Перейти до змісту

Драка

nazik2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
так не в той "зал", не в той... ;)

а в який же?)

грушкой подрабатываеш? ;):ok2:

ніхто не казав шо грушою)тренировкі корисні час від часу)але ця була занадто.:sq_ye:

ударили в правую щеку - подставь левуюsmile-zachot.gif

:jeer:

Куме ну шо там вчора було? Ну я начить вї...ав одного з права, .... встаю, вї...ав другого зліва, знову встаю...

:friday::smile-zachot:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

наткнувся нечайно та темку))хочу сказати,все пройшло,і все добре,до лікарів так і не звертався,все прошло саме))

Живий здоровий хожу))гг:friday:

Опубліковано

наткнувся нечайно та темку))хочу сказати,все пройшло,і все добре,до лікарів так і не звертався,все прошло саме))

Живий здоровий хожу))гг:friday:

Вон можешь встретится с Borec у него руки очень как чешутся кого то кинуть,а тебе я вижу это очень нравится

Опубліковано

Жарти жартами, але наслідки побоїв, особливо голови можуть мати віддалені наслідки - завуження судин, погіршення кровотоку і т.д.

Хтось може назвати довгожителів серед боксерів? Важкувато, правда? А хвороби ці дуже важкі і можуть провокувати страшні каліцтва!

Опубліковано

Живий здоровий хожу

Не уявляєш, які ми раді! Аж відлягло, жити легше стало. А то ж спереживались всі!..

' date='Сегодня, 20:19' post='1052294726']

а гугл?

Та і Мохамеду Алі вже 67 рочків. Ну, це не 104, звісно, але згадайте, які здоровенні хлопці його по голові били!..

Опубліковано

Молодці, що знайшли інфу про боксерів у віці! Хвалю!!! Але серед професіоналів (які ретельно обстежуються після кожного бою) відсоток довгожителів невисокий. А серед "вуличних бійців" хто назве? А-ну "напряжіть" гугл!

Але суть повідомлення про приховану небезпеку Ви не вловили!!!

Опубліковано

Ніхто не чув про "Бійцівський Клуб"?

Цікавить чи є "філіал" в Луцьку?

Мож хто навіть участь брав?

Опубліковано
Ніхто не чув про "Бійцівський Клуб"?

Цікавить чи є "філіал" в Луцьку?

Мож хто навіть участь брав?

гугль в помащь

З.І. зауваж: в житті нетак як у фільмі, це больно, причому ще тижня 2-3 після. та і а за хуліганство можна вляпатись :smile3:

Опубліковано

ух ти ж йоли-пали! Я й не думав, що в Луцьку є така штука. Але вони чогось забула два найголовніших правила клуба :) Та й нафіга такий кружок па інтєрєсам в Луцьку?

Опубліковано

я дуже довго розмірковував, шо то за новий удар хук знизу хук як мені відомо це боковий удар, і як його можна нанести знизу це для мене загадка! взагаліто удар знизу це апперкот.. може то я шось не знаю а не... вики допомогла http://ru.wikipedia.org/wiki/Апперкот )

Опубліковано

я дуже довго розмірковував, шо то за новий удар хук знизу хук як мені відомо це боковий удар, і як його можна нанести знизу це для мене загадка! взагаліто удар знизу це апперкот.. може то я шось не знаю а не... вики допомогла http://ru.wikipedia.org/wiki/Апперкот )

Из песни слов не выкинешь уитирую"Бьют по правой щеке,подставь левую,а сам хуком снизу".Претензии к автору

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...