Перейти до змісту

До нас їде Янукович

Vetalkab

Рекомендовані повідомлення

Щойно по Рівненській пронісся кортедж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь

Знайомий з "МОТОРа" казав, що "світи" було більше, а ніж працівників на заводі.

Але є і невеликі плюси від його приїзду: дороги підлатали, розмалювали розмітку, порядок навели(не всюди, але).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як жити - як жити ??? !!!!

панове, ви ж в основній своїй масі молоді люди - чого ж ви такі ВЖЕ нудні, ви що в армії не служили ?

Дякую за комплімент, але особисто мене важко віднести до молоді... :_03:

І в армії служив (в далеких 70- 80-х), і всякого лайна на своєму життєвому шляху довелось бачити... Але такого!....

Навіть у застійні 80-ті не було такої ганебної зневаги до простого люду, як це відбувається сьогодні.... :_03:

Де ж поділась наша національна гордість?!!!

Мені б зараз вашу енергію, тепрішня молодь... Не сидів би тут на Борді, висловлюючи своє невдоволення, а йшов би на вулицю зі своїми однодумцями, і там би показував своє ставлення до "яйце сонцеподібного"...

Але, на жаль, вік дає про себе знати,.. А вам, молодим, жити в цій країні! Отож, думайте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь він прилетів на військовий аєродром, і звідти полетить назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже звалив, пронеслись по Гордіюк до аеродрому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех любимо ми нашого гаранта))) Певно ніде такої зневаги нема до президента...

Давайте подякуєм, що приїхав поїхав

Fungif_145.gif?extra=Zog7YdFInnwaB-v14LqbO3rB3ScgihhgniXAU-CaRYlKy_efCIHPB7mCP5I2XtFyKNfL82SlOIx5JY3t8h3zf-mtEWulEx0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через нашого "любого" гаранта конституції пів Луцька паралізовано, люди сиділи в маршрутках по 20 хвилин чекаючи пока яник собі покатається і покажеться борі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Капец, ото сраколизи наші місцеві чиновники. Можна подумати, Янукович з свого броньовика, на швидкості біля 100 км/год. уважно розглядав ті бігморди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13789837467234.jpg

Ех, якби це "щире" вітання якось би матеріалізувалось, то виглядало б, мяко кажучи, якось так - :0166:

Хоча, є й прецеденти :

ТУТ :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все, видихніть - поїхав-полетів, живіть спокійно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що пролетів над Зміїнцем!

нічо такий літачок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть сама природа вирішила обмити Луцьк після приїзду гаранта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть сама природа вирішила ВІДмити Луцьк після приїзду гаранта. Вибачайте, але так краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть сама природа вирішила ВІДмити Луцьк після приїзду гаранта. Вибачайте, але так краще.

Да-да, природа плаче ...

так все ж таки , що особливого сьогодні було ? я сижу, як товариш Сааахов в кабінеті і нічого не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я волиняни, і не вітаю, і не щиро (я про білборди). Якого х..я моє бабло без моєї згоди йде на плакати, де відображається брехня від мого імені. Хто на борді крутий юрист? Може можна якийсь запит дати, за яке бабло це робилось, чи за це голосували, чи це просто Боря так рішив. Абідна скмн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер друге питання - а як ми будем жити завтра ??? без нього у Луцьку ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаючи новини на зразок цієї згадується одна історія, яку знайомий розповідав. Значить було діло так - в Кам'янці-Подільському на цементному заводі проводилась капітальна реконструкція, близько 1 млрд гривень, ну і приїзджав на відкриття того діла наш герой. Приїхав, відкрив і поїхав. Потім в одного з працівників запитують, ну як там, що гарант казав. Так як виявилось, за півгодини до приїзду всіх справжніх робітників зібрали і закрили в якомусь цеху, натомість під 200 СБУшників переділи в спецодяг і саме їм федорович про досягнення і перспективи розповідав. А потім газети так само трубили про спілкування президента з простими трудягами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як, як?... Світлофори запрацюють. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хех любимо ми нашого гаранта))) Певно ніде такої зневаги нема до президента...

Давайте подякуєм, що приїхав поїхав

Fungif_145.gif?extra=Zog7YdFInnwaB-v14LqbO3rB3ScgihhgniXAU-CaRYlKy_efCIHPB7mCP5I2XtFyKNfL82SlOIx5JY3t8h3zf-mtEWulEx0

"Мінус" за вкалтакт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як, як?... Світлофори запрацюють. :)

а воно намммм тра ?

перехід від Укртелекому до Проміня - світлофора нема - люди переходять дорогу навіть не дивлячись на машини , ніби у них як у котів 10-ть життів

Все, я в COD2 он-лай на одному з серверів Veri

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу ніхто з живих людей його зблизька так і не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто на борді крутий юрист? Може можна якийсь запит дати, за яке бабло це робилось, чи за це голосували, чи це просто Боря так рішив. Абідна скмн.

Дадуть відповідь, що замовником виступала ТОВ "Х" і бюджетних коштів не було витрачено ані копійки. Просто ТОВ "Х" дуже любить ВФЯ, що аж замовила біг морди борди з привітаннями. Де взяла гроші це ТОВ - не вашого ума діло, комерційна таємниця.

Приблизно так. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...