Перейти до змісту

Цікава ваша думка!

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво просто.

Хто б зважився на таке, щоб отримувати наприклад 5 коп. за рекламку смску яка б до вас прийшла?

Опубліковано

Щось не зрозуміло... Мені смс рекламна і 5 копійок на рахунок???  Якщо так то цими грошима не збагатишся але й великих незручностей не буде. Тобто все одно. А ось якщо їх буде штук 100...  :sq_ye:

Опубліковано

може і сто :) тільки це будуть для тебе незручності витирати й не реально що перечитаєш їх, тому що смс будуть відсилати тільки тим людям яких цікавить якась тема: наприклад там, автомобілі, чи там компи і так далі.

Опубліковано

А я б зробив з цього бізнес. Купив би дешеві телефони типу нокії чи сіменса, халявних карток. Поповняв телефони по 30 грн. В чому сенс:

-Давав в би телефони людям в оренду за гроші (дзвонити).

-Отримував по 5 коп на кожен телефон. 4 телефони для початку - 20 коп. 20 коп за 1 смс. Допустим 20 смс в день. 20х20=4 грн. 4 помножити на 7 днів = 28 грн. І це в середньому по 100-140 грн в місяць. Я б був згоден)

Опубліковано
' timestamp='1291077382' post='1052257070']

ходиш собі з таким кубінскім мішком телефонів і в вус не дмеш - красотааа :D

не виключаю, що найближчим часом можуть різко скочити в ціні кубінські мішки...

Опубліковано

Спамери питаються дозволу "Чи хотіли б Ви, щоб Вам, на Ваш телефон, і щоб Вам ще й доплачували?"

Ясно, що заказна реклама.

Просто я взяв 100 грн з людини за розсилку реклами. І сказав, що 100 чоловік ГАРАНТОВАНО прочитають об'яву!

Відправив 5 копійок на рахунок одній сотні людей. 5 грн. ще 10 грн на СМС-ки (відправка).

Решту я заробляю. (дуууже приблизно). Можна на 500 чоловік. Тоді заробіток менше.

Опубліковано

Спам - це не бежана реклама :)

А якщо ви самі бажаєте її отрмати, і ще й з тої тематики що вас цікавить, то це вже не спам, ще й вам платять.

Це свого роду інформація яка вас цікавить і вам ще й за це платять.

Опубліковано

Спам - це не бежана реклама :)

А якщо ви самі бажаєте її отрмати, і ще й з тої тематики що вас цікавить, то це вже не спам, ще й вам платять.

Це свого роду інформація яка вас цікавить і вам ще й за це платять.

Держи мешок шире

Опубліковано

Читаю пости і таке відчуття наш народ крім "парафіну" нічого толком сказати не може взагалі.

Один Zheny@ сказав те що є в реалі скоріш за все.

Для тих, хто в танку - те саме МТС спамить своїх клієнтів непотрібними вам Акціями і так далі, але комусь цей спам корисний, якщо вже на те взяти. Тут вони забирають ваш час на те, що ви прочитаєте, а ви 100% прочитаєте, бо "вдруг щось цікаве", і вам за це нічого не заплатять.

Опубліковано

мені про рекламу і рекламний менеджмент не потрібно роповідати.

Є реклама нав'язлива, а є не нав'язлива. Прихована і явна.

До якої категорії буде відноситися Ваша одразу, і через сотню другу СМС-ок?

Опубліковано

Не нав'язлива, ви якщо і підпишетесь до тих тільки новин які можуть вас цікавити, наприклад знижки в магазинах, або вам прийде смс, яку ви покажете наприклад і вам безкоштовно замінять гуму на авто, або безкошовно попадете на фільм... якщо ви підпишетесь що вам це цікаво взагалі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...