Перейти до змісту

Новогодние подарки !

VINNI_POOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

С приближением Нового Года становится актуальным вопрос подарков.

Уверен, многие из нас ламают себе голову над тем, чем бы можно было порадовать наших родных и близких.

Например у меня в семье заведено всем обмениватсяподарками, пусть и пустяковыми, но все же приятно.

Предлагаю в даной теме делится своими планами, кому что подарить на НГ.

Самому пока в головуничего дельного не приходит, потому и начал данную тему.

Всех с наступающим праздником !!! )))

Опубліковано

Всех с наступающим праздником !!! )))

+1

В нас прийнято дарувати на свята практичні подарунки, але в цьому році подарунком буде святкування НР в "101км"

Опубліковано

Тільки хотіла створити таку темку, тому що сама задумалась про подарунки на НР.

Особисто я ненавиджу подарунки а-ля символи року – жахливі статуетки (на останньому місці роботи на всі свята працівникам дарували на НР, я викидала в той же день), так само як і чашки (не люблю різнобою в посуді), свічки, аромалампочки, ангелочки і різна така хрєнь…, о, ще згадала – м’які іграшки! Куди дівати всі ці сувеніри?

Якщо не знаєш, що подарувати - хороший вихід подарункові сертифікати: в "Порцеляну" в "ДЦ","Срібний світ", "Брокард", "Жасмін". В "Брокарді" сертифікати від 200 грн., в "Жасміні" - від 100 грн., в "Порцеляні", по моєму, від 100 грн., в інших - не пам'ятаю, але можу подивитись, якщо потрібно. Якщо такий варіант не підходить, то дарую хороший алкоголь (якось так склалось, що трєзвєнніків серед моїх друзів немає :blush: ) і серед родини теж :) ) і шоколад, цукерки.

Так само вирішила для себе і проблему з подарунками з подорожей - замість гори сувенірів привожу їстівні подарунки: ручної роботи шоколадні цукерки, екзотичні сорти кави, місцеві спеції, місцевий чи просто хороший алкоголь

Опубліковано

Книги, електронні гаджети до ПК, набір для ранкової кави (чашечки з блюдечками на металічній підставці - теж окрему чашку ненавиджу дарувати або отримувати в подарунок) І бутилочка гарного вина)))

Опубліковано

Книги, даруйте книги малому і бальшому :)

Воно то так, але от в мене, наприклад багато племінників і похресників різного віку - я дуже хотіла б дарувати їм книги, але завжди дарую гроші, тому що майже усі з них живуть в селах, в дуже незаможних родинах, і такий подарунок як книжка просто не оцінять (написала і задумалась - не оцінять їхні батьки, а діти, можливо й оцінили б, хоча...важливішим там є пара теплий одяг чи пара чобіт, так що навіть і не знаю, як правильно...)

Щодо мене, наприклад, навряд чи хтось подарує мені художню книгу, яка б мені сподобалась: класику я перечитала, а з сучасних авторів - навіть і не знаю, кого б хотілось читати і перечитувати...Хоча, якби мене спитали, які книги я хочу в подарунок, то я б назамовляла, да :ok:

Сама книги дарую тільки людям, які точно знаю, що оцінять (за виключенням так званих іміджевих подарунків - подарункових видань книг про Волинь для іноземців і т.д.) - наприклад, цього року одному з друзів, який цікавиться ВОВ і колекціонує різну атрибутику з нею пов'язану дарувала ілюстроване видання "Знаки различия в немецкой армии в период Второй мировой войны" (шукала щось подібне з літа, хоча ДР у нього в жовтні) - це подарунки особливі, підібрані з особливою любов'ю...

• Адміністратори
Опубліковано

хароші , полєзні книги а не бульварні романи )

"Библия FreeBSD", "Cisco як світогляд" і тп? :)

Саме так.

p.s. Виходь, 17.45

Опубліковано

книжки, гроші, сертифікати, алкоголь, електронні гаджети.

статуетки, кружки, м'які іграшки

ще варіанти?

Опубліковано

Особисто я ненавиджу подарунки а-ля символи року – жахливі статуетки (на останньому місці роботи на всі свята працівникам дарували на НР, я викидала в той же день), так само як і чашки (не люблю різнобою в посуді), свічки, аромалампочки, ангелочки і різна така хрєнь…, о, ще згадала – м’які іграшки! Куди дівати всі ці сувеніри?

Плюспіццот:D!

Я ще з листопада почала купувати подарунки (не тому, що я така далекоглядна, просто цей спосіб здається легшим для бюджету:)). Похресникам-племінникам я щось дарую на Миколая, а не на НР. Цього року були іграшки і солодощі.

На Новий рік маю вже подарунок для батьків - бокали для вина, і для сестри - туш для вій. Про решту подарунків поки думаю-вибираю.

Книги дарую з охотою лише тим, чиї смаки добре знаю. Так само й диски з якоюсь музичкою.

А на рахунок всяких непотрібних сувенірчиків, то краще я куплю мило ручної роботи, крем чи скраб для тіла, або щось для сауни - бюджетно і всі задоволені.

Опубліковано

Я ще з листопада почала купувати подарунки (не тому, що я така далекоглядна, просто цей спосіб здається легшим для бюджету:)).

Оце ти молодець, потрібно взяти на озброєння такий спосіб! А ще в якомусь журналі типу "Космо" чи "Наталі" була порада для таких транжир як я "якщо ви відчуваєте непереборне бажання щось купити, купіть подарунок комусь до найближчого свята - Новий рік, д/н, іменини". Ніби таким чином і бажання щось купити буде задоволене і бюджет не постраждає, бо ж покупка знадобиться :)

Опубліковано

Щодо мене, наприклад, навряд чи хтось подарує мені художню книгу, яка б мені сподобалась: класику я перечитала, а з сучасних авторів - навіть і не знаю, кого б хотілось читати і перечитувати...Хоча, якби мене спитали, які книги я хочу в подарунок, то я б назамовляла, да :ok:

+1 :)

Може, то і не дуже добре, але я сюрпризів у подарунках не признаю - завжди запитую, що комусь купити, а якщо це близька людина, то можемо разом і вибирати. Так само люблю, коли мене запитують на рахунок подарунку. Це може бути не один варіант, а декілька, - тоді стає трохи цікавіше :). Думаю, що в кожного є друзі, які або не вміють купувати подарунків, або сильно цим не заморочуються, тому і виникає так багато непотрібних речей.

Так вже склалося, що книжки дарую найчастіше собі сама. От і зараз думаю, що купити: "Століття Якова", "Богиня і Консультант" чи нову книгу Костенко :).

А ще дуже люблю вазони (особливо орхідеї), в мене вже немає їх де ставити, але все-одно радію як мала дитина кожній новій рослинці.

Опубліковано

книжки, гроші, сертифікати, алкоголь, електронні гаджети.

статуетки, кружки, м'які іграшки

ще варіанти?

Варіантів насправді море: від подарунків із квіткового магазину до подарунків із секс-шопу :) , але все ж так індивідуально (крім переліченого тобою списку, те, що в списку можна дарувати усім).

Вазони ще можна дарувати практично всім жінкам.

Опубліковано

Згадала ще один з найкошмарніших подарунків - РАМОЧКА ДЛЯ ФОТОГРАФІЙ!

То точно! Мені на позаминулий день народження подарували три різних рамочки :)

Опубліковано

Згадала ще один з найкошмарніших подарунків - РАМОЧКА ДЛЯ ФОТОГРАФІЙ!

То точно! Мені на позаминулий день народження подарували три різних рамочки :)

Нє, дівчата, є ще кошмарніші - наприклад, труси на 2 розміри більші, або білоруський крем від зморшок:D.

Але це вже пішов оффтоп.

Опубліковано

А ще пам'ятаю одного дарувальника, який вручаючи подарунок, сказав: "я не знаю, що там, то Маша (помічник)вибирала" . Хоча там були дорогі парфуми, ефект, звичайно був змазаний. Так що важливо не тільки що, а і як дарувати

Опубліковано

Тоже больше склоняюсь к дарению практичных подарков, чем эстетичных. Подарки что будут подарены: перчатки меховые, кии бильярдные, термос, набор для маникюра\педикюра, краски масляные.

Кстати, где найти масляные краски? :) Кроме подвальчика около галереи искусств?

Опубліковано

2 Liberta, оце Ви мене загнали в тупік - я якраз збиралась співробітниці подарувати рамку а-ля хенд-мейд майселф :(

2 zluden' , підкажіть де, будь-ласка. і чи смачний чай? бо мама у мене гурман по чаях, а тут можна і як подарунок!

і чи дуже дороге це задоволення?

Опубліковано

2 Liberta, оце Ви мене загнали в тупік - я якраз збиралась співробітниці подарувати рамку а-ля хенд-мейд майселф :(

2 zluden' , підкажіть де, будь-ласка. і чи смачний чай? бо мама у мене гурман по чаях, а тут можна і як подарунок!

і чи дуже дороге це задоволення?

:) Насправді я вважаю, що якраз хенд-мейд дарувати можна - це особлива категорія подарунків, адже в неї вкладена частинка душі, Ви ж не даруєте такі подарунки діловим партнерам, а близьким друзям - в самий раз :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...