Перейти до змісту

Новичок за рулем

terminatorneo

Рекомендовані повідомлення

Выхожу - а бампера, считай, нет. Это ж надо было такую серьезную часть автомобиля сделать из 2-3 миллиметровых пластмассовых перемычечек!

Це спеціально так роблять, коли при зіткненні з пішоходами - була найменша сила удару. В Європі, здається, заборонили кенгурятники навіть ставити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

Це спеціально так роблять.

Ось який має бути бампер :)

Ford_LTD.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людину вдарить, не дай Бог, автомобіль з таким бампером - буде біда. Пластикові бампери зменшують силу удару. На всіх іномарках зараз пластикові стоять (якісь там сплави)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли автовиробник змушений піклуватися про безпеку пішохода - це одне.

А коли він робить спідницю бампера (смішно звучить українською) такою, щоб вона розліталася від найменшого доторкання до кучугури снігу, чи тієї ж собаки - тут я з Вами не погоджуся.

Ось як виглядала ця частина кузова, коли виробник поєднував інтереси пішоходів та автомобілістів:

13627.jpg

Audi_200.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з нових автомобілів????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Вас є такі приклади? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спорю, для снігу чи собак - бампери в нових автомобілях - ніякі. Сам якось собаку збив на Тойоті, бампер прийлося міняти, ремонту не підлягав (так як і собака). Ну і ще щоб автомобіль був легший, та і пластик дешевший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого родича Тойота Краун 1983 року. Приблизно ось така

1.jpg?dt=3181b4ef753ffd6cdedcc1611cddfb04

АКПП, 2.0. Їздить до сьогодні. Майже не поржавіла. Усе, що зламалося за всі роки експлуатації - втягуюче реле (після удару молотком працює) та пас ГРМ (навіть клапани не погнуло після обриву!!!.) Оце були машини! А тепер - фуфло.

"Наш благородный мышиный форд показал, что расходует

на каждые шестнадцать миль один галлон бензина.(Це приблизно 14, 7 літра) " Ильф, Петров, "Одноэтажная Америка", 1935 год. !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автоконцерны мира все чаще заявляют о массовом возврате автомобилей для устранения неполадок. http://www.testauto.ru/page318.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

"У МВС мають намір ввести обмежений термін дії водійських прав - від 5 до 20 років. За словами глави МВС Анатолія Могильова, це наблизить Україну до Євростандартів

Про це «Коментарям» повідомили в прес-службі ДАІ.

"Нам потрібно вирішувати питання щодо термінів дії посвідчення водія. Відповідно до тих конвенцій, які підписала Україна з ЄС, на вимогу Євросоюзу у кожного водійського посвідчення повинен бути кінцевий термін дії", - на прес-конференції сказав міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Могильов зазначив, що в різних країнах термін дії посвідчення водія - від 5 до 20 років. За його словами, потрібно визначити, яким буде термін дії водійського посвідчення в Україні, "це потрібно буде вирішувати колегіально".

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, виступаючи сьогодні на прес-конференції, запропонував позбавляти водійських прав за їзду в нетверезому стані, а також виступає за скасування довіреностей на управління транспортними засобами."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Объясните, пожалуйста, почему я неправильно ответил на вопрос?

post-4122-0-00258600-1299585437_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно. Ти ж стоїш, не рухаєшся і бензин скінчився. Всі стрілки на нулі. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно. Ти ж стоїш, не рухаєшся і бензин скінчився. Всі стрілки на нулі. :friday:

И тебя с восьмым марта :0050:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПДР:

8.3. Сигнали світлофорів, крім жовтого миготливого, мають перевагу перед дорожніми знаками пріоритету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш благородный мышиный форд показал, что расходуетна каждые шестнадцать миль один галлон бензина.(Це приблизно 14, 7 літра) " Ильф, Петров, "Одноэтажная Америка", 1935 год. !!!

Мені здавалось (і не тільки мені) що 1 галлон = 3,78 літра :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПДР:

8.3. Сигнали світлофорів, крім жовтого миготливого, мають перевагу перед дорожніми знаками пріоритету.

+ для синього авто червоне - "помеха справа", тому повинен пропустити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Синій змінюючи напрям руху перетинає полосу зустрічного руху, тому пропускає.

пункт 10.3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роз"яснення для кубиків :sq_ye: : 14, 7 літра бензину на 100 кілометрів шляху. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдень ми керуємося сигналами світлофорів, а вночі світлофори вимикають і рух організовується дорожніми знаками та розміткою :)

" 16.13. Перед поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового

транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного

напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються по

рівнозначній дорозі в зустрічному напрямку прямо чи праворуч. "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш благородный мышиный форд показал, что расходуетна каждые шестнадцать миль один галлон бензина.(Це приблизно 14, 7 літра) " Ильф, Петров, "Одноэтажная Америка", 1935 год. !!!

Мені здавалось (і не тільки мені) що 1 галлон = 3,78 літра :sq_ye:

Там читати слід так: "Це приблизно 14,7 л на 100км".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за допомогу в роз"ясненні :0011:

Цей сайт сконструйовано так, що виправити помилки та опечатки в старих постах вже неможливо.

Але, як бачимо, є ряд БЕЗДОГАННИХ співрозмовників, котрі не пробачають своїм менш високорозвиненим колегам жодних дрібничок. Яке щастя, що часи НКВД, хоч і не на довго, минули :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть "новичку" :) .

Що сьогодні потрібно для не власника авто, щоб він міг керувати автомобілем на законних підставах?

Чи вистачає звичайного (не генерального) нотаріального доручення, чи потрібно крім цього ще якийсь талон чи тимчасовий техпаспорт із ДАІ?

А ще, можливо хтось робив нещодавно і підкаже вартість доручення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще (так щоб жодного ДАЙця не виникло жодного сумніву), імхо, - тимчасовий реєстраційний талон.

Але МВС планує в майбутньому дозволити їздити на авто лише на підставі письмової довіреності від власника, яку можна, але необов'язково, зареєструвати буде в ДАІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я їзджу по виписаному подорожньому листі ("путьовка"). Батько підприємець - печатку поставив, я все необхідне прописав - вот так вже 3,5 рокі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

swen1989, а як з медиком - підпис на "коліні" зробили чи десь пачку "путьовок" проштампували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...