Перейти до змісту

Каток "Снігова королева"

PavelS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Може ліпше в Адреналін на "Артиста", а?

і на каву з коньяком і шоколадом ))) :-!

вже після бордовки коньяк не тойво

Опубліковано

Тря якось темку заховати, а то Танюха плєш проїсть своїм :0155:

Нє-нє-нє, апаємо, апаємо!

Танюха, не здавайся, Андрія під руку і обоє на заїзд!

Опубліковано

Тря якось темку заховати, а то Танюха плєш проїсть своїм :0155:

Ага, від мене заховаєш :0016::_37::g08: Обіцяти не буду, але якщо буде можливість, то обов"язково скористуюся, :g22: давно вже збираюся і все ніяк не получається :g12:

Опубліковано

Маса вражень, дуже кльово. А ще якщо така класнюча компашка, то навіть забувається, що тяжкувато на тих ковзанах і страшенно ноги болять.

Ласочка, я не знаю як ти прокатала цілі 45 хв навіть не присівши. Ти молодець, пишаємось тобою

Опубліковано

А на третє фото я не попав хіба??? :(

неа, в фотіку батарєйка сідала і він раз через раз фотав

Опубліковано
Ласочка, я не знаю як ти прокатала цілі 45 хв навіть не присівши. Ти молодець, пишаємось тобою

:_08: У мене просто стара бордівська школа. Та і якість льоду цього разу порадувала. Треба швидкості добавити.

Цікава інформація для фанатів - за 50 грн. можна кататись необмежено.

А для мужчин приємна інфа - на катку з'явилися дві милі дівчатка-інструктори ;) Катаються :ok:

Дякую всім за веселу компанію! Я тут для нас модниць на весну ковзани підібрала

imagesmim.jpg35156.jpg

А це для лінивих :P

1301089104_p5-3-260311-000850.jpg

Хочу ще!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Квітень на носі, до закриття хоч разок треба сходити ще. Так що одужуйте і фісташки доїдайте, наступного тижня тоді підем.

Опубліковано

Привіт всім любителям ковзанів!!! ;) Сьогодня мав нагоду відвідати каток, покатався класно... і як результат купа позитиву , зяряд енергії і розбита брова тижні на два про каток можна забутись :0037: . Взнав також приємну інформацію про те що в цьому році каток працюватиме ще до 13 травня , так що час ще є можна коли буде бажання можна зібратись покататись :ok:

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Виявляється каток уже працює з 1-го жовтня!

До того ж побачила оголошення, що з 1-го листопада у них відкривається школа фігурного катання "Льодова симфонія", запрошують дітей 3-15 років, батьків з дітьми та просто дорослих аматорів. Заняття будуть 2 рази в тиждень, по 25 грн., прокат ковзанів входить в ціну.

Тел. для запису в групу 097 302-23-75

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вчера хотел сходить с сыном. Мы там часто "катаемся",но в субботу так подскользнулся на мокром полу,что до сих пор рану "зализываю"(падения в Home Alone - отдыхают :) ). В субботу или воскресенье планирую попасть туда.

П.С. есть ещё женские коньки(крепление как роликовых) размер до 38,могу одолжить,на время катания.

Опубліковано

Вчора відкрив сезон :0163: катав о 19 годині народу було багато, але це не стало перешкодою для отримання позитиву від катання :0151:

Опубліковано

Вчора відкрив сезон :0163: катав о 19 годині народу було багато, але це не стало перешкодою для отримання позитиву від катання :0151:

Ковзани нагострив?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...