Jump to content

Вибираєм долю!

vanus

російська рулетка  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Автор извини, но опрос тупой.

Никого б я не повесила, и сама б не повесилась.

Не мы давали людям жизнь, не нам и решать.Распоряжаться мы в силе только своей жизнью, и то не всегда.

;)

Posted

Не мы давали людям жизнь, не нам и решать.Распоряжаться мы в силе только своей жизнью, и то не всегда.

:)

;)

Posted

:)

навіщо все сприймати буквально?? ;) Опитування мало більше так сказати фантастичний підсмисл ніж логічний. І те що ти проголосувала за когось не означає що ти це маєш робити. Смисл голосування в тому щоб визначити хто з нашої влади найбільше "допік" людям і кого найбільше не хочуть бачити при владі.

P.S. Vanus: я правильно зрозумів чи помиляюся??? :)

Posted

я б не вішав,а четвертував би прилюдно, і по шматочку за кожен вкрадений доллар відрубував би,та за кожну понівечену людську долю, а так всіх би, і не тому що вони мені всі не подобаются,а тому що вони всі крали і крадуть і калічать людське життя в прямому і переносному смислі

Posted

навіщо все сприймати буквально?? :) Опитування мало більше так сказати фантастичний підсмисл ніж логічний. І те що ти проголосувала за когось не означає що ти це маєш робити. Смисл голосування в тому щоб визначити хто з нашої влади найбільше "допік" людям і кого найбільше не хочуть бачити при владі.

P.S. Vanus: я правильно зрозумів чи помиляюся??? ;)

Саме так! Просто іноді щоб позбутись проблем чи знайти оптимальний спокій ми викреслюєм людей

Posted
я б не вішав,а четвертував би прилюдно, і по шматочку за кожен вкрадений доллар відрубував би,та за кожну понівечену людську долю, а так всіх би, і не тому що вони мені всі не подобаются,а тому що вони всі крали і крадуть і калічать людське життя в прямому і переносному смислі

Тебе кто конкретно жизнь покалечил так в прямом и переносном смысле? Что за антигуманные выпады? Как - будто они у тебя доллары украли...

"Как такой маленький пацак может быть таким меркантильным кю?" (с)Кин-дза-дза

Posted
Друзі!!!

Вас всіх чекає сюрприз!

Скоро він зявиться!

Ждемс :D

А варіант всі там всетаки непомішав би :P

Аминодав чтоли? :D

В Амінодава БАН

Posted
2Ярик: На всю жизнь чтоли? :D

Не Ярик, а Юрік.

І там же написано що MANJAK11, а це вже давній користувач

Posted

а почему нет варианта "повесить злого модера"? gallery_32_26_921.gif

но на самом деле, vanus, что за моветон? если не с кем поиграть в линчевание - повесь пару своих работников, сэкономишь на зарплате

Posted

Тебе кто конкретно жизнь покалечил так в прямом и переносном смысле? Что за антигуманные выпады? Как - будто они у тебя доллары украли...

"Как такой маленький пацак может быть таким меркантильным кю?" (с)Кин-дза-дза

Ситуація в країні залежить тільки від політики зовнішньої і внутрішньої. А політику цю вони рулять.

А від ситуації залежить все наше життя. Так що Ваш вислів що "Пальцем в небо". А напряму вони канешно нічого нам не зробили, бо на багато :D

2Shkoder Навряд чи він зекономить. Хіба що пар випустить.

А взагалі старожил прав. Не нада таких тем. Тільки флудимо :D

Posted

хм... на кого бы списать - почему живем так хреново??? никак не опеределюсь...

А напряму вони канешно нічого нам не зробили, бо на багато

да ну?

а что ты скажешь на то , что есть прямой указ Яныка о пополнении бюджета за счет малого и среднего бизнеса?(а по слухам - еще и в Западном регионе :D)

и есть люди в Луцке, которым ой как лично оно по яй*ам дало!

Posted
Ситуація в країні залежить тільки від політики зовнішньої і внутрішньої. А політику цю вони рулять.

А від ситуації залежить все наше життя. Так що Ваш вислів що "Пальцем в небо". А напряму вони канешно нічого нам не зробили, бо на багато :D

Предалагаю тогда повесить всех их...Хотя, че мелочиться - то? Всю ВР заодно...Только вот потом не будет кого упрекнуть за украденые доллары :D

Не нада таких тем. Тільки флудимо

Не вижу смысла в подобных топиках..посему -поддерживаю.

Posted

2 Zevs_Isver:

точно-точно. есть мнение, что если бы не майкрософт, то люди давно бы уже покорили Вселенную gallery_32_26_921.gif

Posted

Вешать? о.... ааа.....

А кто в триумвират?

Робеспьер, Дантон, Марат...и сотоварищи

Да... Ну кончили они плохо....

И нагадили.... дада.... натурально нагадили

Оно надо? Скушно?

:D

Posted
а почему нет варианта "повесить злого модера"? gallery_32_26_921.gif

но на самом деле, vanus, что за моветон? если не с кем поиграть в линчевание - повесь пару своих работников, сэкономишь на зарплате

Вирішив трохи розрядити "обстановку" напів жарт напів правда

Posted
Да... Ну кончили они плохо....

И нагадили.... дада.... натурально нагадили

"Робочий! Кончил -- оботри станок!" ;)

2moderator:

вибач, не стримався :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...