Перейти до змісту

Зимові види спорту

Edelveys

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво... А якими зимовими видами спорту захоплюються Лучани??? Особисто мені подобається біатлон (років 10 вже спостерігаю за гонками).

Опубліковано

ууу... біатлон рулить!!!

колись давно вболівала за нашу Зубрілку...

хоча взірцем та еталоном в цьому виді спорту завжди були німці та норвежці... в останні роки насолоджуюся бігом та стрільбою Магдаленки Нойнер, Каті Вільгельм і т.д...

а подружжя Пуаре чого варті були!!!

про чоловічий біатлон промовчу - це моя невиліковна хвороба :g15:

стрибки з трампліна - такий адреналін! - навіть коли просто дивишся це...

ну, і звісно, - фігурне катання!!! - це зачаровує :) (і відкрию секрет: коли дивлюся фігурне катання - легше дієту тримати :rolleyes: )

Опубліковано

ууу... біатлон рулить!!!

колись давно вболівала за нашу Зубрілку...

хоча взірцем та еталоном в цьому виді спорту завжди були німці та норвежці... в останні роки насолоджуюся бігом та стрільбою Магдаленки Нойнер, Каті Вільгельм і т.д...

а подружжя Пуаре чого варті були!!!

про чоловічий біатлон промовчу - це моя невиліковна хвороба :g15:

стрибки з трампліна - такий адреналін! - навіть коли просто дивишся це...

ну, і звісно, - фігурне катання!!! - це зачаровує :) (і відкрию секрет: коли дивлюся фігурне катання - легше дієту тримати :rolleyes: )

Так, біатлон це сила. Я якраз його почав дивитись коли Зубрілова на висоті була і наша жіноча збірна. І в той час якраз наші дівчата були одними з найсильніших. Як зараз пам"ятаю коли в анонсі до естафети у ведучого на євроспорті проскакувало "...Russia, Germany and Ukraine. Live on eurosport!" :) Зараз то здається тільки Дериземля інколи вистрелює.

Ще хокей люблю. Майже нікого не знаю там, але вже коли попадаю то дивлюсь повністю, сама гра подобається :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...