Перейти до змісту

Переобладнення автомобіля

c702iii

Рекомендовані повідомлення

поділіться інформацією

я хочу переобладнати авто тобто в мене бензиновий двигун ,а хочу поставити собі дизельний

хто знає в скількі мені обійдеться переробити документи на авто в ДАІ. можливо хтось зтикався з такею ситуацією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поділіться інформацією

я хочу переобладнати авто тобто в мене бензиновий двигун ,а хочу поставити собі дизельний

хто знає в скількі мені обійдеться переробити документи на авто в ДАІ. можливо хтось зтикався з такею ситуацією

дозвіл на переобладнання + заміна ТХП ~ 2000грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу через надійного посередника це зробити ціна приблизно така сама як сам будеш робити а час зекономиш . :sq_ye:                власний досвід

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на газ пропан переробити бензиновий робота з документами дорого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на газ пропан переробити бензиновий робота з документами дорого?

Дивлячись який двигун! Якщо якийсь 4л V8 то мабуть ~7000 грн з доками, а якшо 4 циліндровий 2л, то ~3500-4000 грн з доками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там по циліндрам іде, я знаю що вже зараз в6 коштує 10-ку, а в8 ще більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо самі документи на ГБО? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Балон має бути опосвідчений .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Балон має бути опосвідчений .

От я ж і про то питаю)) Він у мене нульцевий, тільки не встановлений на газовому сервісі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Федот, опосвідчення балону то окрема тема і воно в балона має бути в любому випадку незалежно від доків машини чи реєстрація ГБО в ній.

опосвідчення балона вибивається цифрами (дата) на два роки на його залізному шильдіку.

твій балон на складі не валявся то там ще на два роки опосвідчення є. можеш таке і сам глянути на ньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Федот, опосвідчення балону то окрема тема і воно в балона має бути в любому випадку незалежно від доків машини чи реєстрація ГБО в ній.

опосвідчення балона вибивається цифрами (дата) на два роки на його залізному шильдіку.

твій балон на складі не валявся то там ще на два роки опосвідчення є. можеш таке і сам глянути на ньому.

От же ж))))

Готуйся в Крупу краще))))

П.С. - точно треба суміш підрегулювати - їхати не хоче толком, зараза...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дасть поумнічати :)

то регулюється суміш тільки на ХХ.

робоча суміш нічим не регулюється. тільки жикльори міняти.

може треба фільтр вже поміняти ;)

я взагалі дивуюсь як він в тебе в такий мороз ще працює, смокчучи холоднюче повітря. там карб певно людом покривається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...