Перейти до змісту

Куплю компас

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дитина ходить на туризм-спортивне орієнтування, просить купити компас із швидкою стабілізацією та зручним в користуванні, щось типу цього http://www.nemiga.newmail.ru/OL/Orient_technik.htm

хоча може бути й такого плану http://sportnarod.ru/SportType/Igry__turizm_i_otdyh/Kupit/Kompas_professionalnyj_precizionnyj_DC45-2B , також пише що на палець, але незнаю наскільки він зручний буде.

Можливо хтось бачив в Луцьку де продаються такі чи в когось лежить без діла.

Буду вдячний за пораду-пропозицію.

Ну і звичайно недорого.

Опубліковано

Купуй у мене Iphone 3gs там э компас !!! :blush:

Дуже зручний , як підуть у ліс чи ще кудись , в айфоні є все , ніколи не засумує ^_^ ^_^ ^_^

Опубліковано

зайди в анамандрію що на грушквського 6 біля авангарду там тобі точно щось порадять!

Опубліковано

Дуже зручний , як підуть у ліс чи ще кудись , в айфоні є все , ніколи не засумує  ^_^ ^_^ ^_^

за скільки айфона продаєш?(причина продажу)

Опубліковано

Дуже зручний , як підуть у ліс чи ще кудись , в айфоні є все , ніколи не засумує ^_^ ^_^ ^_^

Вговори, за 50грн. забираю, не хотів, але ти так настоюєш, то візьму. Контакти внизу.

Опубліковано

зайди в анамандрію що на грушквського 6 біля авангарду там тобі точно щось порадять!

Привозять під замовлення, на прохання підібрати щось недороге але якісне, запропонували за 450 грн. ХЗ, може комусь і не дорого.

Опубліковано

купляв компас влітку на 2 поверсі в Глобусі (біля Крезу) в спортивному магазині, подивись, там є різні (від дешевих брелків до схожих на військові)

собі взяв брелок за 10грн :) , зручно користуватись, коли ходив по гриби, але там є різні - щось вибереш

Опубліковано

Я сам треную дітей (туризм, спортивне орієнтування).

То раджу придбати дитині moskow kompas.

Їх можна замовити у хлопців в магазині Альпініст на вулиці Винниченка, на зупинці університет навпроти бару Бурштин

За рахунок плати, то раджу тільки на палець.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...