Перейти до змісту

До нас летить НЛО

swen1989

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перше відео..може бути.

Друге відео або 2500% фейк, або знімали камерою з веб-камери у реальному часі. Другий варіант вірогідніше. Ну самі подивіться, полоски при зближенні (як у телевізорів), крива площина + світлове гало від ламп не міняється.

Опубліковано

Я все чудово розумію і вірю в те, що буденне життя - лише на Землі. І не варто забувати про питання, "що було до нас", "що за межами Всесвіту" і т.д.

Опубліковано

Оно то конечно круто, шарик летает все дела... Но что это реально НЛО слабо верится.

Это может быть все что угодно)

Я, к примеру, такое видео в Adobe Premire могу зделать :)

Опубліковано

Прилетели помолится??

Да и вообще-Летающих тарелок нет, это выдумки инопланетян.

Идет еврей вдоль реки, смотрит - опускается НЛО.

Ну, еврей нарвал на полянке цветов и с букетом бегом встречать братьев по разуму.

Подбегает к тарелке, та открывается, оттуда выходят два зеленых таких гуманоида.

Еврей, радостно:

- Шалом, дгузья

Один инопланетянин другому:

- Вот блин, они уже и тут высадились.

Опубліковано

нафіга "їм" таке палєво? Літати вночі з ввімкненим освітленням (чи шо воно таке у них...) - це не дуже розумно. Відео 100% фейк (або ж на них не те "НЛО" в значенні сірих чоловічків)

Показати контент
i-want-to-believe.jpg
Опубліковано

не обовьязково там маэ хтось сидыти в тому НЛО )

можливо що використовуються дрони (безпілотні розвдувальні апарати)

освітлення - плазмова оболонка що дозволяє нівелювати вплив атмосфери (тертя і тд) притяжіння та інше (радари наприклад ще )

Опубліковано

как то слушал радио "Космическая среда" так как раз тема шла про НЛО:

вот урывок с эфира:

Цитата
...

Кулаковская: А насколько далеко продвинулось человечество в поисках жизни во Вселенной?

Сурдин: К сожалению, продвинулось далеко. В течение 50 лет – с 1960 года – ведутся активные поиски радиоконтакта с неземными цивилизациями. Начиналось это примитивно. А сегодня аппаратура фантастически чувствительная, фантастически широк диапазон. Скажем так, миллиард радиоприемников одновременно сегодня, конечно, не миллиард ящичков, а такой компьютеризованный комплекс... Фактически сообщения прослушиваются в миллиарде радиоканалов, которые могли бы прийти от других планет, населенных разумом. Их нет. Мы заглядываем все дальше и дальше (уже примерно 10 тысяч звезд отслушано этими радиотелескопами), но ничего – никаких признаков, радиосигналов – к сожалению, нет. И это несмотря на то, что уже 15 лет как ученые исследуют планеты у других звезд...

...Скажем, нашу цивилизацию слышно издалека. Наши радиолокаторы посылают настолько мощные импульсы в космос, что с другого конца галактики их можно почувствовать, то есть понять, что на Земле кто-то радиотехникой уже овладел. Мы ничего подобного из космоса не получаем...

так что мы "фоним" на всю галактику, но сами нечего не ловим

Опубліковано
  В 05.02.2011 в 09:05, vanabee сказав:

как то слушал радио "Космическая среда" так как раз тема шла про НЛО:

вот урывок с эфира:

Цитата
...

Кулаковская: А насколько далеко продвинулось человечество в поисках жизни во Вселенной?

Сурдин: К сожалению, продвинулось далеко. В течение 50 лет – с 1960 года – ведутся активные поиски радиоконтакта с неземными цивилизациями. Начиналось это примитивно. А сегодня аппаратура фантастически чувствительная, фантастически широк диапазон. Скажем так, миллиард радиоприемников одновременно сегодня, конечно, не миллиард ящичков, а такой компьютеризованный комплекс... Фактически сообщения прослушиваются в миллиарде радиоканалов, которые могли бы прийти от других планет, населенных разумом. Их нет. Мы заглядываем все дальше и дальше (уже примерно 10 тысяч звезд отслушано этими радиотелескопами), но ничего – никаких признаков, радиосигналов – к сожалению, нет. И это несмотря на то, что уже 15 лет как ученые исследуют планеты у других звезд...

...Скажем, нашу цивилизацию слышно издалека. Наши радиолокаторы посылают настолько мощные импульсы в космос, что с другого конца галактики их можно почувствовать, то есть понять, что на Земле кто-то радиотехникой уже овладел. Мы ничего подобного из космоса не получаем...

так что мы "фоним" на всю галактику, но сами нечего не ловим

А представте, що десь в іншому кінці галактики чи сусідній системі є планета, схожа на Землю. І в ній теж розвивається така ж цивілізація, як і людська. Дві ноги, дві руки, голова і тіло. Можливо вони на рівні розвитку кам'яного віку, можливо у них ще ідуть війни і вони тільки недавно вивчили, як добувати залізо чи каміння. У них 100% зародилася мова і народи. Мови відрізняються звісно від наших, тому що їх там англійської ніхто не вчив. Можливо у них вже винайшли порох і ідуть війни за територію, а може вони навіть не знають слів "брехня", "війна" і "зло". Може бути все, і якщо прийдуть часи, ми зустрінемося з нашими "побратимами". Ми знайдемо з ними спільну мову, вивчимо їхні мови, вони натомість наші, культуру і релігію. Подаруємо їм наші технології, досягнення. Це б було чудово.

Скоріше за все, ці НЛО, які світяться - розвідувальні зонди. Літаюча тарілка є пілотованим засобом із фантастичною технологією радіолокації і маскування, що навіть ВВС США таке і не снилося. Ці анонімуси досліджують нашу атмосферу, жителів, фауну и флору. Вони вивчають нашу культуру і на протязі багатьох років. У них є інша релігія, а можливо і взагалі її немає (читай комунізм). У них інша форма правління, не така "демократія". Вони не займаються дурницями, як наші країни. У них нема понять "армія" чи "злочин". Вони досліджують простори космосу, займаються літописом. Саме вони знають, що за гранню Всесвіту і що було до нас. Знищувати і воювати - це надто примітивна справа для них. Це вигадка божевільного людства, яке саме винайшло цю справу. Вони чекають моменту, коли людство зрозуміє сенс життя і перестане ділитися на народи, воювати, вбивати одне-одного чи порушувати Божі заповіді. Коли людство побачить, що це не головні цінності життя, а потрібно йти далі. нам треба не вигадувати ядерну зброю чи автомати-кулемети, а краще витрачати ці фінанси на розвиток технологій. Це й пояснює, чому ми такі "відсталі". І це пояснює те, чому вони ще не хочуть з нами контактувати. Бо ми ще не готові до цього, як би ви не били себе в груди "велком ту еарз".

Написав і таке відчуття, що сам розмовляв з ними :D. Хоча у ранньому віці років сам бачив на власні очі якусь невідому штуку в селі (в небі).

Опубліковано

vanabee, я вот думаю, что мы можем их не слышать, так как у инопланетян может и не быть такого понятия как радио електроника, радио волны и т.д.

FenMix, похожая это не интересно...

У них, на другом конце галактики, вообще могут быть другие елементы, другие законы физики и химии, все абсолютно другое... Их мир может состоять из антиматерии, а их волны наша електроина просто не понимает, так как это не радиоволны и т.д.

Да и не думаю, що нас кто то нашел, хотя все может быть...

Ну и в том что гдето есть формы жизни (разумные, не разумные) лично я уверен на 100%

Опубліковано
  В 05.02.2011 в 19:09, Arden сказав:

vanabee, я вот думаю, что мы можем их не слышать, так как у инопланетян может и не быть такого понятия как радио електроника, радио волны и т.д.

Если зеленые человечки не будут шарить в радиоволнах грош цена таким инопланетянам, разве что на хлеб намазывать или накладывать, в зависимости от плотности =)

Опубліковано
  В 05.02.2011 в 20:30, vanabee сказав:
  В 05.02.2011 в 19:09, Arden сказав:

Если зеленые человечки не будут шарить в радиоволнах грош цена таким инопланетянам, разве что на хлеб намазывать или накладывать, в зависимости от плотности =)

Согласен-если они докатились до такого уровня развития-что могут летать быстрее быстрого,то думаю им хватило ума оценить уровень нашего развития и основные виды коммуникации и соответственно прослушивать радио поток.

Опубліковано

да и не только радио поток они могут, например, торренты у нас качать проложив какой-то гиперпространственный канал к себе в Альфа-Центавру и айда после работы Санта Барбару качать, кстати это объясняет почему как объявили о продлении съемок в разных конца галактики внезапно начали взрываться звезды

• 2 місяця потому...
Опубліковано
  В 07.04.2011 в 18:52, Zerotul сказав:
  В 07.04.2011 в 18:22, Korosy сказав:

Готовь алюминиевую шапочку

судячи з фотки - таку як у тебе? )))

Опубліковано
  В 11.04.2011 в 11:23, Volyniaka сказав:

Уже давно как здесь

http://www.volynnews.com/news/sport/tse_yakis_inoplanetyany__kvartsyanyy_pro_volyn/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...