Перейти до змісту

Де найдешевше купити мобілку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить придбання нового мобільного.

Щось на зразок Нокіа 6303.

Де порадите дешевше купити у нашому славному місці?

Може, якій Інет магазини є, де дешевше, ніж на ринку?

Опубліковано

купували мобілку через інтернет-магазин АЛЛО. Сподобалось - швидко, набагато дешевше, оплата при отриманні, ще й за доставку вони заплатили

Опубліковано

Сертифіковані телефрни Nokia 6303i pink-1248, silver steel-1155, matt black-1155.Гарантія виробника з мокрою печаткою м-ну Лютех.Можливі торг та подарунки.

т. 77-34 11 тц.Ювант 176

т.24-15-48 пр.Перемоги 14.

lutech.com.ua

Опубліковано

Ну якщо найдешевше в місті, то пиши ПМ - зробим!..

А бачу вже є, буду вдома відпишу ціни.

п.с. Фраза про мокру печатку "улибнула"! А як можна ще новий телефончик купити без пічатки?.. :rolleyes: І ще одне, неважливо від якого магазину печатка, оскільки сервісна політика виробника орієнтується на сертифіковані телефони!

Опубліковано

Є такий момент , коли сервіс не може відремонтувати гарантійний телефон у встановлені строки(через відсутність потрібних деталей і т. д.), про що він видає заключення.

Ось тоді мокра печатка ще й як згодиться.

Опубліковано

Як вона згодиться??? В туалет з нею сходити чи що???

На телефон діє гарантія виробника 12 міс, 14 днів можлисвість поверненн продавцеві, 3 ремонти = поверненн коштів за телефон, коли телефон приймається на гарантію то термін гарантії автоматично продовжується на час гарантії... Так що там ще... Неважливо від якого магазину печатка - гарантійні ремонти виконують тіж сервісні центри, з офіційною гарантією можна звертатись в будь-яки офіц.сервіс по Україні!

п.с. просто і досі не розумію ваш наголос на мокрій печатці від магазину, оскільки без печатки і не можна продавати телехфончеги з офіц. гарантією. Зрозуміло що вона має бути... :smile3:

А я купую в "Телмаксі" на Кравчука.

Хороший мага, но зачем платіть больше? :)

Опубліковано

Звичайно, що печатка має бути. Коли все добре, то не важливо чия печатка стоїться гарантійному талоні, але коли виникають певні труднощі, ось тут і вилазять різні нюанси. Найменше проблем виникає з телефонами, які продані "Мобілочкою". Є акт - міняють, а от з деякими підприємцями не все так просто й гладко. З одного боку вони зобов'язані обміняти телефон чи повернути гроші, а з іншого не поспішають це робити.

Опубліковано

На 29.11 ціна 6303і може бути 1080 і навіть ще менше прирізних варіантах доплат за стару мобілку, або розкомплектації нового.

Опубліковано

Фірма "Срук", "Склада","Конфіскат" - сама дешева.

Так точно і зробив. Виявилося дешевше. Правда не зовсім на що сподівався, але в магазини не вигідно ходити. Краще додому принесуть, гарантію підібють. Дякую Sp_RoNdo за телефон

Опубліковано

Недавно купляв телефон у Nokian. Оперативно, сертифікований та ціна майже як у київських інтернет-магазинів. Рекомендую.

Опубліковано

Недавно купляв телефон у Nokian. Оперативно, сертифікований та ціна майже як у київських інтернет-магазинів. Рекомендую.

Взагаліто про київські магазини ніхто і мови не веде! Я даю меншу ціну. Навіть за розетку! :rolleyes:

Нуну... Nokian - озвуч як там рухнула ціна!

Опубліковано

брат мобільного в Фуршеті купив при вході, через 3 дні поламався (не включався) - носив тому підприємцю, і в спілку прав споживачів ходив, і акт брав про не топленість і не ламаність... телефон не поміняли і гроші не вернули... як на мене - не рекомендую там купляти, "разваділи"

Опубліковано

гроші не вернули... як на мене - не рекомендую там купляти, "разваділи"

тре було з татком чи мамою підійти

Опубліковано

а чому не з президентом Америки?

Опубліковано

а Ви вже так робили?

І як, дієвий метод? :rolleyes:

Опубліковано

а чому не з президентом Америки?

тю, це неповага до нашого президента!

тоді вкажіть контакти Ваших батьків, наступний раз знатиму з ким підходити :)

Опубліковано

а Ви вже так робили?

І як, дієвий метод? :rolleyes:

ай-яйяй, Arden, я наступив на хвоста комусь? :smile3:

тоді вкажіть контакти Ваших батьків, наступний раз знатиму з ким підходити :)

ні, за своє дитя хай його ж батьки червоніють, і такі шо у Вас нема своїх? :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...