опубліковано

ну от з "іншими людьми" зберіться і культурно йому поясніть, які вислови і в яких формах вживати.

в інших випадках його будуть чекати легкі тілесні.

Опубліковано

Відповідь:

В людині іде постійна боротьба егоізму(якщо він є) та альтруїзму(якщо він є), ось ці дві суміші приножені на широту душі(якщо вона є), і видають ВЧИНКИ окремо взятої особи.

Не намагайся зрозуміти, засудити, змінити, тим більше відомстити - це марна справа. Приймай або не приймай - все, іншого не дано.

Порада:

Якщо вирішила "перегорнути сторінку", роби це, та йди далі по життю неоглядаючись.

І тема, і емоції в ній, та в тобі, кажуть про те, що ти ще її не перегорнула, лишаєшся в ній, топчишся, мучишся, шукаєш підтримки в інших для себе "проти" нього. Я розумію чому. А ти?

Опубліковано

Блін:))) Я теж. ЦЕ булькнув мій егоїзм за те, що наїхали без причини на мій альтруїзм.

Не варто так все серйозно сприймати :) Це ж форум.

Є моментні вибухи емоцій. Якщо я злюсь - то я злюсь. І знаю, що це пройде, головне з себе це виплеснути чимшвидше, щоб не засиджувалось. І зараз ця створена тема для мну -- велике хі-хі да ха-ха, а не аррггггггггггг!!!! як було в момент, коли вона створювалась :)

Вибухнуло і загуло - і в цьому вся я.

Формула Ваша - зацікавила. Треба буде покрутити її в голові... Дякс :)

Опубліковано

Zerotul, А ти тут чьо ашиваєшсо,а?

Чьо с тотєй Осєнью ні паздаровалса на Мєтал Джем Сейшнє,а?

ХАМ!!!!!!!!

Не вели казнить государыня..вели слово молвить.Не гоже холопу отвлекать ее милость,покой она с боярами разговор держит..а бояр там было огого и кучка сверху.

ПС..короче ..долго думал отмазку..ниче не пришло в голову...да ,я свинья

clip_image002.jpg

ПС 2....зато маленькая и няшная

Опубліковано

ц-ц-ц-ц-ц...гашішь-гашішь))))))))) концерт хоть сподобався?? В мну до цих пір шию ломить.

старєю мля

Есль честно-немайо.Я ценю тишину,а когда мне хочется металла то в условиях контроля комфортабельности без ярких огней,которые могут вызвать припадки эпилепсии даже у здорового человека,с качественным звуком,без микрофона который фонит чуть чаще чем очень часто.Понравилась идея с зайками..да и имхо нормальок отыграли только ДМР и еще одна банда(название выветрилось с головушки).Да и в металле очень переборчив-дайте мне 10 альбомов 1-ой групы и это будет счастьем если полдюжины песен из этого вороха прийдется мне по вкусу.....Вот такой тепличный я человек.Да и не люблю больших скопленний народу-не уютно мне как то... мб в монахи податся-борода уже есть...авось сразу сан какой за бороду дадут

Айрон молоток,как организатор и как ударник..подправить сценическую речь и будет :0123:

ПС-таким светом меня не пытали даже гестаповцы из центра Загурского

Опубліковано

...Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки...

2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць

всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо".

Опубліковано

...Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки...

2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць

всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо".

Та хватит уже советовать..она уже его убила :smile3:

Опубліковано

пакажитє мнє труп :D

Катнемсо в Гаразджу?)))

З.І. ВІн труп уже давно. РОчків так певно з 7 чи 8 навіть.

Мєтал Джем Сейшнє

Это где такое было?

ДК в Теремно (відродили саморобні концерти в старих ДК!!! юхухухуу!!!!)

Moonlake,

Dying Memorty Remains, F.A.T. (ex - Carnal Embodiment), Puppet Show, Absurd

Оцей народ бацав.

Опубліковано

Ну шо ж, дарагіє маі, пора подбіть ітогі :))))))

Я - нєрвне, мстиве і подле. З ким треба і хто заслужив.

Жопу порву за свою Кварціру любому.

А вапсчє я всіх люблю :))) Поки мене не **путь.

Надіюсь, дану брєдову тєму передали чи пердадуть слово в слово. Або ж розчєпятають і рамочку :)))

І що дана брєдова тема дала зрозуміти декому, що не варто патякати всім навколо мене хню і про те, що я роблю.

Бо якщо дійсно мужик, то варто прийти і сказати мені в очі (не триндіти Кукусі "передай Іванннці..." те, що вона не вкурила передати. Ггггггг :))))))

А прийти і порадити, що ми так любимо робити, правда?:)Не розумію, як подібні козні за стільки років вас не задовбали, сударь :)

Але каков прівєт от вас, таков отвєт от нас. :)

А ляпати "прасті мені й пробач, я такий поганий, я так змінився, всьо прашло", а на ділі... На ділі нічого не помінялося і ні прашло. Мені шкода. Да :)

Толік_лт правий. Обоє рябоє. Ібо там охота повонять лишній раз, а в мене око за око.

От тому і є ця тема.

От тому і н**уй до мене пригати.

Целую. І желаю в новам гаду не преходити мені дорогу ні язиком ні жопай. Спокійніше буде.

Таваріщі астальниє))) Всі поржали?:))) І прастітє, шо так нагло паюзала бордавскую площадь в сваіх працівних целях.

Всєх с новим годам!!!!!

Опубліковано

Оф:

народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред )

Опубліковано

Оф:

народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред )

вітаю, тепер ти ще на цю тему підписався :ok:

Опубліковано

Соррі, ДІммон, це ФЛЕЙМ)))) Де можна хоть на голові стояти. І писати про що завгодно. Ну не читай, раз брєд. То й добре, що брєд.

зато дивись як весело - тільки нове повідомлення- зразу купа "тему переглядають"

Опубліковано

мда, речь ізабілує лавой гнева, хотя зернятко правди имеєтцо)

http://prostopleer.com/tracks/1587567lckC

я правильно під"хав?)

гнєв - енто емоция.

емоция - енто жиззь :)

хотя писякала улибаясь. умільонно :)

А пісенька не канає ваша, хоча хорооошаааа

Сюди підходить оця:

Аквариум - Укравший дождь

І то вже давно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...