Перейти до змісту

Новорічне чудо 2011.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Через місяць черговий Новий Рік, який прийнято святкувати.

От саме в цій темі хочу спитати Вашої поради, а мо* кому в ясну голову якась геніальна мислЯ стрельне щодо святкування.

f1a679487d81c895965f5dd39d35de1428.png

Передісторія.

1. Взагалі-то була ідея поїхати на море на новорічну ніч і стріти 2011 на пляжі (ну і там на коньках в Турцію зганяти). Потім з*явився узгоджений план- Одеса, вписка, всьо в ажурі. План відпадає, оскільки якщо я явлюсь в тих краях, то та паявіццо мінімум два трупа.

2. Була (моя) ідея зробити новорічний вогник разом з "квартирантами" - сценарій, казка, запис, декорації, музика(жива панятне діло). Але оскільки до такого треба готуватися, а ніхто і не мур-мур, а я манала придумувати ці всі витрібони сама, плюс схема 2-3 людей з тусовки іпошать, а решта потім приходить і тупо тусить - мене не влаштовує абсолютно. Тому ця ідея відпадає теж.

Шо ж замутіть?

Бажано економ-класу (Багами, Маямі, Ківерці, Польщу і гори нє прєдлагать).

Таваріщі. АБо ідеями кидаємось...або ж про свої плани розказуємо.

м?:)

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да в глухий ліс махнути, там феєрверки, стіл і все таке, краще не придумаєш

Тіки тре машину щоб по снігу валила :D

Опубліковано

а костюмований Новий Рік ?

реконструктори кожен рік таке дійство замучують.

Глухий хутір Селюки, Лубенського р-ну, Полтавської обл, кинута хата, фантазія і Дід Мороз з Луцька :D

post-1719-0-56553000-1291133115_thumb.jp

post-1719-0-86764400-1291133120_thumb.jp

post-1719-0-02843400-1291133126_thumb.jp

Опубліковано

пару селяночок згвалтувать, розстрілять пару партізанів, повісить пару падпольщіків- і навагодняя ночь удалась!а на дєсєрт- жєдочькє

Опубліковано

max, там же эконом-класс требуется. поэтому план такой : занять денег побольше на короткий период и тянуть с возвратом постепенно наглея. расчитать "последнее китайское" так, чтобы братки на джипах вывезли в лес аккурат на новый год :smile3:

Опубліковано

Глухий хутір Селюки, Лубенського р-ну, Полтавської обл, кинута хата, фантазія і Дід Мороз з Луцька :D

очень символично смотрятся эти "снежинки" на елочке со свастикой и прочей атрибутикой вокруг :smile3:

Опубліковано

Да в глухий ліс махнути, там феєрверки, стіл і все таке, краще не придумаєш

Тіки тре машину щоб по снігу валила :D

теж така мисля проскакувала, тільки ніколи не виходить реалізувати...

Опубліковано

невеличкий будиночок в межы луцька (дача), купа алко+купа друзыв.

а там шо завгодно... хоч ы концерт з квартирниками

Опубліковано

Зібратися з друзями і поїхати на Світязь=)

Це сама класна пропозиція=)

Коли вип*єте побільше, захочете по Світязю покататись на машині=) ото буде весело=)

Головне шоб лід був товстий хе хе =)

а то подарунок на новий рік буде ще кращий ніж його зустрічання=)

а костюмований Новий Рік ?

Позор тим фоткам і такому святкування!

Наші діди воювали , а ви там хіхонькі в німецькій одежі і свастікою святкуєте - ФУ!!!

Бачіли би діди наші за шо вони воювали...

Опубліковано

Позор тим фоткам і такому святкування!

Наші діди воювали , а ви там хіхонькі в німецькій одежі і свастікою святкуєте - ФУ!!!

Бачіли би діди наші за шо вони воювали...

Я так розумію що про військово-історичну реконструкцію ви напевно і не чули ?

А діди бачІли і виявляються мудрішими за деяких правнуків.

Опубліковано

пабухали, пары, пардон, стало плохо и розошлись спать кто куда и кто с кем...

идейка просто на ура :smile3:

Плануємо з друзями в Карпати) Снігуронька, конкурси і катання на лижах :) До - речі, не сказав би, що гори економ варіант... Якщо корпоративом зібратись, то можна ого - го как пагудєть ;) І нє дорого.

Опубліковано

Підбирається якась заледеніла поодинока водойма в межах луцька, чи в парку є недалеко від дороги, чи на розливі Стиря біля моста, чи ще якась. Береця якась ялинка, з гірляндою якаб працювала від кумулятора, розкладний стіл і багацько багацько свічок. І всі при цьому магут бути на коньках, нц щоб напитись і на лобах гематомні згадки полишались про свято.

Якщо людна компанія то здалеку буде виглядати дуже привабливо.

І вам тре ще придумати якісь завдання для можливих приблудних святкових путніків. НАприклад на умові що якщо когось занесе до вас на вогник, товін щоб приєднатись виконує якесь кумедне завдання. Правда за умови якщо то не будуть братки на джипі, прямуючі до лісу, з одного з попередніх постів, не люблять вони квести.... <_<

Опубліковано

Була (моя) ідея зробити новорічний вогник разом з "квартирантами" - сценарій, казка, запис, декорації, музика(жива панятне діло). Але оскільки до такого треба готуватися, а ніхто і не мур-мур, а я манала придумувати ці всі витрібони сама, плюс схема 2-3 людей з тусовки іпошать, а решта потім приходить і тупо тусить - мене не влаштовує абсолютно. Тому ця ідея відпадає теж.

шикарная идея. по-моему самая лучшая. :smile-zachot:

Опубліковано

а там шо завгодно... хоч ы концерт з квартирниками

ІМХО, тупо.

Влаштовували позаминулого року подібний двіж.

Тільки з костюмами.

Заїзд на базу рано вранці, спільне приготування страв з символічними назвами, таскання дров, води, розчищання двору від снігу, приготування приміщення та костюмів, конструювання та вбирання ялинки (я на Борді десь вішала фотку), хороводи надворі, твістер, конкурси, весело.

Але ж завжди найдеться одне недоразвіте путо, котре постарається все споганити....

І от одне типу наше мєсне рицарське чмо по імєні Дмитрук до того назюзюкалось, що образилось на мене (за те, що воно назюзюкалось канєшна)і повалило по снігу і морозу 25км пішки до Луцька по трасі О_о...

Коротше більше такий двіж не фен шуй, особливо якщо це твоя "база", особливо, якщо це твоя відповідальність.

Ні хатю))))

Карпати - кльово. Але заїжджено по саме німагу.

А от Інквізітора ідея-- зер зер гут))))

Опубліковано

Праздничное ограбление банка и погромы в міськраді...тоже праздничные, символическая стрельба по депутатам из пневматики.Можно из депутаток снежных баб лепить.

Можно квест забабахать,типа найди деда Мороза.Зафлешмобить под эльфов(нет ,не 80-го уровня).Или зареалить новогоднюю сказку....если еще придут в голову бредовые идеи ...я напишу)

Опубліковано

Здорово якби підпоїти, підкупити дідка, що стереже вхід у підземелля. А він до оковитої ласий :friday: І влаштувати щось на кшталт Дети подземелья :0085::0050: і Дмитрук не замерзне :)

Опубліковано

Здорово якби підпоїти, підкупити дідка, що стереже вхід у підземелля. А він до оковитої ласий :friday: І влаштувати щось на кшталт Дети подземелья :0085::0050: і Дмитрук не замерзне :)

Дмитрука ми в Турцію запремо на Алєнях. ТАм точно не змерзне собака

Опубліковано

Можу дати декілька цінних порад, з свого досвіду святкування НР в великій компанії багато років.

Рекомендую всім не скидатися "по тищі з дупи", потім іти на закупи і прирікати дівчат на цілодобове тупцювання на кухні напередодні свята. А вирішити проблему з їдлом))) і напоями так: запропонувати кожному приготувати вдома страву на свій вибір та принести напій, який він-вона буде пити весь вечір в кількості, яку вип"є. Тим хлопцям, хто не вміє готувати і ще не обзавівся дружиною, яка це зробить за нього (а таких в нашій компанії не мало))) ми пропонували купити якісь фрукти, шоколад, запивачку))))... І ВСЕ БУЛО СУПЕР!

Результат такої організації перевершує сподівання: страви смачні, бо в кожного "рука набита" на свою фірмову страву, всі п"ють, що хочуть, вибір їжу ВЕЛИЧЕЗНИЙ.

Минулого року компанія у нас назбиралась неймовірно велика - близько 30 людей О_о.... 30 страв!!! ... я далеко не все спробувала)))).... отак

Бажаю усім веселого святкування!

ПиСи: Що саме цікаво, минулого року "олів"є" ніхто так і не приніс, боячись бути неоригінальним))) ГгГгггГГГ

Опубліковано

Із мого досвіду, найвдаліше святкування виходить тоді, коли нічого не плануєш. Як правило 31 числа в голову приходить якась божевільна ідея. Ну, наприклад, як поїхати з компанією зістрічати Новий рік в якесь забуте богом село. Якби це планували заздалегідь, довелося б готувати салати, думати, що одягти, щоб не змерзнути і водночас бути красивою...Коротше та підготовка зіпсувала б саме свято. А так завжди виходить класно, весело і запамятовується:)

Опубліковано

Із мого досвіду, найвдаліше святкування виходить тоді, коли нічого не плануєш. Як правило 31 числа в голову приходить якась божевільна ідея. Ну, наприклад, як поїхати з компанією зістрічати Новий рік в якесь забуте богом село. Якби це планували заздалегідь, довелося б готувати салати, думати, що одягти, щоб не змерзнути і водночас бути красивою...Коротше та підготовка зіпсувала б саме свято. А так завжди виходить класно, весело і запамятовується:)

ПІДТРИМУЮ на всі 100 % !!! Сама біганина за місяць до свята викликає :_20:

Доречі, про НЕЙМОВІРНЕ, десь в жовтні сиділа в одному генделику - чекала одну особу. Особа спізнювалась, скука спонукала вслухатись в розмову за сусіднім столиком: там обговорювали якель дійство, хто що готує, хто що вдягає, по-скільки скидаються... подумала - днр... Аж тут зайшла мова про Снігурочку та діда Мороза :_09: Як виявилось, є такі люди, які готуються до такого "масштабного" дня за 2,5 місяці:_09:...

Ну як можна думати про НР, коли сонечко гріє і на ногах кеди???

Опубліковано

... Аж тут зайшла мова про Снігурочку та діда Мороза :_09: Як виявилось, є такі люди, які готуються до такого "масштабного" дня за 2,5 місяці:_09:...

Ну як можна думати про НР, коли сонечко гріє і на ногах кеди???

А коли в кінці листопада починаєш дзвонити і замовляти якусь розважалку на корпоратив, то оказується що ти пізно спохватився.

Так що як з якого боку подивитись... чи послухати

Опубліковано

А я з друзаями напевно святкуватимемо на квартирі. Доречі де можна різні костюми казкових героїв узяти на святкування?

Опубліковано

Ребят, подскажите в каких заведениях в новогоднюю ночь будут шоу-программы? Хотим с компанией выбраться, а любимые места в эту ночь отдыхают.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...