Перейти до змісту

Робота міської влади (в питаннях і відповідях):)

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибори пройшли, нова влада вже мала б освоїтися в місті.

І от уявимо собі, що велікіє міра сєго доручають підлеглим почитати "інтернет", які там проблєми хвилюють лучан. І по прочитаному зробити висновки і ліквідувати недоліки. Ну чисто з області фантастики. Але в теорії, мер може і не знати про якісь речі, або їх від нього можуть приховувати негідники з оточення. Тому з такою світлою і благою метою створюю таку тему. В ній пишемо, які проблеми що стосуються міста ми бачимо, які вирішені (ставимо плюсік меру і команді), по яких йде якийсь рух, а на які успішно "забитий болт" (ставимо "мінусік")

Отже, від мене особисто:

1. Розмітка на Соборності. + 

Кілька тижнів назад я був буквально "в шокові" - чортзна з якого часу на Соборності з’явилась розмітка, яка відділяє смуги! Тепер машини стали намагатися втулитися не в 5-6 рядів, а (о чудо!) в три смуги, передбачені розміткою. Не всім вдавалося (ну да, тож ніхто не звик до такого в Луцьку :) ), але в більшості всі намагались. Ясно, що до цього мер відношення навряд чи мав, але між собою ми прикалувалися - "ти диви, Романюка тіки обрали, а вже видно зміни!"

2. Посипання льоду пісочком " - " (жирний)

Календарі видають комунальним службам? Провести лікнепи, що зима починається 1 грудня, але сніг може випасти і раніше! Чи запаси піску на Волині закінчились? Я статистика травмпунктів за ці кілька днів? Перший справжній негатив для мене особисто. Але ж з таких маленьких особистих негативів і формується бачення громади.

(ну такий от початок, надіюсь хтось пітримує ініціативу ;) )

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

За тему топікстартеру респект

Від себе додам ще одну проблему, можливо не таку глобальну як попередні.Живу на 5-муповерсі п'ятиповерхівки по вул. Ковельській буд. № 6. Кожного року вперіод дощів/танення снігу тече дах. І це триває вжекілька років. Не можливо зробити ремонт в квартирі. Що зробити та до кого звернутися, щоб вирішити данепитання?

Відправив листа з таким самим текстом на електронку міської ради office(собаки)lutskrada.gov.ua

Попередив, що переписку буду викладати на розсуд громадськості.

Цікаво, яка буде реакція.

4. Ремонт даху в буд. №6 по вул. Ковельська

Опубліковано

От себятина:

1.Развелось слишком много бездомненьких собачечек,которые бегают,веселятся,случайно кусают граждан,феэрично бросаются под колеса,сбиваются в стайки и пугают беременных.Так вот...предлагаю отстреливать тех бабушек которые кормят и ютят эти своры.А так же дядечек и тетенек которые выбрасывают пупсов как игрушки которые надоели.Собаки же не виноваты.

2.Затра**** автолюбители которые ставят свои авто на тротуар(Был случай возле екс олдема на соборности когда тачка стояла на тротуаре и зимой одна тетенька на каком то месяце поскользнулась и закотилась под машину)Звоня в ГАИ дяденбки в погончиках говорят мол Уйди противный тротуар не наша юрисдикция,им занимаются дворники

3.Розвелось в Луцке гопоты,как китайцев в 3-ем общежитие Киевского университета им Тараса Григоровича.Хрен знает что с ними делать-я бы стрелял.Как делал один умник-выходил на улице ввечерком с сумкой с продуктами и водкой(подмешав туда метиловый спирт)-его конечно потискали,забрали все и ушли слепнуть и умерать.Предлагаю эти занятся мазохистам-и им удовольствие и социуму польза.

так вот некоторым может показаться что я шучу,но нет дорогие комрады-я серьезно.

Опубліковано

Підтримую kudrom на рахунок мінусу комунальникам. А плюсом хотів би відмітити той факт, що на моїй вулиці (Суворова) зафарбували "твори" малолітніх дятлів-графітчиків. Зафарбували рівною полосою, навіть не на плоских стінах. Чесно скажу, що незнаю чи потрібно за це завдячувати новому меру, просто за старого ніхто такого не робив (ні, брешу, коли кучма приїжав в музей ікони - то зробили щось схоже)

Опубліковано

По-перше - дворові собаки

по-друге - посипання тротуарів і доріг сіллю, піском

по-третє - нехай розберуться із вартістю проїзду

про міст через залізну дорогу і центральний майдан буду мовчати.... :dont:

Опубліковано
по-третє - нехай розберуться із вартістю проїзду

Так так, а то маршрутчики вже починають хамить, коли платиш 1,50

Опубліковано

N) Київський майдан. Під час дощу чи танення снігу болотне місиво між Вопак та квітковим магазином замість бруківки, яку так ніхто і не удосужився покласти після роботи комунальників. Плюс гарно було б поставити невеличке загородження для запобігання заїзду танків, хумєрів і просто весільних процесій для наліплювання квіток ледь не в прохід мешканців будинку і абсолютно повністю на тротуар, не призначений для стоянки, ускладнюючи цим і без того екстремальне подолання цього клаптика землі у вищезгадану погоду.

N+1) Дороги на Львівській та Гнідаві існують і бажано щоб вони були дорогами, а не напрямками :) А ще вулиця Лисенка, спробуйте в дощ зайти на неї пішки.

N+2) Притулок для бездомних. Попередній голова колись на чиюсь фразу про притулок для бездомних собак відповів, що у нас волоцюг багато, а ви про собак думаєте. Доволі непогано було б "і вашим, і нашим" з пріоритетом для людської частини бездомних. В умовах обмеженості фінансових ресурсів вже краще покращення благоустрою, ніж сумнівної якості 3D-шоу та феєрверки.

Опубліковано

Освітлення вулиць, не доріг, а тротуарів. Від Там-Там-а до Ювілейного - можна загубитися в темноті. А якість дороги - то ще й ноги поламати.

Опубліковано

от читаю побажання людей і напрошується висновок - як мало (відносно) нам треба для щастя...А що ж заважає владі розібратися з цими проблемами? Та й фінансів на це треба не так вже й багато? І хіба треба бути суперменом (маю на увазі міського голову) щоб все це вирішити? Я думаю що і розуму тут не треба великого, а банально простого бажання зробити щось корисне для міста, а не для себе. Крадеш? - Кради! Але дбай при цьому про місто!

Опубліковано

Підтримую kudrom на рахунок мінусу комунальникам. А плюсом хотів би відмітити той факт, що на моїй вулиці (Суворова) зафарбували "твори" малолітніх дятлів-графітчиків. Зафарбували рівною полосою, навіть не на плоских стінах. Чесно скажу, що незнаю чи потрібно за це завдячувати новому меру, просто за старого ніхто такого не робив (ні, брешу, коли кучма приїжав в музей ікони - то зробили щось  схоже)

цього разу в музей ікони має приїхати янек 

Опубліковано

Підтримую kudrom на рахунок мінусу комунальникам. А плюсом хотів би відмітити той факт, що на моїй вулиці (Суворова) зафарбували "твори" малолітніх дятлів-графітчиків. Зафарбували рівною полосою, навіть не на плоских стінах. Чесно скажу, що незнаю чи потрібно за це завдячувати новому меру, просто за старого ніхто такого не робив (ні, брешу, коли кучма приїжав в музей ікони - то зробили щось  схоже)

А це вже насторожує...

Як би в "землянку" в Межигір"ї вона (ікона) не перекочувала...

Опубліковано

в честь этого события на Ярощука первый раз разметку нарисовали

зы Как надоело, что в нашей стране что-то делаеться только тогда, когда кто-то должен приехать, проехать, пройти или пролететь рядом

Опубліковано

Ще на Борді ніхто не озвучував, а буде зроблено!

«Відучора він (Кривицький – «ВН») призначений моїм радником», - сказав Романюк і додав, що «з Антоном Федоровичем ми спілкувалися під час передвиборчої кампанії».

Романюк зазначив, що Кривицький на новій посаді займатиметься пішохідним переходом через колії біля Залізничного вокзалу у Луцьку.

«Він буде займатися конкретними справами. Я йому передав всі матеріали по мосту, який починав будуватися ще при ньому», - сказав Романюк.

«Будемо разом доводити його до логічного завершення. Якщо буде все добре, то в наступному році ми його завершимо», - запевнив Романюк.

Опубліковано

1. Разрешить переделывать центральное отопление на своё (родное), автономное во многоэтажках "-" (купа минусов)

Почему мы должны на маленькую квартиру платить как за хоромы? Я хочу по-человечески: установить котёл по правилам, вывести парапетный дымоход, обрезать этот чугунный засоренный хлам и поставить свои батареи - и ГЛАВНОЕ: не зависеть от того, когда включат отопление!

ВолиньГаз этого не разрешает, говорит необходимо, чтобы согласился целый стояк дома на переоборудование. Прямым текстом сказали - обращайтесь в Міську Раду - хотя вряд ли чего-то добьётесь.

2. Хочу, чтобы Міська Рада конкретно взялась за ЖЕКи. Пусть каждый ЖЕК выложит перечень (!актуальный!) услуг, которые входят в коммунальный платеж "Утримання будинку". А то что-то замного получается, при том, что подъезды никто не убирает, сосульки не сбивает и многое-многое другое. Я хочу знать за что плачу! "-"

П.С. У многих нет возможности организовать ОСББ (по простой причине человеческого фактора), так вот в ОСББ жильцы собирают намного меньше и им хватает оплатить все необходимые услуги и работы, а также остается на благоустройство дворов.

Опубліковано
' timestamp='1291398972' post='1052259892']

сиджу оце читаю і не можу зрозуміти - 

невже усі після виборів хором в санта клауса повірили?

:smile-zachot:

таке враження, шо 19 років бардаку нікого нічому не навчили

Опубліковано

хочеться, щоб смітники вчасно прибирали....

щоб обладнали кілька громадських туалетів...

щоб хоч біля міської ради навели порядок...

і хоч бардак і був усі 19 років, але ж це не означає, що так повинно бути надалі. треба завжди прагнути кращого. тим більше, памятається теперешній міський голова позиціонував себе, як ГОСПОДАРНИК.

Опубліковано

А коли сіє чудо зможемо наблюдати? Напевно, скоро вже, бо на вулиці зосереджена вся снігозбиральна техніка Луцька. Там, де техніка не дістає - то самі комунальники ломами б'ють і вивозять лід

п.с. Вдома маємо карабін, то дільничний навідував вчора :)

Опубліковано

таке враження, шо 19 років бардаку нікого нічому не навчили

на жаль, таких як ти практично ніхто не слухає. Краще повірити в чудо, Бога, ще якусь невідому й**ану ***ню, аніж прикласти зусиль і щось зробити САМОТУЖКИ

надіюсь, зараз не набіжать сюди славяно-хрюсо-арєї аби зробити мені бруталіті своєю геніальністю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...