Перейти до змісту

Концерти в "МАЙДАНІ"

Гість @6PU}{@H

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 6 місяців потому...
Опубліковано
Хто знає, скільки буде вхід?

200 грн. у підвальчиках, 250 грн. щоб щось побачити із-за столу.

А взагалі концерт був - ужасний як на мене. (ми з вулиці підслуховували тоді)

Футбол теж був ужасний (ми біля стадіону проходили тоді) ;)

І а пагодє:

11111s.jpg

Опубліковано

Мертвий півень-найживіший гурт з непопсового укроку!!!

Обов*язково тра сходити,має бути,як завше, рок&рольно! :0083:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Культове місце м.Луцька все більше і більше втрачає свій статус... Перетворюється в гламурну кафешку... Про якісні тематичні концерти а ля "Остання Неділя" там вже не чути зо два роки... Виняток - готичні паті, організовані dark-lutsk.com... Прикро, дуже прикро...

Опубліковано

Півтора роки не сезон. Після 20 листопада 2008 року концерти немісцевих гуртів можна перерахувати на пальцях однієї руки, а метал-гурти і взагалі дорогу забули...

Опубліковано

Скоріше за все не вигідно. Практично кожен концерт йде в мінус закладу. Рідко виходить в 0. І ніколи в прибуток.

Опубліковано

Півтора роки не сезон. Після 20 листопада 2008 року концерти немісцевих гуртів можна перерахувати на пальцях однієї руки, а метал-гурти і взагалі дорогу забули...

А скільки в Вас пальців на руці? :)http://www.rocknrollforum.com/album.php

За метал-гурти згідна, але хто ж собі в мінус їх проводитиме постійно?

• 2 року потому...
Опубліковано

А клуб "Майдан" і далі котиться вниз в моїх очах.

Мало того, що фактично відмовились від метал-концертів (їхнє право), так тепер виявляється під забороною ще й виступи російськомовних груп.

Харківській групі "Dance party dance dance", зі слів моєї подруги, прямо під час виступу відключили мікрофон, і сказали, що або ви співаєте українською, або не співаєте взагалі, після чого звукорежисер вступив в суперечку з музикантами. Особисто мене це так обурило, що вирішив аж написати сюди, теж свого роду відгук про роботу закладу. DJ Slavco вдало руйнує немалу частину позитивних спогадів з студентської молодості...

Опубліковано

прямо під час виступу відключили мікрофон, і сказали, що або ви співаєте українською, або не співаєте взагалі, після чого звукорежисер вступив в суперечку з музикантами.

Я б, на місті музикантів, сказав би звукарю: "Або ти надягаєш вишиванку і куриш "Отаман", або ми тебе пизд*мо твоїми ж українськими кросівками Adidas".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...