Перейти до змісту

нове "Ельдорадо" в "Слоні"

Dream

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Купив сьогодні там леново b560. Простояв в черзі 2год. Народ гребе все підряд :) Плазмові телевізори розійшлись, як гарячі пиріжки :)

p.s. Флешка Verbatim 4ГБ 49грн.

p.p.s. Поможіть розбити диск в даному ноуті, акроніс вперся рогом

сьогодні знайомому ХР ставив...Там стоїть дос..два диска розбиті по 30 ГБ.. решта- 178 ГБ не розбита область....

значить так..

1. в біосі (F2) ставиш першим загрузку з dvd диска....(не плутути з USB CDROM)

2. Береш мультизагрузочний диск з віндовс хр (бажано з третім сервіспаком) і встановлюєш опереаційну систему....

BSOD на цьому етапі. Та ладн, вернувся на старенький асус. Може комусь треба цей леново, але нема бажання стояти в черзі - то я продам за ті ж гроші + встановлена 7 Home Premium

Опубліковано

BSOD на цьому етапі. Та ладн, вернувся на старенький асус. Може комусь треба цей леново, але нема бажання стояти в черзі - то я продам за ті ж гроші + встановлена 7 Home Premium

жерсть. зато був в ельдорадо ;/

Опубліковано

оффтоп

Ставил знакомым на новый леново винду, тоже помучился с акронисами. Оказалось что нужен последних версий директор сьют. И удивило, что винчестер разбивают на диски перед продажей.

Опубліковано

Чувакі, ви запарили зі своїми флешками/акронісами. Харе офтопитьЙ

По темі. Подзвонив тільки що знайомий, каже, я тут в Ельдорадо ноут собі надивився, підкажи, чи варто брати. Asus X5DAF (X5DAF-M520SCGDWW). Дивлюсь по інтернет-магазинам - ціна 4500 грн (рас, два, три). Питаю - скільки просять. Каже 6 з копійками (кредит на 2 роки). Ппц...Класна акція :)

Опубліковано

Місяць наза брав телевізор ось такий ціна 8000грн. але Samsung давав знижку -20% тобто взяв за 6400, сьогодні заходжу в новий магазин та сама модель 9999грн. Питаю продавця чому так дорого? я місяць тому в іншому вашому магазині брав за 6400

- це мабудь ви акційний брали?

- так але він бе акції був 8000грн.

- продавець посміхнувся і сказав якщо будете брати то щось придумаєм.

ось така акція: “аля ЛОХИ Velkom”

Опубліковано

Магазини типу форкстротів і ельдорадо хороші тим, що забирають на себе більшу частину зівак і людей, які самі не знають чого хочуть.

Всі інші давно мають своїх напрацьованих постачальників.

Не треба кричати, що люди лохи. Просто є люди які хочуть вже і тут. А щоб забезпечити їм таку можливість магазин повинен закупити техніку і виставити її на приклавок і скільки б вона там не простояла, вона повинна бути продана не нижче вартості закупки. А стояти вона може довго.

Якщо виробник на збір ноута витратив 200$, накинув ще 100 і найбільним диллерам віддає по 300. З таким самим успіхом можна назвати першого дилера лохом, бо він переплатив. Поки ноут дійде до покупця він пройде, в кращому випадку, не більше 3-4 дилерів. То кожен з них лох? Є просто ситуації, коли вибирать нема серед чого.

Цінова політика у них переходить межу, але у інших галузях (шмот, продовольство) ситуація не краща.

Йдучи в ресторан ви не починаєте доводити офіціанту, що якби приготували цей стейк дома, то заощадили б 30 грн.

Не захищаю магазини, просто кажу, що без них було б не краще :)

Живе людина і не задумується, що їй треба тачфон Samsung. А тут їй за вечір це зомбоящик раз 6 скаже.. І на наступний день це стає метою життя :)

Опубліковано

Магазини типу форкстротів і ельдорадо хороші тим, що забирають на себе більшу частину зівак і людей, які самі не знають чого хочуть.

Всі інші давно мають своїх напрацьованих постачальників.

Не треба кричати, що люди лохи. Просто є люди які хочуть вже і тут. А щоб забезпечити їм таку можливість магазин повинен закупити техніку і виставити її на приклавок і скільки б вона там не простояла, вона повинна бути продана не нижче вартості закупки. А стояти вона може довго.

Якщо виробник на збір ноута витратив 200$, накинув ще 100 і найбільним диллерам віддає по 300. З таким самим успіхом можна назвати першого дилера лохом, бо він переплатив. Поки ноут дійде до покупця він пройде, в кращому випадку, не більше 3-4 дилерів. То кожен з них лох? Є просто ситуації, коли вибирать нема серед чого.

Цінова політика у них переходить межу, але у інших галузях (шмот, продовольство) ситуація не краща.

Йдучи в ресторан ви не починаєте доводити офіціанту, що якби приготували цей стейк дома, то заобдили б 30 грн.

Не захищаю магазини, просто кажу, що без них було б не краще :)

Виходить, що магазини-гіганти електроніки: Foxmart, Технополіс та ін. Працюють напряму з виробниками? Коли у них доволі низькі ціни у порівнянні з Фокстротом та Ельдорадо?

Опубліковано

Якщо не напряму, то в любому випадку від виробника їх віддаляє не більше 1-2 дилерів.

Або ж ставка ставиться на масовість.

Закупка як у фоктрота так і в фоксмарта так і у інших гігантів відбувається практично за однаковими цінами.

На ціну впливає кількість, а при тих кількостях, які там крутяться різниці можуть бути суттєві.

А от на кінцеву ціну впливає тільки продавець.

Ще можна формувати свій товарний список з товарів, які відсутні у інших.

Наприклад вибирати у постачальників моделі ноутів, які дуже рідко світяться і Інтернет мазагинах, тобто проводячи аналіз ринку і будуючи відповідний товарний лист продавець позбавляє покупця можливості порівняти ціну.

Ніякий фокстрот і ельдорадо в житті не переплюнуть по надуву будь-яку з фармакологічних компаній.

Фарма - оце кидалово так кидалово.

Опубліковано

Фокстрот і Фоксмарт - одна і та ж контора і закупляють в одному місці, просто різні формати, як ПАККО і Вопак.

Опубліковано

Що ж за ноутбук - цей леново і скільки він коштує в Ельдорадо?

B560. 2 ядра, 2гб озу, 250гб вінчестер, встроєна відеокарта. Незнаю, як там сьогодні, але вчора коштував 3212грн разом з мишкою logitech і сумкою case logic. Теж дивні умови - тільки ноут купити не можна було.

p.s. ХР (ну, і розбивка дисків) стала можливою тільки після вибору в біосі режима вінчестера Compatible. Може комусь знадобиться на майбутнє

Опубліковано

Був в цьому магазинчику дві годинки назад і жахнувся. Народу - ТЬМА!!! На касі - божевільна черга. Гребуть все. Подивився по цінах і в мене виникло питання: "як за такі гроші купувати товар?" Чи там в повітрі якісь аромат спеціальний щоб купляли. Деякі ціни в 2 разі вище ніж в інших магазинах. І саме головне біля багатьох цінників напис - "економія 50%" :blink:

Опубліковано

Був в цьому магазинчику дві годинки назад і жахнувся. Народу - ТЬМА!!! На касі - божевільна черга. Гребуть все. Подивився по цінах і в мене виникло питання: "як за такі гроші купувати товар?" Чи там в повітрі якісь аромат спеціальний щоб купляли. Деякі ціни в 2 разі вище ніж в інших магазинах. І саме головне біля багатьох цінників напис - "економія 50%" :blink:

Відкривав аналогічний магазин в Луцьку, реклама робить своє - головне щоб людина зайшла в магазин, а коли людей зайде дуже багато, починає діяти масовий психоз: "всі беруть - значить дешево, а мені може не вистачити". Такий собі "ефект натовпу". Я це серйозно.

Опубліковано

добрався позавчора також туди, пофоткав ціни для порівняння:

post-3965-0-54900200-1292799827_thumb.jp

ціна по хотлайну

post-3965-0-71628700-1292799834_thumb.jp

ціна по хотлайну

post-3965-0-65202000-1292799839_thumb.jp

ціна по хотлайну

лохотрон ще той...

Опубліковано

На чеках то слова на русском, то на украинском.. беспорядок полнейший.. а ценовая политика вообще не поддаётся логике. Точнее поддаётся, но пугает то, насколько они жадные в этом плане.

Опубліковано

куроч після відкриття ельдорадо на цих вихідних опісля обіду попало мені в руки аж 3(!) акційних леново, всі однаковісінькі. Знайомі покупляли і попросили поставити Вінду. Ставив всім 7-ку ультімейт, і не заморочувався з розбивкою на диски 31.2 Гб(система)+200 Гб (Дані).Тим більше шо користувачі невибагливі. Вийшов такого собі роду конвеєр, але шкода, цілий вечір забрало. А що до товарів, які є в тому магазині - то повний жах! :0118: Такого намахалова в передноворічні дні я ще не бачив. В європейських країнах це дійсно розпродажі, а не лохотрон. Ціни на неакційні групи товарів завищені на відсотків 20 від реальних.походили з дружиною десь там з півгодини. Хотіли подивитись пралку індезіт за 1777 грн, молоденького консультанта клеїла якась дівчинка, то на мої питання він невнятно шось відповідав, паралельно слухаючи її хіхоньки. Коли я їм шось сказав за класи віджиму, вони відповіли - ми не знали - тепер будемо знати.Мене така реакція дуже взбісила. Подзвонив до свого друга сервісника, каже ні в якому разі не вздумай брати, бо буде або тікти або горіти.

Опубліковано
На чеках то слова на русском, то на украинском.. беспорядок полнейший..

Так майже у всіх магазинах комп. техніки.

Опубліковано

позавчора в обід хотів зайти в цей магазин, а вони поставили охорону і сказали - стійте в черзі на вхід і зуби щирять... розвернувся та пішов...

моє перше враження - дуже погане, наступний раз туди зайду не скоро.

Опубліковано

Я теж сьогодні зайшов навушники подивитись,на моє прохання відкрити упаковку та дати мені подивитись/поміряти навушники,манадгер відвповів що там прицеплений їх магніт і він заважає зняти кардонку ззаду,тому подивитись навушники я не зможу.Питання:для чого такий магазин? таким же успіхом я можу купити все в інтернет магазинах.А ще коли ходиш по магазину,то відчуваєш як за тобою спостерігають...а це дуже не приємно(До того ж на кожному їхньому товарі є магніти).

Опубліковано

Я теж сьогодні зайшов навушники подивитись,на моє прохання відкрити упаковку та дати мені подивитись/поміряти навушники,манадгер відвповів що там прицеплений їх магніт і він заважає зняти кардонку ззаду,тому подивитись навушники я не зможу.Питання:для чого такий магазин? таким же успіхом я можу купити все в інтернет магазинах.А ще коли ходиш по магазину,то відчуваєш як за тобою спостерігають...а це дуже не приємно(До того ж на кожному їхньому товарі є магніти).

їм також не дуже приємно, коли з зарплати вираховують вартість вкрадених товарів (без всяких знижок). А крадуть і пенсіонери, і батьки, які гуляють по магазину з дітьми, і молодята, в яких завтра весілля. Уж повєрь. Це я не беру до уваги класичних злодіїв, наркоманів, клептоманів і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...