Перейти до змісту

Сервер WikiLeaks перестал работать во Франции


Phoinix

Рекомендовані повідомлення

МОСКВА, 5 дек - РИА Новости. Пиратская партия Швейцарии (PPS), оказывающая поддержку сайту WikiLeaks, заявила в воскресенье, что основной сервер сайта во Франции перестал работать, сообщает агентство Ассошиэйтед Пресс.

В настоящий момент сторонники PPS пытаются переадресовать доменное имя wikileaks.ch на другой сервер в Швеции, сообщил агентству по телефону представитель партии Дэнис Симон (Denis Simonet). По его словам, переключение может занять несколько часов, но сайт WikiLeaks по-прежнему доступен через многие адреса шведского сервера.

Министр иммиграции Франции Эрик Бессон потребовал запретить скандально известному сайту WikiLeaks "базироваться" на серверах французской компании OVH. Он поручил как можно быстрее разобраться с ситуацией и найти средства для того, чтобы прекратить существование сайта WikiLeaks на французских серверах.

В среду американский гигант интернет-продаж Amazon под давлением правительства США "выселил" WikiLeaks из своих серверов. После этого "специалисты по утечкам" нашли приют на шведском хостинге Bahnhof и на серверах французской компании OVH.

По данным швейцарских СМИ, домен WikiLeaks предоставила Пиратская партия Швейцарии (PPS), зарегистрировавшая его некоторое время назад.

В пятницу провайдер DNS-услуг американская компания EveryDNS заявила, что лишает WikiLeaks доменного имени из-за многочисленных DDoS-атак (массированные ложные запросы с большого числа компьютеров), которые угрожают стабильности инфраструктуры компании.

Сайт WikiLeaks, специализирующийся на публикации "закрытой", в том числе секретной, документации министерств и ведомств США, в минувший понедельник вновь оказался в центре внимания после публикации служебных документов и переписки американских дипломатов. По утверждению администрации сайта, широкое обнародование документов может снизить доверие к США как дипломатическому партнеру.

В документах, выложенных на WikiLeaks в понедельник, по предварительным данным, содержатся весьма нелестные высказывания в адрес мировых лидеров. Как отмечается на сайте, подборка из более 250 тысяч файлов, якобы являющихся служебными документами США, представляет крупнейшую подборку конфиденциальных документов, когда-либо оказывавшихся в открытом доступе.

По данным агентства Ассошиэйтед Пресс, китайские власти первого декабря блокировали доступ к ресурсу WikiLeaks, на котором началась публикация скандальных файлов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

Я в перший день, після оприлюднення інформації намагався зайти на сайт - "лежав" як мертвий. Добряче попортили вони імідж дипломатам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

Wikileaks просит своих сторонников оказать «экстренную техническую помощь»

Портал Wikileaks обратился к своим сторонникам с призывом оказать «экстренную техническую помощь», чтобы сохранить существование ресурса в мировой паутине. 

«Мы подвергаемся в настоящее время мощной атаке, – сказано в сообщении в сети микроблогов Twitter. – Для того, чтобы остаться в мировой сети, нам необходимо ваше содействие».

Помощь требуется в форме так называемых зеркальных сайтов, которые копируют информацию, распространяемую Wikileaks, и направляют ее по параллельным каналам.  ИТАР-ТАСС

газета.ру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wikileaks притримує деякі матеріали на чорний день

Британський адвокат засновника веб-сайту Wikileaks Джуліана АССАНДЖА заявляє, що його клієнт притримує деякі важливі матеріали, які будуть оприлюднені, якщо щось станеться з ним або його сайтом.

Про це він сказав Бі-Бі-Сі.

Адвокат Марк СТІВЕНС назвав це "термоядерним пристроєм" доби інтернету: "Проблема у тому, що на Wikileaks здійснювали кібератаки, проти нього у всьому світі застосовували цензуру, і йому потрібно себе захищати. І це те, що Wikileaks називає термоядерним пристроєм доби інтернету".

Він також припустив, що справа про зґвалтування, яку готують проти Дж.АССАНДЖА у Швеції, є політично мотивованою.

М.СТІВЕНС висловив побоювання, що якщо Дж.АССАНДЖА, в якого австралійське громадянство, депортують до Швеції, його згодом вишлють до Сполучених Штатів.

Раніше влада у Швеції видала міжнародний ордер на арешт засновника веб-сайту WikiLeaks Дж.АССАНДЖА, який також оприлюднив тисячі документів про подробиці військової операції США в Іраку та Афганістані.

Дж.АССАНДЖА звинувачують у зґвалтуванні та сексуальному розбещуванні.

Дві жінки звинувачують його в нападі на них у серпні цього року в Швеції. Дж.АССАНДЖ заперечує ті звинувачення.

В одному з останніх оприлюднених Wikileaks дипломатичних листувань йдеться про те, що китайський високопосадовець був причетним до кібератаки на веб-сайт Google минулого року.

В одному з листів американського дипломата такий напад називається "на 100% політичним".

Згідно з документами, які оприлюднив Wikileaks, проблеми в американського пошуковика почались після того, як один із членів політбюро Комуністичної партії Китаю увів своє ім`я в пошук і знайшов дуже багато критичних дописів про себе.

В іншому документі йдеться про те, що Китай "надзвичайно стурбований" сервісом Google Earth, який використовує зображення із супутника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wikileaks: Луценко одержував доручення на арешт Турчинова і Кожем’якіна

1291292789.jpg Екс-міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО в 2006 році одержував доручення від Генеральної прокуратури заарештувати найближчих соратників лідера БЮТ Юлії ТИМОШЕНКО - Олександра ТУРЧИНОВА і Андрія КОЖЕМ’ЯКІНА в рамках розслідування справи зі знищення в СБУ «справи МОГИЛЕВИЧА".

Про це йдеться в доповіді за квітень 2006 року посла США в Україні за підсумками його зустрічі з міністром внутрішніх справ Ю.ЛУЦЕНКА, яка опублікована на Wikileaks і сайті "Русский репортер".

«Міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО заявив послові 14 квітня, що генеральний прокурор наказав йому заарештувати важливих політиків з Блоку Юлії Тимошенко Олександра ТУРЧИНОВА і Андрія КОЖЕМ’ЯКІНА за нелегальне знищення документів Служби безпеки України, що стосувалися січневого газового договору з Росією і справи Семена МОГИЛЕВИЧА, постаті, пов`язаної з організованою злочинністю», - зазначається в документах.

У доповіді наголошується, що О.ТУРЧИНОВ працював головою СБУ, коли Ю.ТИМОШЕНКО була прем`єр-міністром (лютий-вересень 2005 року), а А.КОЖЕМ’ЯКІН був заступником О.ТУРЧИНОВА з питань боротьби з корупцією й організованою злочинністю. За даними матеріалів, в одному із ЗМІ стверджується з посиланням на джерела в CБУ, що А.КОЖЕМ’ЯКІН підписав наказ знищити документи С.МОГИЛЕВИЧА лише за день до того, як тодішній прем`єр-міністр Ю.ТИМОШЕНКО було зміщено (8 вересня 2005 року). Припускається, що документи могли бути знищені, оскільки містили докази незаконного прослуховування противників Ю.ТИМОШЕНКО і/або докази сумнівних операцій між С.МОГИЛЕВИЧЕМ і Ю.ТИМОШЕНКО, які мали місце, коли вона була головою компанії United Energy Systems у другій половині 1990-х.

«ЛУЦЕНКО назвав виписаний генеральним прокурором МЕДВЕДЬКОМ ордер на арешт "ідіотським"... ЛУЦЕНКО розповів, що його міністерство тільки "дотримуватиметься формальності", але не братиме насправді ТУРЧИНОВА і КОЖЕМ’ЯКІНА під варту. Цей підхід був особисто схвалений Президентом ЮЩЕНКОМ», - зазначається в документах.

«Переходячи до іншої теми, ЛУЦЕНКО повторив те, що вже говорив заступникові посла 11 квітня, відзначивши, що дозволити ТУРЧИНОВУ стати міністром внутрішніх справ згідно з домовленостями Помаранчевої коаліції може виявитися небезпечною затією. ТИМОШЕНКО хотіла посадити ТУРЧИНОВА в міністерство, аби той міг зібрати небезпечну інформацію про її політичних ворогів, стверджує ЛУЦЕНКО», - йдеться в публікаціях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

Швейцарська компанія заморозила рахунок засновника сайту WikiLeaks Джуліана Ассанжа

Офіційною причиною для такого рішення стало те, що Ассанж вказав недостовірні відомості про місце проживання.

Раніше Wikileaks вже перестали обслуговувати кілька компаній, зокрема хостинг-компанія Amazon та платіжна система Paypal.

Тим часом, адвокат засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа у понеділок, 6 грудня, повідомив, що зустріч ЙОГО ПІДОПІЧНОГО з поліцією Великобританії за взаємною згодою може відбутися впродовж доби, ПОВІДОМЛЯЄ БІ-БІ-СІ.

Трохи раніше стало відомо. що британський уряд отримав європейський ордер на арешт Ассанжа.

Засновника скандального веб-сайту обвинувачують у зґвалтуванні і сексуальних домаганнях у Швеції.

Сам засновник сайту Wikileaks заявив, що такими методами на нього намагаються чинити тиск, І назвав ситуацію політичним трюком.

Ассанжа звинувачують у зґвалтуванні однієї жінки І сексуальних домаганнях стосовно іншої.

Головна жертва - Анна Ардін, активна феміністка І секретар організації Brotherhood Movement, християнської групи всередині соціал-демократичної парії Швеції.

Саме цей рух І запросив Ассанжа до Швеції, а Ардін особисто організувала захід, на якому мав виступити австралієць, І відповідала за його контакти з пресою.

Після організованої нею ж вечірки Ассанж, на її запрошення, поїхав до неї додому, де парочка продовжила розваги.

А за кілька днів Ассанж мав сексуальний зв'язої з подругою Ардін, Софією ВІпен.

Незабаром обидві активістки подали заяву в поліцію про зґвалтування.

Одним з пунктів їхнього обурення було також небажання Ассанжа користуватися презервативами, пише The Guardian.

Ардін читає в університеті лекції на тему сексуальних домагань.

Блогери згадують про те, що вона раніше подавала скаргу про сексуальні домагання на свого студента, за те, що той

під час лекції проглядав свій конспект і, таким чином, не звертаючи на неї уваги, дискримінував її як жінку.

У січні цього року Ардін опублікувала на своїй сторінці в Інтернеті Сім кроків до помсти, де описано як завдати неприємностей своїм ворогам.

NewsOne (7 грудня, 2010, 03:13, Європа)

IMHO, всі ці звинувачення шиті "білими нитками". А де ж демократія, свобода преси, свобода слова... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WikiLeaks: НАТО склало план захисту Балтії на випадок війни

Згідно з новими матеріалами, розміщеними на сайті WikiLeaks, в січні 2010 р. держсекретар США Хіларі Клінтон і представники держав НАТО підписали "план дій у надзвичайних обставинах", створений для захисту Польщі.

У нього також були включені і три балтійські республіки - Естонія, Литва і Латвія, які передбачалося захистити від Росії. Відповідно до плану, у разі військового конфлікту з Росією до регіона будуть направлені дев`ять дивізій Північноатлантичного альянсу - з`єднання із США, Великої Британії, Німеччини і Польщі, передає Бі-бі-сі з посиланням на британські ЗМІ.

План дій із захисту Балтії був відображений у листуванні американських дипломатів, яке потрапило в розпорядження WikiLeaks.

Віктор1970 це вони тільки іншим трублять про демократію, а от коли це стосується їхньої брудної білизни то вони взагалі забувають що є таке слово.

П.С.

Прошу модерів перейменувати тему на “Статті з WikiLeaks”

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Засновника WikiLeaks арештували

Засновника сайту WikiLeaks Джуліана Ассанжа арештували у Великобританії.

Про це у вівторок повідомляє британська поліція, передає Reuters.

Ассанж має постати перед Міським Вестмінстерським судом пізніше у вівторок.

Перед цим його адвокат Марк Стефенз повідомляв, що намагався організувати для його клієнта зустріч із поліцією, щоб його опитали.

За його словами, Поліція Метрополітан подзвонила йому і повідомила, що отримала ордер на арешт Ассанжа від Швеції. Ассанж знаходився в Британії, але місце його знаходження визначено не було.

Ассанж організував оприлюднення на сайті WikiLeaks переписки американських посольств із Держдепартаментом США.

Як відомо, Ассанжа звинувачують у сексуальному домаганні. Сам Ассанж відкидає ці звинувачення.

Раніше Ассанж заявляв, що всі секретні матеріали, які є в розпорядженні сайту, будуть опубліковані навіть у разі його смерті.

Також він повідомляв, що притримує деякі важливі матеріали, які він може оприлюднити, якщо щось станеться з ним або його сайтом.

УП

Вот и сказке конец?

Цікаво, що він має опублікувати, коли його заарештують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Засновника WikiLeaks арештували

Засновника сайту WikiLeaks Джуліана Ассанжа арештували у Великобританії.

Про це у вівторок повідомляє британська поліція, передає Reuters.

Ассанж має постати перед Міським Вестмінстерським судом пізніше у вівторок.

Перед цим його адвокат Марк Стефенз повідомляв, що намагався організувати для його клієнта зустріч із поліцією, щоб його опитали.

За його словами, Поліція Метрополітан подзвонила йому і повідомила, що отримала ордер на арешт Ассанжа від Швеції. Ассанж знаходився в Британії, але місце його знаходження визначено не було.

Ассанж організував оприлюднення на сайті WikiLeaks переписки американських посольств із Держдепартаментом США.

Як відомо, Ассанжа звинувачують у сексуальному домаганні. Сам Ассанж відкидає ці звинувачення.

Раніше Ассанж заявляв, що всі секретні матеріали, які є в розпорядженні сайту, будуть опубліковані навіть у разі його смерті.

Також він повідомляв, що притримує деякі важливі матеріали, які він може оприлюднити, якщо щось станеться з ним або його сайтом.

УП

Вот и сказке конец?

Цікаво, що він має опублікувати, коли його заарештують?

Ось ТУТ план публікацій пана Асанжа... lol.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Visa призупинила платежі для Wikileaks

Платіжна система Visa припинила здійснення всіх платежів для сайту Wikileaks, повідомляє Бі-бі-сі. За словами представників компанії, нині триває розгляд з приводу того, як функціонує Wikileaks. На думку спостерігачів, це може серйозно ускладнити діяльність сайту, оскільки Wikileaks залежить від пожертв, що надходять через інтернет.

США видно давить на всіх щоб сайт закрили :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wikileaks притримує деякі матеріали на чорний день

Британський адвокат засновника веб-сайту Wikileaks Джуліана АССАНДЖА заявляє, що його клієнт притримує деякі важливі матеріали, які будуть оприлюднені, якщо щось станеться з ним або його сайтом.

Він тепер як говориться "Враг народа":D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прихильники WikiLeaks вступили у кібервійну

1291285643.jpg Численні хакерські атаки на WikiLeaks сподвигли невідомих прихильників скандально відомого сайту на заходи у відповідь . У кібервійну вступили хакери, які вирішили атакувати організації, що ставлять палиці в колеса викриттів Джуліана Ассанджа.

Як повідомляє РБК з посиланням на Бі-бі-сі, прихильники WikiLeaks атакували сайти прокуратури Швеції, що порушила кримінальну справу щодо Дж.Ассанджа, електронної платіжної системи PayPal, що відмовилася приймати пожертвування для WikiLeaks, а також швейцарського банку, що заморозив рахунки власника сайту.

"Нашою метою і далі будуть сайти організацій, властей, що прогинаються під тиском, - цитує Бі-бі-бі слова одного з хакерів. - Ми виступаємо за свободу слова в Інтернеті і боротимемося з тими, хто прагне знищити її будь-якими засобами. Справа WikiLeaks - це вже не справа про витік даних, а справжня війна народу з брехнею уряду".

Нагадаємо, за останні декілька днів у зв`язку з розслідуванням щодо Дж.Ассанджа цілий ряд комерційних організацій оголосили про свою відмову співпрацювати з WikiLeaks. Найбільші платіжні оператори Visa і MasterCard заморозили переказ коштів на рахунки WikiLeaks. Аналогічним чином вчинив популярний сервіс електронних платежів PayPal, а також компанія PostFinance, структурний підрозділ пошти Швейцарії. Американський хостинг, на якому розташовувалися сервери WikiLeaks, а також реєстратор доменів, відмовили проекту в своїх послугах.

Напередодні WikiLeaks вже звернувся до своїх постійних читачів із закликом допомогти сайту. У повідомленні йшлося, що існування ресурсу знаходиться під загрозою - він піддається сильній атаці. WikiLeaks закликав створювати "дзеркальні" сайти, що копіюють інформацію з порталу. Ці дії створять перешкоду для тих, хто намагається "обрушити" портал Дж.Ассанджа, наголошувалося в заяві WikiLeaks.

Тим часом самому Дж.Ассанджу лондонський суд напередодні відмовив в звільненні під заставу. Він залишиться під вартою до наступного слухання, яке відбудеться 14 грудня 2010 року.

хоч хтось став на захист свободи слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що би він не робив, що б не публікував але його відважності треба віддати шану. Виступити проти не однієї системи (держави) а цілої системи систем... Вроді він в інтерв’ю казав що кілька років тому до нього попали ці документи, видно що має розум і перед інформаційним вибухом не один рік все планував, налагодив, і будем надіятись публікації не іссякнуть. Дуже цікаво що він приберіг на випадок форсмажора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прихильники WikiLeaks вступили у кібервійну

1291285643.jpg Численні хакерські атаки на WikiLeaks сподвигли невідомих прихильників скандально відомого сайту на заходи у відповідь . У кібервійну вступили хакери, які вирішили атакувати організації, що ставлять палиці в колеса викриттів Джуліана Ассанджа.

Як повідомляє РБК з посиланням на Бі-бі-сі, прихильники WikiLeaks атакували сайти прокуратури Швеції, що порушила кримінальну справу щодо Дж.Ассанджа, електронної платіжної системи PayPal, що відмовилася приймати пожертвування для WikiLeaks, а також швейцарського банку, що заморозив рахунки власника сайту.

"Нашою метою і далі будуть сайти організацій, властей, що прогинаються під тиском, - цитує Бі-бі-бі слова одного з хакерів. - Ми виступаємо за свободу слова в Інтернеті і боротимемося з тими, хто прагне знищити її будь-якими засобами. Справа WikiLeaks - це вже не справа про витік даних, а справжня війна народу з брехнею уряду".

Нагадаємо, за останні декілька днів у зв`язку з розслідуванням щодо Дж.Ассанджа цілий ряд комерційних організацій оголосили про свою відмову співпрацювати з WikiLeaks. Найбільші платіжні оператори Visa і MasterCard заморозили переказ коштів на рахунки WikiLeaks. Аналогічним чином вчинив популярний сервіс електронних платежів PayPal, а також компанія PostFinance, структурний підрозділ пошти Швейцарії. Американський хостинг, на якому розташовувалися сервери WikiLeaks, а також реєстратор доменів, відмовили проекту в своїх послугах.

Напередодні WikiLeaks вже звернувся до своїх постійних читачів із закликом допомогти сайту. У повідомленні йшлося, що існування ресурсу знаходиться під загрозою - він піддається сильній атаці. WikiLeaks закликав створювати "дзеркальні" сайти, що копіюють інформацію з порталу. Ці дії створять перешкоду для тих, хто намагається "обрушити" портал Дж.Ассанджа, наголошувалося в заяві WikiLeaks.

Тим часом самому Дж.Ассанджу лондонський суд напередодні відмовив в звільненні під заставу. Він залишиться під вартою до наступного слухання, яке відбудеться 14 грудня 2010 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WikiLeaks: Америці не подобається, що Україна продає зброю Бірмі й Ірану

США невдоволені експортом зброї з України до Ірану та Бірми.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, про це йдеться у черговій порції секретних дипломатичних документів посольств США, оприлюднених на сайті Wikileaks.

Щоправда, перелік країн, які продавали зброю "небажаним" в очах американських дипломатів клієнтам, містить - крім України - лише одну пострадянську державу - Вірменію.

Guardian, британське видання, яке входить до п`ятірки впливових світових газет, через які сайт Wikileaks оприлюднює американські дипломатичні таємниці, пише про цей аспект "зливу" у статті під заголовком "Торгівля озброєнням зі Східної Європи процвітає: попередження США колишнім радянським державам не стримало потоку зброї до близькосхідних режимів і терористичних угрупувань".

З дипломатичних депеш американських посольств випливає, що США намагалися втрутитися у понад десять міжнародних оборудок із продажу зброї, фігурантами яких були Україна, Болгарія, Вірменія і Китай.

У випадку кожної країни наводяться конкретні приклади лобіювання США окремих урядів щодо конкретних оборудок, які викликали застереження американців. Коли йдеться про Україну, то, як пише Guardian, у листопаді 2009 року, коли у Києві велися переговори між Україною і США щодо нерозповсюдження зброї, помічник держсекретаря США Ванн Ван ДІПЕН висловлював невдоволення продажем Ірану техніки, яка могла бути використана для виготовлення балістичних ракет.

Американський урядовець дорікнув також Україні, що у серпні 2009 року компанія "Укрспецекспорт" відправила у Бірму партію комплектуючих складових для бронетранспортерів, автоматичні гранатомети, протитанкові ракети точного наведення і танкові кулемети.

В. Ван ДІПЕН сказав, що українську зброю продали, незважаючи на запевнення, надані уряду США, у тому, що після 2008 року Україна не експортуватиме озброєння репресивній військовій диктатурі Бірми.

WikiLeaks: Америці не подобається, що Україна продає зброю Бірмі й Ірану

США невдоволені експортом зброї з України до Ірану та Бірми.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, про це йдеться у черговій порції секретних дипломатичних документів посольств США, оприлюднених на сайті Wikileaks.

Щоправда, перелік країн, які продавали зброю "небажаним" в очах американських дипломатів клієнтам, містить - крім України - лише одну пострадянську державу - Вірменію.

Guardian, британське видання, яке входить до п`ятірки впливових світових газет, через які сайт Wikileaks оприлюднює американські дипломатичні таємниці, пише про цей аспект "зливу" у статті під заголовком "Торгівля озброєнням зі Східної Європи процвітає: попередження США колишнім радянським державам не стримало потоку зброї до близькосхідних режимів і терористичних угрупувань".

З дипломатичних депеш американських посольств випливає, що США намагалися втрутитися у понад десять міжнародних оборудок із продажу зброї, фігурантами яких були Україна, Болгарія, Вірменія і Китай.

У випадку кожної країни наводяться конкретні приклади лобіювання США окремих урядів щодо конкретних оборудок, які викликали застереження американців. Коли йдеться про Україну, то, як пише Guardian, у листопаді 2009 року, коли у Києві велися переговори між Україною і США щодо нерозповсюдження зброї, помічник держсекретаря США Ванн Ван ДІПЕН висловлював невдоволення продажем Ірану техніки, яка могла бути використана для виготовлення балістичних ракет.

Американський урядовець дорікнув також Україні, що у серпні 2009 року компанія "Укрспецекспорт" відправила у Бірму партію комплектуючих складових для бронетранспортерів, автоматичні гранатомети, протитанкові ракети точного наведення і танкові кулемети.

В. Ван ДІПЕН сказав, що українську зброю продали, незважаючи на запевнення, надані уряду США, у тому, що після 2008 року Україна не експортуватиме озброєння репресивній військовій диктатурі Бірми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WikiLeaks: Америці не подобається, що Україна продає зброю Бірмі й Ірану

США невдоволені експортом зброї з України до Ірану та Бірми.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, про це йдеться у черговій порції секретних дипломатичних документів посольств США, оприлюднених на сайті Wikileaks.

Щоправда, перелік країн, які продавали зброю "небажаним" в очах американських дипломатів клієнтам, містить - крім України - лише одну пострадянську державу - Вірменію.

Guardian, британське видання, яке входить до п`ятірки впливових світових газет, через які сайт Wikileaks оприлюднює американські дипломатичні таємниці, пише про цей аспект "зливу" у статті під заголовком "Торгівля озброєнням зі Східної Європи процвітає: попередження США колишнім радянським державам не стримало потоку зброї до близькосхідних режимів і терористичних угрупувань".

З дипломатичних депеш американських посольств випливає, що США намагалися втрутитися у понад десять міжнародних оборудок із продажу зброї, фігурантами яких були Україна, Болгарія, Вірменія і Китай.

У випадку кожної країни наводяться конкретні приклади лобіювання США окремих урядів щодо конкретних оборудок, які викликали застереження американців. Коли йдеться про Україну, то, як пише Guardian, у листопаді 2009 року, коли у Києві велися переговори між Україною і США щодо нерозповсюдження зброї, помічник держсекретаря США Ванн Ван ДІПЕН висловлював невдоволення продажем Ірану техніки, яка могла бути використана для виготовлення балістичних ракет.

Американський урядовець дорікнув також Україні, що у серпні 2009 року компанія "Укрспецекспорт" відправила у Бірму партію комплектуючих складових для бронетранспортерів, автоматичні гранатомети, протитанкові ракети точного наведення і танкові кулемети.

В. Ван ДІПЕН сказав, що українську зброю продали, незважаючи на запевнення, надані уряду США, у тому, що після 2008 року Україна не експортуватиме озброєння репресивній військовій диктатурі Бірми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wikileaks: Україна боялася війни з Росією і просила захисту у США

Україна під час переговорів з США про нерозповсюдження зброї у вересні 2009 року просила додаткових гарантій безпеки, оскільки відчувала загрозу після війни Росії з Грузією.

Про це свідчить доповідь американського посольства в Києві, опублікована сайтом Wikileaks.

"Ніконенко (найімовірніше, директор Департаменту контролю над озброєнням і військово-технічної співпраці МЗС України Олександр Ніконенко) пояснив, що Україна відчуває загрозою для себе, особливо після російського військового вторгнення в Грузію", - говориться в доповіді посольства США.

"Україні потрібні були гарантії безпеки на той час, поки вона не увійде до НАТО. Україна сподівалася на те, що вони будуть вироблені під керівництвом США, і готова була вже розпочати переговори на рівні експертів. Сам факт таких переговорів дав би хороший сигнал і жителям, і сусідам України. За словами Ніконенка, найкраще було б підтвердити це на рівні офіційної домовленості, але він розуміє, що це дуже складно", - зазначено в документі.

Помічник держсекретаря Він Діпен, який представляв на переговорах США, відповів, що Україна вже отримала гарантії в Будапештській декларації.

Нагадаємо, 5 грудня 1994 року в Будапешті був підписаний меморандум, згідно з яким Україна фактично стала без'ядерною державою, і отримала гарантії безпеки від США, Великобританії та Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Польща закликала США не допустити захоплення Росією територій України – Wikileaks

Влада Польщі після російсько-грузинської війни 2008 року закликала США не допустити збройного захоплення Росією територій України.

Про це йдеться в оприлюдненій сайтом Wikileaks дипломатичній депеші, відправленій із Посольства США у Варшаві у грудні 2008 року.

Американський дипломат, який у листі під грифом „секретно” описує реакцію польских властей на російсько-грузинську війну, відзначив, що міністр закордонних справ Радослав СІКОРСЬКИЙ критикував позицію НАТО у цьому конфлікті.

„СІКОРСЬКИЙ скаржився, що Альянс перетворився на політичний клуб "без зубів", і попередив, що Польща не буде ігнорувати повторення грузинського сценарію в Україні”, - йдеться у документі.

Згідно з документом, Польща активно підтримувала євроатлантичну інтеграцію України та Білорусі, у тому числі для того, аби мати „буферну зону” перед Росією. „Надання колишнім радянським республікам перспективи створення зони вільної торгівлі та безвізового режиму до Євросоюзу, „Східне партнерство” можуть стимулювати необхідні для вступу у ЄС реформи і загальмують зростаючий вплив Росії”, - візначено в листі.

У депеші також цитується голова польського уряду Дональд ТУСК, який після війни у Грузії у серпні 2008 року нібито сказав американським дипломатам: “Тепер ви розумієте, чому нам потрібні ракети Patriot та подальші гарантії безпеки?”.

Натомість Р.СІКОРСЬКИЙ, який і зараз є керівником МЗС Польщі, після російсько-грузинського конфлікту сказав, що Росія може нести реальну загрозу уже через 10-15 місяців, а не 10-15 років, як прогнозувалося раніше.

Тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США видно давить на всіх щоб сайт закрили :(

задовбуться закривать, там тисячі зеркал:

wikileaks.as50620.net

wikileaks.enzym.su

wikileaks.kafe-in.net ipv6

wikileaks.challet.eu

wikileaks.morningtime.com

wikileaks.gonte.se

leaks.gooby.org

wikileaks.sbr.im

www.fuckip.de

wikileaks.joworld.net

wikileaks.rout0r.org

wikileaks.high-color.de

wikileaks.jikan.fr

wikileaks.fs-cdn.net

wikileaks.nulset.net

wl.yoltie.net

wikileaks.zeitkunst.org

wikileaks.synssans.nl

zwartemarktplaats.com

wikileaks.subastas-xxx.com

wikileaks.chmod.fi

leaked.rndm.ath.cx

wleaks.hellfire.pulsedmedia.com

wikileaks.dokansoft.com.ar

wikileaks.gonte2.nu

wikileaks.ehcdev.com

wikileaks.breit.ws

wikileaks.now-pages.com

cablegate.r3blog.nl ipv6

wikileaks.realprogrammer.org

wikileaks.rtjuette.de

mirror2.wikileaks.lu

wikileaks.r00t.la

wikileaks.merciful.nl

wl.datendetektei.de ipv6

wikileaks.furdev.org

wikileaks.threefingers.ca

wikileaks.hutonline.nl

wikileaks.noomad.org

wikileaks.infinium.org.uk

wikileaks.sirobert.com

wikileaks.hmaks.com

www.wikigoteo.dialetheia.net

wikileaks.argenton.ch

wikileaks.antifan.de ipv6

wikileaks.chram.net

wikileaks.yoerin.nl

wikileaks.schroth.cx

wikileaks.moochm.de

info.patourie-systems.com

wikileaks.brokenbydesign.org

wikileaks.kronoss.org

wikileaks.nperfection.com

wikileaks.artwww.net

wikileaks.unibrennt.at

leaks.3nglish.co.uk

wikileaks.dunnewind.net

wikileaks.datenscheibe.org

wikileaks.nodemaster.de

wikileaks.sedrati-dinet.net

wikileaks.tonbnc.fr

wikileaks.ist-bremer.de

wikileaks.webtito.be ipv6

wikileaks.b166er.net

wikileaks.virii.lu

wikileaks.wass-media.com

wikileaks.webprofiles.org

santocristo.info

wikileaks.bandaancha.eu

wikileaks.karlsen.co

wikileaks.batsh.it

last.to

wikileaks.serverlicious.org

leaks.kooll.info

wikileaks.ic.cz

wikileaks.phasebook.net

wikileaks.hermans.net

wikileaks.datapusher.net

wikileaks.funkcentral.de

wl.hor.de

wikileaks.aircraftdispatch.net

wikileaks.rhgnet.de

wikileaks.medienfuzzis.com

wikileaks.para-dice.de

wikileaks.concretedonkey.cz.cc

wl.22web.net

wikileaks.buzzworkers.com

wikileaks.luchaspopulares.org

wikileaks.otnf.tk

wikileaks.yasaw.net

mhym.de

wikileaks.grokia.se

wikileaks.youfailed.de

wikileaks.canariaswireless.net

wikileaks.thefrackin.info

wikileaks.simplaza.net

wikileaks.mindfreakonline.de

wikileaks.sphardy.com

wikileaks.sodom.se

wikileaks.damn1337.de

wikileaks.224charenton.net

wl.kallix.net ipv6

wikileaks.discipulosdopinguim.com.br

wikileaks.kitara.nl

wikileaks.marpeck.net

wikileaks.return0.de

wikileaks.nerdhero.org

wikileaks.chpwn.com

wikileaks.slackdev.com

wikileaks.efremigio.es

wikileaks.freedomofspee.ch

wikileaks.chuso.net

wleaks.fryking.se

wikileaks.apileofbytes.com

wikileaks.mumu.cz

wikileaks.zilog.es

wikileaks.chpwn.com

wikileaks.stasi.fi

leaks.freudian.sl

wikileaksmirror.ch

wl.ownage4u.nl

wikileaks.orfeu.es

wikileaks.leckerbits.com

wikileaks.nicolbolas.org ipv6

wikileaks.zro.co

raubmordkopiert.ws

wikileaks.ludost.net

www.wikileaks.consoled.us

wl.mimamau.de

wikileaks.neofosis.com

www.mistermikileaks.com

wikileaks.antoniojperez.info

wikileaks.ig33k.com

wikileaks.adoutte.com

wikileaks.nc23.de

wikileaks.systemcreators.org

wikileaks.martindv.es

wikileaks.projosh.com

wikileaks.deathserv.net

wikileaks.buckyslan.com

wikileaks.datenwelten.de

wikileaks.samhargreaves.eu

wikileaks.futureoftheinternet.co.uk

wlmirror.cosego.com

novgorod.zunedevwiki.org ipv6

wikileaks.k4hosting.com

wikileaks.simleb.cc

www.keepinformationfree.com

wikileaks.jieji.org

wlm.flooble.net

wikileaks.galama.net

wl.newscenterx.de

dev.quadodo.net

wikileaks.anarka.nl

wikileaks.humanpets.com

wleaks.verymad.net

wikileaks.lotek.org

wikileaks.chronzz.co

wikileaks.tinychan.org

www.rswildy.com

wikileaks.drewhavard.com

wikijm.com

wikileaks2.info

wikileaks.openconnector.net

wikileaks.moo2ah.com

wikileaks.blackwire.com

wikileaks-in.ganesh.me

wikileaks.xakep.name

wl.davidtyler.we.bs

wikileaks.mine-server.info

bonsainetz.de

wikileaks.imrof.li

wikileaks.lelapinblanc.eu

wikileaks.cancamusa.net

wikileaks.is-back.de

wikileaks.nexiom.net

wikileaks.20.ro

wikileaks.minibofh.org

wikileaks.aamjanata.com

wikileaks.parano.me

wikileaks.picturesbyphilipk.de

wikileaks.renout.nl

wikileaks.infotubo.com

www.example.sk

wikileaks.redandblack.cz ipv6

wikileaks.erfassungsschutz.net

wikileaks.vyus.de

wikileaks.willjones.eu

wikileaks.ninanoe.net

www.wikileaks.udip.hr

wikileaks.venix.eu

wikileaks.version2.nl

dallas.tx.us.wikileaks-mirror.com

wikileaks.tunny.ch

wikileaks.weltgehirnmaschine.de

wikileaks.linuxpro.nl

wikileaks.esposium.de

wikileaks.ralforolf.com

93.90.28.65

wikileaks.kimori.org

wikileaks.webpagearts.com

wikileaks.univers-libre.net

wikileaks.loutre.ch

wikileaks.disruptive.org.uk

wikileaks.euridies.com

wikileaks.ansible.fr

wikileaks.daphne-dionys.com

wikileaks.beraldoleal.com

wikileaks.trylle.no

wikileaks.facenews.ru

wikileaks.orientanet.es

wikileaks.nekochan.ch

wklks.dyndns.org

wikileaks.silverbullion.jp

wikileaks.gonades.org

wikileaks.3xm.es

wikileaks.gvoice.eu

wikileaks.farmavip.net

wikileaks.sety.cz

beatriceask.se

wikileaks.aditam.org

wlmirror.hopto.org:8000

wikileaks.mazej.net:8080

wikileaks.weis.tk

wikileaks.africanaristocrat.com

wikil.dyndns.org

wikileaks.kor.de

wikileaks.blazor.org

wikileaks.mznshadows.com

wikileaks.synful.us

wikileaks.ihide.in

wikileaks.microsklaven.de

wikileaks.evilsocket.net

wikileaks.3g.de

wikileaks.sekil.fr

partyboy.me

wikileaks.runlevel3.org

wikileaks.soft-creation.de

wikileaks.kiney.de

wikileaks.spiltirsdag.dk

nepaliwikileaks.org

ewikileaks.co.cc

wikileaks.espejonegro.org

wikileaks.fahrplan.nl

wikileaks.fauxmerica.com

wl.flan3.net

wikileaks.hlubina.com

wl-tdl.ath.cx

geheimnisse.taegli.ch

wikileaks.extranet.ee

december.freez.in ipv6

wikileaks.i-caramba.de

wikileaks.mijniblog.nl

www.wikileaks.rlsjrnl.info

wikileaks.otherreality.net ipv6

wikileaks.maketo.se

wikileaks.varchar.nl

wikileaks.plixup.fr

freedomisimportant.org

wikileaks.delovayakolbasa.ru

wikileaks.tuentichan.org

wl.paranoidsecurity.nl

www.pucawo.net

wikileaks.hinin.fr

wikileaks.rorbuilder.info

www.netur.net

wikileaks.computing-museum.com

wikileaks.encoderx.net

wikileaks.vanwoudt.com

wikileaks.feh.name

wikileaks.jcowboy.org

wikileaks.sansinteret.info

wikileaks.kaelspencer.com

wikileaks.portalmafia.com

wikileaks.bluewebdesign.ro

wikileaks.muarf.org

wikileaks.tevatur.com

wikileaks.hunter-9999.de

wikileaks.kewagi.net

www.wikileaks.uk.net

wikileaks.flojpg.info

wikileaks.greenferret.net

wl.minechan.info

wikileaks.gecko.tc

wikileaks.amakiir.net

wikileaks.warperbbs.de

wikileaks.maclupus.net ipv6

wikileaks.sylvie-nicolas.eu

wikileaks.realitysink.com

leakz.dyndns-server.com

wikileaks.sjmulder.nl

wikileaks.hechocomoelorto.com.ar

wikileaks.extme.eu

start.hating.us

wikileaks.tepames.net

wikileaks.guidomgs.com.ar

wikileaks.dusse.fr

wikileaks.evermeet.eu

wikileaks.unibrennt.at

wikileaks.gibraine.com

www.yeswecat.es

wikileaks.ldmf.ch

wikileaks.riot-act.org

wl.deleteme.fr

wikileaks.natrox.org

www.wikileaks.rlsjrnl.info

wikileaks.csjk.de

wikileaks.deigualaigual.net

wikileaks.epicwinrar.com

www.wikileaks.rlsjrnl.info

wikileaks.panthera.ro

www.helpwikileaks.co.za

wikileaks.robertpenner.com

wikileaks.anduin.net

wikileaks.openstreetmap.pl

wikileaks.flojpg.info

wikileaks.libriste.net

wikileaks.relaxman.nl

wikileaks.oma-kollegiet.dk

wikileaks.secretweb.at

wikileaks.0o.cz

wikileaks.voima.fi

leaksasylum.dyndns-wiki.com

wl.reto-schneider.ch

wikileaks.passion4rock.com

wikileaks.theapplefarm.net

wl.canya.net

wikileaks.buffer.dk

wikileaks.whatevz.net ipv6

wikileaks.bluewebdesign.ro

wikileaks.kinderporno.cz ipv6

wikileaks.mosheff.ru

wikileaks.freekynet.de

wikileaks.shtuchki.biz

wikileaks.gr-ivanov.com

wikileaks.systemelibre.fr

wikileaks.acidmonkey.cz

wikileaks.bilderbergips.org ipv6

wikileaks.obeygravity.de

wikileaks.hausbergadler.de

wikileaks.das-quaddy.de

wikileaks.antisnatchor.com

wikileaks.fayatux.me

wikileaks.obikenobi.eu

wikileaks.liberdadedeexpressao.net

wikileaks.sharegroundz.com

wikileaks.lotheac.fi

wikileaks.euskogeeks.com

www.wikileaks.transparency.uni5.net

64.191.45.85

wikileaks.svhpu.net

wi.kileaks.net

wikileaks.valerauko.net

wl.t0g.de

wikileaks.ushare.nl

cablegates.dyndns.org

wikileaks.0st.org ipv6

wikileaks.enfranchisedmind.com

www.nachtploeg.eu

wikileaks.piratupartija.lt

cablegate.hunko.eu

wikileaks.albavence.com

wikileaks.2gi.de

wikileaks.dajla.org

wikileaks.barabel.net

wikileaks.mantrain.me

wikileaks.thalmannsoftware.com

wikileaks.solidfiles.org

wikileaks.l3b.de

wikileaks.knifeprty.net

wlmirror.muehlbachler.org

wikileaks.kklasen.net ipv6

wikileaks.strycore.com

gg.burble.de

wikileaks.j0hnx3r.org

wikileaks.ilostmyself.org

honestgovernment.org.uk

wlmirror.co.uk

wikileaks.insecurenet.info

wikileaks.bonzer.it

wleaks.dyndns.biz

wikileaks.umatrail.org

wikileaks.gardmo.se

thetruth.dyndns.info

wikileaks.gpssrbija.com

wikileaks.infinitemedia.nl

wikileaks.deca.cat

wikileaks.last-straw.net

wikileaks.sshbl.eu

imaginaction.eu

wikileaks.egroc.de

irritant.org.uk

wikileaks.helvetet.com ipv6

wikileaks.intresseklubben.org

wikileaks.atreides.ch

wikileaks.die-lega.org

wikileaks.borntobooze.com

wikileaks.emi-area.com

cablegate-mirror.dyndns.biz

outpost.fluxzone.net

www.wikileaks.17thad.de

www.mirror.ch0.in

wikileaks.pvane.com

wikileaks.tuxamito.com

wikileaks.lsncdn.net

wikileaks.dan.ec

wikileaks.liberdadedeexpressao.net

wikileaks.spacemoo.net

wikileaks.velotype.nl

wikileaks.deicio.net

wikileaks.pepzi.org

wikileaks.kollau.nl

wikileaks.etv.cx ipv6

wikileaks.pounce.org ipv6

wikileaks.frankkalana.com

wikileaks.adminctrl.com

wikileaks.eaclan.net

wl.jonnyscholes.com

wl-tdl.ath.cx

wikileaks.kartonnet.co.cc

wikileaks.unit2.ca

www.wieselbau.net

wikileaks.radnode.com

wikileaks.inter.net.my

wikileaks.zworski.com

wikileaks.martystrong.co.uk

mirror-wikileaks.de

wikilix.meilard.fr

wl.nul343.nl

wikileaks.org.mx

leaksmirror.dyndns.org

wikileaks.ftp.sh

wikileaks.skriveleif.com

wikleaks.co.cc

wikileaks.chalgabox.com

leaked.no-ip.org

wikileaks.xtreme-faulpelz.de

www.wikileakspower.nl

wikileaks.servicetorrent.com

mirrorleak.org

wikileaks.nischi.ch

wikileaks.wackazong.com

wikileaks.url-indexer.com

leaks.rheincoach.de

wikileaks.org.rs

81-89-103-142.blue.kundencontroller.de

wikileaks.hjsnetworks.net

wikileaks.31337.be

wikileaks.dss-bs.de

wikileaks.hacktivistas.net

www.g-zero.net

wikileaks.adinox.ch

leaked.no-ip.info

wikileaks.one-true.net

wikileaks.vakarazinas.lv

wikileaks.tard.is ipv6

freeus.jsdev.org

wl.opsec.eu ipv6

wikileaks.kister.org

wikileaks.renout.nl

wikileaks.kaptenkong.se

wikileaks.dubronetwork.fr ipv6

wikileaks.u0d.de

wikileaks.psytek.net

www.wlmirror.com

www.gruiiik.org

wikileaks.holarse-linuxgaming.de

wikileaks.huissoud.ch

wikileaks.burnzone.de

wikileaks.franslundberg.com

wikileaks.gnourt.org

wikileaks.aelmans.eu

wl.ernstchan.net

wikileaks.dena-design.de

wikileaks.iuwt.fr

wlmirror.wildeboer.net

wikileaks.splichy.cz

wikileaks.palisades-berlin.de

wikileaks.thinkfurther.de

leaks.stumcomie.com

wikileaks.zurk.org

wikileaks.emilts.com

wikileaks.ego-world.org

wikileaks.footboot.net

wikileaks.the-secret-world.info

wikileaks.rustigereigers.nl

wikileaks.emptyflask.net

wikileaks.cordover.id.au

wikileaks.spurious.biz

wikileaks.mollar.me

wikileaks.datkan.net ipv6

wikileaks.brenne.nu ipv6

vm8157.vps.tagadab.com

wikileaks.xcplanet.com

wikileaks.piratskasit.cz

wikileaks.solvare.se

im.wikileak.im

wikileaks.dft-labs.eu

wikileaks.i0i.co

wasiutynski.net

wikil3aks.dyndns.org

wikileaks.mcpond.co.nz

wikileaks.digitalevuilnisman.nl

wikileaks.syncaddict.net

wikileaks.softic.cz

wikileaks.nisd.dk

wikileaks.s4ku.com

wikileaks.laquadrature.net

wikileaks.39mm.net

wikileaks.krtek.net

wikileaks.explain-it.org

wl.fcharlier.net

wikileaks.kapitein.org

wikileaks.listepik.net

wikileaks.rigacci.org

cablegate.sentientrobot.net

wikileaks.spinrise.com

wikileaks.lainconscienciadepablo.net

wikileaksmirror.matstace.me.uk

wikileaks.junkle.org

wikileaks.karlsen.co

wikileaks.azatoth.net

wikileaks.back2hack.cc

wl.treymassingill.com

wikileaks.rickfalkvinge.se

wikileaks.freei.me

wikileaks.iheartfreedom.ca

wikileaks.excds.se

ichbinauchwikileaks.org ipv6

cablegate.dyndns.info

wikileaks.emquadat.com

wikileaks.urli.eu

w.mtga.me

wikileaks.citizen-boycott.org

wl.rekursion.ch

wikileaks.cimeterre.info

wikileaks.crypton-technologies.net

wl.creative-guerillas.com

wikileaks.outcast.no

wikileaks.oualid.net

wikileaks.deepdata.de

wikileaks.electric-castle.net

wikileaks.paysen.net

wikileaks.nslu2-info.de

wikileaks.atpolitics.com

www.wikileaks.videoteppista.net

wikileaks.mitov.eu

wikileaks.stephaneerard.fr

wikileaks.thearksakura.com

wikileaks.maero.dk

gouv.delation.org

wl.dixon.pl

wikileaks.wkellner.com

wikileaks.nethazard.eu

wikileaks.bitciple.com

help.majestan.com

wikileaks.scripter.se

wl.kaizer.se

wikileaks.kyak106.com

wikileaks.leech.it

wikileaks.0x04.com

wikileaks.3ofcoins.net

wikileaks.fuck.cc

wikileaks.openmafia.org

wikileaks.zanooda.com

www.elajt.info

wikileaks.letras.net

wl.23tube.org

wikileaks.revspace.nl

wikileaks.kassala.de

wikileaks.svartasegel.se

wikileaks.waixan.se

wikileaks.milchi.de

wikileaks.laez.nl

wikileaks.dexite.de

wikileaks.peer7.de

wikileaks.myke.us

wikileaks.jikbag.net

wikileaks.vixns.net

wikileaks.popcnt.org

wikileaks.adoutte.com

wikileaks.roethof.net ipv6

wikileaks.apathie.net

www.wikileaks.ufone.de

wikileaks.eglin.net

wikileaks.pwnt.nl

www.wikileaks.queray.com

wikileaks.extensity.co.nz

dgmx2k.dyndns.org:800

www.wikileaks-backup.com

wikileaks.bynoob.com

mirror.friendsofwikileaks.org.uk

wikileaks.adundo.com

wikileaks.tollofsen.se

wikileaks.moell.us

www.priv.us

www.finngaria.de

wikileaks.jawawa.net

leaks.boerdy.net

wikileaks.compuspace.nl

wl.i2pbote.net

wl.stefanpopp.de

whatever.grillcheeze.com

wikileaks.zakulisa.org

wikileaks.eondream.com

wikileaks.eondream.com

wikileaks.kofuke.org ipv6

wikileaks.cybertroops.com

wikileaks.happyforever.com

wikileaks.spectle.com

whitenetdownloads.com

wikileaks.profithost.net

wikileaks.assaultaddicts.co.nz

wikileaks.holy.jp

www.wikileaks.angelbeast.org

wikileaks.keladi.org

wikileaks.pandas.es

wikileaks.artwww.net

wikileaks.jordanroy.net

wl.udderweb.com

wikileaks.rlsjrnl.info

80.70.1.168

wikileaks.jejaring.org

wl2.gernox.de

wikileaks.revoleaks.com

www.spacemission.org

wikileaks.hoper.dnsalias.net

wikileaks.tryptamine.net

wikileaks.unixnet.dk

wikileaks.radiopark.biz ipv6

wikileaks.matschbirne.com

wikileaks.blokovi.com

wikileaks.lengua.fr

wikileaks.joevr.org

wikileaks.slite.org

wikileaks.hostingjuice.com

wikileaks.phoeney.de

wikileaks.adzi.net

wikileaks.wazong.de

wikileaks.matschbirne.com

wikileaks.aleph-0.net

wikileaks.dugumkume.org

wikileaks.anti-hack.net

wikileaks.g0tweb.com

wikileaks.spb.ru

wikileaks.iqaida.de

newark.nj.us.wikileaks-mirror.com

zurich.ch.wikileaks-mirror.com

wikileaks.boneputra.net

wikileaks.csbnet.se

wl.dyndns-wiki.com

wikileaks.finepixonline.de

wikileaks.pancake-pirates.org

wl.it.cx

wikileaks.beispieldomain.org

wikileaks.noreply.to

wikileaks.jejaring.org

gatw.nl

wl.scottymeuk.co.uk

wl.farhad.su

wikileaks.violetsky.ch

wlmirror.dyndns.org

newfagscanttriforce.com

wikileaks.groissgroissgroiss.com

wikileaks.pub-club.co.uk

wikileaks.my-niap.org

whythenetworks.nl

wikileaks.uenota.org.ua

wikileaks.goodsoft.lv

wkl.fdumas.fr

wikileaks.byethost31.com

wikileaks.byethost10.com

wikileaks.socketubs.net

wikileaks.uruknet.com

wikileaks.uenota.org.ua

wikileaks.bitplay.ru

wikileaks.evilhex.org

wikileaks.com.hr

cablegate.technoaddict.fr

wikileaks.walgemoed.net

wikileaks.equal.cluenet.org

wikileaks.creativereasons.co.uk

wl.shathor.com

wikileaks.fuxter.ru

wikileaks.nodehost.co.uk

wikileaks.nukezone-cnd.com

wikileaks.silenceisdefeat.com

wikileaks.u35.dk

wikileaks.tbotcotw.com

wikileaks.ebsserver.nl

wikileaks.dashavoo.com

wikileaks.txapelbeltz.net

wikileaks.foetusproducts.com

wikileaks.prismation.com

wikileaks.gehostet.de

wlm.hor.de

wikileaks.sebastianbartsch.eu

leaks.freecooki.es

wikileaks.justcrashed.net

wikileaks.rolamasao.org

cablegate.dyndns-remote.com

the-loser.net

wikileaks.kermsware.net

www.swisswikileaks.ch

wikileaks.event-lan.net

wikileaks.mein-le.de

wikileaks.uwe.gd

wikileaks.robsayers.com

wikileaks.mymobile.info

wikileaks.quakeit.de

wikileaks.sharea.tk

wikileaks.fesbi.com

wl.trololol.nl

wleaks.ddsd.de

wikileaks.german-radio.net

wikileaks.itos.pl

wikileaks.jugendverein.nl

wikileaks.neodox.org

wikileaks.WhoTheFox.com

wikileaks.ce.tc

wleak.de ipv6

wikileaks.eldaria.net

wikileaks.dennix.eu

wikileaks.ypanema.de

wikileaks.marketmentat.com

leaks.reluctantgrownup.com

1.wl-mirror.eu

wl.crumpledpaper.co.uk

wikileaks.jonateo.com

wikileaks.anarchia-networks.com

wikileaks.nodomain.org ipv6

wikileaks.cs1.ca

wikileaks.pizza-sopranos.nl

wikileaks.wutwhere.net

wikileaks.ste.no

wikileaks.adren.org ipv6

wikileaks.hwsamuel.com

canadapezkiwi.com.ar

wikileaks.westonwire.com.au

wikileaks.bobotig.fr

wl.bicisxavicano.com

wikileaks.haaparanta.se

wikileaks.abadcer.com

wikileaks.anidealforliving.com

wikileaks.adactio.com

wl.shiftcontrol.org ipv6

wikileaks.non-self-descriptive.org

wikileaks.lorea.org

wl.uberism.net

wikileaks.isaaccastro.eu

wiki-leaks.org.ua

wlm.wealthfare.org

wikileaks.vervloekt.nl

www.wikileaks.exclusive-consulting.info

wikileaks.wiglaf.net

wikileaks.theawayteam.org

wikileaks.arenyestratosferic.info

wikileaks.socialismsocialismsocialism.or...

cg.antalyaadrasan.com

72.14.189.17

wikileaks.trollocracy.com

213.133.123.117

v795.vir.kagoya.net

wikileaks.zdark.com

wikileaks.frontlawn.net

freedom.fortworthlocksmiths.com

wikileaks.1777.fr ipv6

wikileaks.hmfaysalconnect.com

wikileaks.olywip.org

wikileaks.mattdm.com

wikileaks.kex3.com

wikileaks.bachkhoathu.com

wikileaks.tuxonauten.de

leakswiki.dyndns.info

wiki.abcd1234.de

rsf.co

wikileaks.hac.cc

wikileaks.7dots.de

wikileaks.bosna-i-hercegovina.info

wikileaks.chormeos.com

wikileaks.domainfactory-kunde.de

wikileaks.overt-ops.net

188.94.113.24

wikileaks.red-net.info ipv6

www.wleaks.nl

wikileaks.nonews.net

www.wikilekje.nl

wikileaks.peelo.net

wikileaks.darkmoon-studio.com

wikileaks.dwmobil.de

wikileaks.xdel.ru

www.wikileaks.adzi.net

wikileaks.toposerver.es

wikileaks.greate.st

wikileaks.bernhardluginbuehl.ch

wikileaks.accessoriesdirect.co.nz

wikileaks.kokev21.com

leaked.dyndns.org

wikileaks.googme.eu

wikileaks.osbg.at

wikileaks.viscom3.com

wl.qwuh.com

wikileaks.thomas-weinbrenner.de

wikileaks.alienclub.ro

www.wikileaks.waaromis.nl

mirrorleaks.org

wikileaks.xiala.net

wikileaks.escape-to-space.com

wikileaks.ak-online.be ipv6

wikileaks.kyak106.com

wikileaks.sisepudo.com.mx

wikileaks.sfany.com

wikileaks.mylawforall.com

wikileaks.lobotomie.org

wl.8mm.cc

wikileaks.nachrichtenradio.eu

www.wikileaks-germany.de

wikileaks.goliath.nl

wikileaks.graficautopica.net

wikileaks.ranta.ch

wikileaks.geheimdienste.de

wikileaks.gwolf.org

wurst.nl

wikileaks.thebuble.org

wikileaks.beneth.fr ipv6

cables.padonma.com

wikileaks.bryanfarmer.com

wikileaks.x1598.at

wikileaks.vanleuven.org ipv6

wikileaks.it.ca

wikileaks.nodo50.info

wikileaks.tx-0.org

wikileaks.prof-maad.org

wikileaks.bastok.nl

fallingleaves.dyndns.org

www.wikileaks.samp-online.com

wikileaks.the-luckyduck.de

wikileaks.tux-ie.nl

wikileaks.100gartenzwerge.de

wikileaks.pkol.de

wikileaks.podgorny.cz

wikileaks.seaconflict.com

wl.z4k.de

wikileaks.akegata.se

wikileaks.gzmod.com

deletia.org

wikileaks.sebastianehinger.de

wikileaks.hacklabvalls.org

wikileaks.xchatfr.org

wikileaks.not-on.com

wikileaks.goldrunner.de

wikileaks.kister.org

wikileaks.thehash.es

wikileaks.lenselink.biz

wikileaks.italy.indymedia.org

cachee.net

wikileaks.thefrogz.net

wikileaks.shneeble.com

wikileaks.liberale.at

wikilleaks.dyndns.biz

wikileaks.redfoxcenter.org

wikileaks.instropy.com

wikileaks.eklind.org

wikileaks.fam-debray.de

wikileaks.truthispornography.com

wikileaks.telesletjes.be

wikileaks.robertpenner.com

wikileaks.cluster.nu

wikileaks.dwtn.to

leaks.communitywerkstatt.com

wikileaks.themojave.com

wikileaks.northernsamizdat.ca

wikileaks.ip-rebel.ch

wl.lighthomebd.com

wikileaks.plentyfact.org

wikil3aks.info

wikileaks.dieflieger.net

wikileaks.pnuke.de

wl.saymonz.net

www.aboutislamabad.com

wikileaks.quesaben.org

wikileaks.coderzplaza.com

wikileaks.otakuturk.com

wikileaks.seotaurus.com

wikileaks.thorx.net

wikileaks.dersonic.org

wikileaks.zdravo.com.mk

wl.helden-der-freiheit.de

wikileaks.oikos.paneidos.net

leaked.dyndns.info

www.wikileaks.antisys.com

wikileaks.vn.ua

wikileaks.partner.md

wikileaks.jofonet.net

wikileaks.cyberarmy.at

wiki.kiwiculture.de

wikileaks.jboettger.de

wikileaks.anendhasastart.eu

wikileaks.untrusted.de

wikileaks.olbion.com

wikileaks.arza.us

wikileaks.maroxrickshaw.com

www.wikileaks-mirror.dk

wikileaks.enlaondatv.com

wikileaks.malayalarajyam.com

www.wikileaks.die-nachdenker.de

wikileaks.energize.cc

wikileaks.simoncoetzee.com

wikileaks.dvonline.co.uk

www.wikileaks.eitorf-online.com

freeus.jsdev.org

wikileaks.cellue.de

wl.donatepl0x.com

wl.gernox.de

wikileaks.fdn.fr

wikileaksmirror.proxelsus-hosting.de ipv6

wikileaks.perry.ch

wikileaks.81-89-98-125.blue.kundencontro...

wl.mrkva.eu

wikileaks.chiquitico.org

wikileaks.adhelis.com

wl.alfeldr.de

wikileaks.geekview.be

wikileaks.dysternis.de

wikileaks.krkr.eu ipv6

wikileaks.theunfamiliar.co.uk

wikileaks.serverius.net

wikileaks.yasaw.net

wikileaks.zone84.net

wikileaks.fernandoramirez.com.ar

www.wikileaks.freelists.com.au

wleaks.3sge.pulsedmedia.com

wikileaks.razor1911.com

wikileaks.trankil.info

wikileaks.timburke.org

wikileaks.myscripts24.de

wikileaks.ruicruz.pt

wikileaks.nerdpol.org ipv6

www.wikileakz.eu

wikileaks.superjoesoftware.com

mirror1.wikileaks.lu

internaluse.net

brd.mcbf.net

wikileaks.1407.org

azow.selb.us

wikileaks.nortemagnetico.es

www.anontalk.com

nl1.wikileaksmirror.nl

www.wikileaks.nw-ds.com

peoplerule.info

wikileaks.marktaff.com

wikileaks.aamjanata.com

wikileaks.julietvanree.com

wikileaks.lionelwood.com

wikileaks.diedx.nl

wikileaks.encgmail.com

wikileaks.siwhine.org

wikileaks.delight.ch

www.hallitus.info

wikileaks.redhog.org

wikileaks.sentientrobot.net

wikileaks.glembotzky.com

wikileaks.legrandsoir.info

leaks.uaqv.com

www.emilts.com

wikileaks.cathomen.org

wikileaks.poete.eu.org

www.wikileaks.djity.net

wikileaks.explain-it.org

wikileaks.ratm.ch

wikileaks.dunwich.org

wikileaks.rothnet.org

wikileaks.g33kthug.co.uk

87.106.58.253

leaks.iamfos.co

wikileaks.lupine.me.uk ipv6

wl.unbloggbar.org

wikileaks.supercrapule.com

wikileaks.poliisi.mobi

wikileaks.amette.eu

wikileaks.chsdl.de

wikileaks.rackstack.com

wikileaks.under.ch

wikileaks.nldla.com

wikileaks.afturgurluk.org

wikileaks3.no-ip.org

wikileaks.laotracarboneria.net

wleaks.shellmix.com

wikileaks.in-edv.de

naixt-genne.com

wikileaks.2qt.us

wikileaks.xgstatic.fr

wikileaks.philpep.org ipv6

wikileaks.bandsal.at ipv6

wikileaks.webterrorist.net

wikileaks.theano.de

wikileaks.caseid.org

wikileaks.atpolitics.com

leaks.letsneverdie.net

wlfreedom.info

wikileaks.deutero.org

wikileaks.tamcore.eu

wikileaks.jotocorp.com

wikileaks.org.org

wikileaks.metrogeek.fr

wikileaks.fellr.net

wikileaks.zombix.pcriot.com

wl.thj.no

wikileaks.macventure.de

wl-mirror.sokoll.com

wikileaks.giggsey.com

wikileaks.unknowntruth.net

wikileaks.legalsutra.org

wikileaks.lillem4n.se

wikileaks.pamphleteer.de

wikileaks.mirror.jfet.org

wikileaks.g0rn.com

wikileaks.hoppipolla.net

wikileaks.paper.st

wikileaks.wtfstfu.org

wl.ito315.com

wikileak.eicat.ca

wikileaks.0xff.it

leaks.curaj.tv

wikileaks.mairipa.com

wikileaks.crome.us

wikileaks.k-ribou.com

wl.kollegstufe.org

wikileaks.intresseklubben.org

74.63.248.219

wikileaks.infinityloop.es

wikileaks.noova.de ipv6

wikileaks.pesqair.com

wikileaks.byteserv.de

wikileaks.acm.jhu.edu

wikileaks.iodev.org

wikileaks.thespinlight.com

team-moh.nl

wikileaks.mooo.se

kileaks.byethost6.com

majjj.com

wikileaks.swissbite.net ipv6

wikileaks.rudemusic.net

wl.fuldaecho.de

wikileaks.cloudyks.org

wl.mrblue.name

wikileaks.disknode.org

wikileaks.lazzurs.net

wikileaks.brokenco.de

wikileaks.classcast.de

wikileaks.neopt.org

wikileaks.skvorsmalt.cz ipv6

wikileaks.neurd.org

wikileaks.gundam.eu ipv6

wikileaks.biz.tm

leaks.underrun.org

wikileaks.tejero.ca

wikileaks.olivu.com

wl.core.am

www.shamanhouse.com

wikileaks.goodlifebikes.ca

wikileaks.xr3.cc

wikileaks.yacy.info

wikileaks.data-get.org

wikileaks.hellopal.biz

WL.sanvicentemedia.com

wikileaksmirror.eu

wikiconstitution.info

leaks.no.net

www.wikileaks.angelbeast.org

wikileaks.awardspace.us

wikileaks.mustashwax.com

wikileaks.oneeyedman.net

wikileaks.crazzy.se

www2181u.sakura.ne.jp

wikileaked.jamestheawesome.kicks-ass.net

wikileaks.luotettu.net

wikileaks.mahut.sk

wikileaks.thebofh.nl ipv6

wikileaks.sw0e.fr

wikileaks.media.pl

wikileaks.escism.net

wikileaks.piratenpartei-nrw.de

wikileaks.skarta.net

wikileaks.gaiadelic.org

www.extremesocial.biz

wikileaks.mooselook.de

wlmirror.riepernet.org

wikileaks.toile-libre.org

wikileaks.zvdk.nl

wikileaks.editia.info

wikileaks.msga.se

wikileaks.505.ru

RealnoeBlinDelo.com

wikileaks.aadnoy.no

wikileaks.oliverbaron.com

wikileaks.ladstaetter.at

wikileaks3.piratenpartij.nl

74.207.247.66

wikileaks.schuijff.com

fremont.ca.us.wikileaks-mirror.com

london.uk.eu.wikileaks-mirror.com

wikileaks.zici.fr

wikileaks.breit.ws

wikileaks.digital-revolution.at

wikileaks.nijhofnet.nl ipv6

leaks.mooninhabitants.org

wl.farhad.su

wikileaks.lickmychip.com

wikileaks.topdownmedia.nl

wl.openbotnet.eu

wikileaks.queralt.me

wikileaks.yourhero.de

wikileaks.interblag.org

wikileaks.jesolo-wants-adsl-back.info

wikileaks.dieinternetprofis.info

whistleblower.futtta.be

wikileaks.xen.no

wikileaks.nervsoft.com.ar

wikileaks.faked.org

wikileaks.phpdata.org

wikileaks.sajberhagen.com

wikileaks.4574.co.uk

wikileaks.gentlehost.net

wikileaks.knuttinatoll.net

wikileaks.jezustoast.com

wikileaks.wiki-mirror.de

wikileaks.network-13.com

wikileaks.brechi.com

cablegate.dev-null.biz

wl.razor1911.com

wikileaks.mserverz.de

wikileaks.bcweb.co.uk

wikileaks.jsphoto.at

wikileaks.michaelkesler.info

wikileaks.bennyjacobs.nl

wikileaks.2114.su

wikileaks.arulns.com

wiki.arrr.tv

wikileaks.pod.cvut.cz

wikileaks.key-server.de

wikileaks.reezer.org

wikileaks.felixbecker.name

wikileaks.b0x.lv

www.mirrorleaks.com

178.77.79.170

wikileaks.av3s.net

leaks.hw.is

wikileaks.brunogola.com.br

wikileaks.dennix.eu

iwikileaks.co.cc

wikileaks.bodji.net

wikileaks.ecobytes.net

wikileaks.flurss.com ipv6

wikileaks.propagande.org

wikileaks.karimhossen.fr

wikileaks.tancee.com

wikileaks.kutxa.homeunix.org

wikileaks.scratchbook.ch

wikileaks.bosna-i-hercegovina.info

wikileaks.mretc.net

wikileaks.co.nl

wikileaks.i-caramba.de

wikileaks.albirar.net

wikileaks.hostalis.net

wkleak.tartiflettes.com

wikileaks.anavallasuiza.com

wikileaks.imrof.li

wikileaks.archive-one.us

wikileaks.rootssh.net

wikileaks.hackerheaven.org ipv6

wikileaks.redcube.nl

wikileaks.besthost.nl

wikileaks.capitanruby.es

109.109.225.178

wikileaks.insultant.nl ipv6

wikileaks.dangermouse.ch

wikileaks.spacedigital.eu

wikileaks.mindfarming.de

wikileaks.a-dit.fr

wikileaks.diario-geek.com

wikileaks.ilore.de

wikileaks.portalmafia.com

wikileaks.goldendogdev.net

wikileaks.peterelzinga.eu

wikileaks.coresec.de

wikileaks.kwain.net

wikileaks.etruhla.cz ipv6

wikileaks.macbay.de

wikileaks.bryanwintermute.com

wikileaks.filteredperception.org

www.wikileaks.enrico-albrecht.de

wikileaks.thatfleminggent.com ipv6

wikileaks.kunfoo.org

wikileaks.miopiapolitica.mx

wikileaks.warrantyvoid.de

wikileaks.home-land-security.info

wikileaks2.sytes.net

wikileaks.greva.ro

wikileaks.sansinteret.info

wleaks.dyndns.info

wikileaks.thefrogz.net

wikileaks.sharegroundz.com

wikileaks.leet.la

wikileaks.graafschap-online.nl

x-file.com.ar

3210.dyndns.biz

wikileaks.megahuge.com

wikileaks.huisjesmelkers.nl

wikileaks.epter.com

wikileaks.marketmentat.com

wikileaks.tepames.net

wikileaks.isecharlotte.com

www.savetheleaks.org

wikileaks.seotaurus.com

wikileaks.markliveshere.com

wikileakspr.com

wikileaks.miro.ir

wikileaks.prowikileaks.com

www.wikileaks.ulagatamiloli.com

wikileaks.exclusivenet.cz ipv6

wikileaks.t-muh.de

wikileaks.xrz.tw

wikileaks.philoucorp.fr

wikileaks.computing-museum.com

www.cns-systems.de

wikileaks.chillers-media.com

wikileaks.glennie.fr

wikileaks.netzistenzminimum.de

wikileaks.gormotte.info ipv6

wikileaks.zioinc.com

wklks.robertogabrielli.net

87.106.248.5

wikileaks.chrisbrandt.de

wikileaks.bluuurgh.com ipv6

wikileaks.matthijs.at

wikileaks.exclusivenet.cz ipv6

wikileaks.anoluz.net

wl.batu.me

wikileaks.gnog.ch

wikileaks.la-gauche-vsr.ch

wikileaks.1o5.ch

wikileaks.azylum.org

wikileaks.fisquimia.es

174.142.5.19

wl.mryoichi.com

wikileaks.elpatibulo.es

wikileaks.lapampafestival.de

wikileaks.yaki-syndicate.de

wikileaks.tarikin.com

xgfx.ch

www.janoom.com

wikileaks.bytopia.dk ipv6

wikileaks.lentas.org

wikileaks.skyhost.bg

wikileaks.holy.jp

www.beertology.org

wikileaks.softplaces.net

wikileaks.iptunnel.de

wikileaks.freetekno.nl

wikileaks.insultconsult.net ipv6

wikileaks.stekkz.com

wikileaks.orilla.de

wikileaks.qgm.com

leak.thehackersedge.com

wikileaks.gpljihad.org

wikileaks.server-king.de ipv6

wikileaks.piratskapartija.com

wl.enneu.net ipv6

wikileaks.frnxs.net

lksmrrr.dyndns-wiki.com

wikileaks.spikex.homelinux.net

wikileaks.srsly-aweso.me

wikileaks.komodin.org

wikileaks.jcserver.net

wikileaks.yassinetrabelsi.com

wikileaks.silke.in

wikileaks.jaguarhost.com.br

wikileaks.vanoeffelhaarlem.nl

wikileaks.entrecartones.com

wikileaks.iamjulianassange.com

www.norbiman.com

wikileaks5.no-ip.org

wikileaks.artemisanet.com

wikileaks.bigini.net

wikileaks.dagams.de

wikileaks.kowalski-clan.de

wikileaks.nucleartesuji.com

wikileaks.makat.org

wikileaks.hunstus.de

wikileaks.whitescreen.se

wikileaks.server0.eu

wlmirror.info

www.bsinfotech.net

wl.r15.ch

wikileaks.notsocomplicated.org

badeio.wleak.de

wikileaks.mitov.eu

wikileaks.maidireradiomaria.com

wikileaks.drumandbass.lv ipv6

wikileaks.xsicht.me

wikileaks.securebydesign.nl

wikileaks.aussieitguy.com

46.4.203.216

wikileaks.glitteringplain.net

wikileaks.goldrunner.de

wikileaks.plebis.net

wikileaks.marty.co

wikileaks.opensomething.org

www.wikileaks.yopo.es

wikileaks.palisades-berlin.de

wikileaks.equiv.se

wikileaksmirror.anarchisthosting.com

wikileaks.yeeve.de

wikileaks.cloudyks.org

wikileaks.flax-town.se

wikileaks.jollymushr0om.de

wiki.leaks.org.in ipv6

douze-bis.net

wikileaks.fuckitall.nl

wikileaks3.info

wikileaks.frozenhydro.com

wl.yaskulka.net

wikileaks.qgm.com

wikileaks.werpo.com.ar

wikileaks.sinsordina.cl

wikileaks.dennismueller.eu

wikileaks.triggerdesign.yourweb.de

wikileaks.dpate.com

wikileaks.mladina.si

wikileaks.47chan.net

wl.drecksserver.de

wikileaks.505.ru

wikileaks.thfakenick.net

wikileaks.matsta.de

freiheit.ihlowerhoern.de

wikianon12.pcriot.com

wikileaks.basilisksolutions.com

a6k.dyndns.org:80

wikileaks.adseen.de

wikileaks.zigg.me

wikileaks.outofbounds.nl

wikileaks.6m.se

www.wikileaks-mirror.at

wikileaks.c0mhost.net

wikileaks.kechel.de

wikileaks.ubs.ath.cx

wikileaks.pixur.se

wikileaks.therabithole.org

wikileaks.adeut.es

wl.dasserver.com

wikileaks.1upload.de

wikileaks.thingee.net

wikileaks.tweakenl.info

wikileaks.w4m.at ipv6

wikileaks.killy.me

wikileaks.volksfestplatte.de

wikileaks.hfbk-hamburg.de

wikileaks.flamer-scene.com

wikileaks.evergreenterrace.de

wikileaks.bloodyweb.com

wikileaks.hit-repeat.net

wikileaks.vjultra.co.uk

wikileaks.dragora.net

wikileaks.j1b.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в новинах читав, що є Вікілікс на російській мові. Хтось має лінк, бо я інгліш не володію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в новинах читав, що є Вікілікс на російській мові. Хтось має лінк, бо я інгліш не володію?

мм,

и ты поверишь тому "москалыки" понапереводили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в новинах читав, що є Вікілікс на російській мові. Хтось має лінк, бо я інгліш не володію?

мм,

и ты поверишь тому "москалыки" понапереводили?

В РФ на російську перекладає сайт Русский репортер. Звідти тексти бере Українська правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...