Перейти до змісту

Чи ведете ви свій блог, і чи читаєте блоги інших людей.

Блоги у вашому житті.  

55 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Впринципі все сказано в заголовку, просто цікаво чи є резон створення блога, чи будуть постійні читачі (ясно що багато залежить від якості тексту, його теми, і від самого автора) але все ж чи можуть витримати блоги конкуренцію соц. мереж, порталів і інформаійних сайтів. Адже зараз більшіть людей пише на тих же Вконтакте, Facebook і тд... І мало хто пише на власних блогах, але ж пишуть, значить хтось все ж читає...

Викладайте ссилки на власні блоги, або просто на блоги які читаєте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щеб варіант, що просто читаю)

Я завів собі ЖЖ декілька днів назад) Ще нічого не писав, але думаю) А читаю часто, є багато що цікавого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

блоги - сміттєзбірники. Колись було таке як власний щоденник. Викидаєш туди все власне душевне і розумове сміття і стає легше. А тепер люди, які пишуть в блог, ше й це сміття на голови іншим звалюють.

Як цікаво читати щоденники видатних постатей, яких небагато у співвідношенні до іншої частини людства, так само цікаво читати блоги видатних сучасників. Все інше - блоговно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полюбляю у ЖЖ почитать сторінку Сергія Долі, фотографа і мандрівника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно почав вести простенький блог. Цікавого мало чого, але все ж таки так собі)

Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій блог веду.

Блоги інших, за цікавою мені тематикою, читаю регулярно. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої таракани не хочуть дружити з чужими, не читаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

веду блог http://vanabee.livejournal.com

веду для себя, на будущее, вдруг может понадобится...

читаю блоги:

Страница Виртуальных Путешественников - Сергей Доля: фотографии и коменты к ним с многих стран

Дневник космонавта Максима Сураева - блог он уже не ведет =(

Почтовый ящик космонавтов МКС

TechCrunch Новости ИТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого я веду блог?

Маю що сказати, знаю як сказати, та не маю кому... :)

Регулярно слідкую за новинами в інтернеті (по TV вже не новини, а суцільний кримінал з локшиною),

читаю різні думки, формулюю свою, якою і ділюся.

Тільки не в барі за пивом, а в і-неті. Спершу переглядали лиш друзі, тепер більшість переходів з Googl-а, що не може не тішити.

Ось власне і все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...