Перейти до змісту

До яскравого велосипедиста! чудік)

Tiguan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, чо це чуд диво прочитає тому і пишу тут. Сьогодні близько 11 ранку біля Фуршета клоун в кольоровому костюмі зробив спробу поламати собі організм і ровер об мою машину (вилетів на дорогу, прямо під колеса), на звук сигналу продемонстрував середній палець правої руки. Клоун (по-іншому назвати язик не повертається) за то все отрмав своє заслужене в вухо і по печінці...

Мабуть в попихах (поспішав же сильно) чи то тому що вухо боліло він не помітив пропажу мобільного телефона (модель і імей не пишу для любителів чужого), тефон просить код. Так от ПИШИ В ПРИВАТ.

Ще може це прочитають ті два дурнуватих наїздників лісапедів без сідла, які сьогодні лякали пішоходів на тротуарі в районі гостинця, так от наступне "в вухо" ваше.

Опубліковано

Тільки не кажи що ти не сфоткав його

Це 99.9% юзер(и) борди :)

Жаль, скоріше за все публічно не відізвуться.

Опубліковано

клоун в кольоровому костюмі зробив спробу поламати собі організм і ровер об мою машину

ти не туди звернувся, тобі в цирк потрібно іти

Опубліковано

Эй потише, не кипишуй. Если бы это был "наш" , (допустим Лекс мог вполне тыкнуть пальцем :) ), то ухо болело бы еще не известно у кого. В общей массе "красивые" велосипедисты, как правило, вежливы на дороге и уж тем более не тыкают "факуны" кому ни попадя.

Можна коротко: рост, возраст, цвет одеяний?

Опубліковано

Вік ... 20-25 на око, ріст близько 170, колір наряду жовто-блакитний.

Словом, якщо хтось знає власника телефону пишіть.

Опубліковано

за такий вчинок респект. Дружина не раз скаржилась на тих гонщиків що по тротуарі між людьми гасають. Вона з малою дитиною гуляла. За таку манеру їзди сам би закопав разом з його лісапедом в центрі міста

Опубліковано

молодой, низкорослый и сине-желтый.. может действительно динамовец? спросите кто-нить у valka007, вдруг из ее воспитанников кто-то пострадал :dont:

base, первое сообщение на борде, а уже выплескиваешь на других свой негатив. "одобрение" свое напиши топикстартеру в приват.

Опубліковано

написав би хоть який вел. Шосер (абсурд), тріальний, Україна, мтб і т.д.

Ага, мабуть на "україні" був, в жовто-блакитній велоформі.

Опубліковано

за такий вчинок респект. Дружина не раз скаржилась на тих гонщиків що по тротуарі між людьми гасають.

А що, дороги взимку настільки вичищені, що велосипедисти можуть ними безпечно їздити?

Опубліковано

А що, дороги взимку настільки вичищені, що велосипедисти можуть ними безпечно їздити?

ну, допустим, стритеров и БМХеров я на тротуаре тоже не одобряю.

Опубліковано

Чесно кажучи, я і себе на тротуарі не дуже одобряю :) Але, зважаючи на наші дороги, коли погані погодні умови, та ще й в темну пору доби - краще я вже, крадучись, тротуарами...

Опубліковано
Ще може це прочитають ті два дурнуватих наїздників лісапедів без сідла

В нього теж був вел без сідла, чи просто воно було вузьке ?

Опубліковано

Только что остановили один срач. Снова здорово.

Tiguan, сходи сначала, хотя б сюда. Познакомся с велофорумчанами поближе. Может, и не понадобиться, лишнюю тему мусолить. Или так до конца зимы и будем сраться?

пс: Я, допустим, сильно сомневаюсь, что твой клоун читает этот форум

Опубліковано

:dont:

base, первое сообщение на борде, а уже выплескиваешь на других свой негатив. "одобрение" свое напиши топикстартеру в приват.

я перепрошую але хіба форум не для того щоб показати свою точку зору та подискутувати?

сорі за офф

Опубліковано

base, такой показ точки зрения здесь называется наездом, а подобная форма дискусcии - срачем. и то, и другое в этом разделе наказуемо.

кроме того, и на борде и вообще в сети топиков вроде "райдеры против водителей" хватает и так. доказано довольно давно, что подавляющее большинство и тех и других - вполне адекватные люди. стоит ли это обсуждать еще раз?

Опубліковано

Ги-ги, люди може адекватні, однак висвітлення адекватності нікакоє.

Не зрозуміло, хто ж створив аварійну ситувцію, ну ніпанятна, поки що ніпанятна.

2 Ваділа. Якщо велосіпедіст був неправ і то конкретно, підрізав, знехтував своєю безпекою і оточуючих. То нада било бить по жопе, многа раз бить, ібо в голові мозга нет.

З другої сторони: зняті побої, заява, позбавлення прав, спалене авто тощо.

Опубліковано

бачив сьогодні схожого наїздника в центрі, синя майка, синя рама з написом трек, їхав на червоне світло поміж пішоходами і поїхав в сторону вул.Л.Українки. Можливо він, вух не бачив. Так чомусь пригадав перший пост)))

Опубліковано

А зачекайте-но, зачекайте.. То часом не з тої "банди" розцяцкованих (яких я помилково вважав їхавшими на збір АВЛ) "поспішайків", що валили на червоне і "клали" на всіх в районі Київського майдану? "Динамівець"? Коло пошуку звужується! Людині потрібне буде здоровя. Багато здоровя. (з іронією) :dont:

Опубліковано

Динамівці всі цілі і з телефонами!!! якщо подібні інциденти трапляються :naezd: , то динамівців важко наздогнати!!!

ну що коло трохи звузилось?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...