Перейти до змісту

Перераховую черезе платіжну систему Paypal

Buhgalter1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так не для заробітку, для допомоги, багато користувачів є які хочуть щось придбати, а не хочуть відкривати рахунок, чому ж їм не допомогти.

Опубліковано

халявные виза-интернет уже перестали выпускать?

а навіщо їх випускати? є хороший сервіс privat24 де безкоштовно відкриваєть онлайн карта visa internet яка і підв’язується під PayPal без проблем. Власне так і купую через eBay. А ще дуже зручно коли зарплатна теж в приваті, будучи на роботі, з зарплатної перекидаю на visa internet і купую те що цікавить в інтеренеті.

Опубліковано

халявные виза-интернет уже перестали выпускать?

а навіщо їх випускати? є хороший сервіс privat24 де безкоштовно відкриваєть онлайн карта visa internet яка і підв’язується під PayPal без проблем. Власне так і купую через eBay. А ще дуже зручно коли зарплатна теж в приваті, будучи на роботі, з зарплатної перекидаю на visa internet і купую те що цікавить в інтеренеті.

выпускать=открывать

Опубліковано

Якщо не помиляюсь, випуск visa internet в приваті завжди коштував 30 грн.

Крім привата ще багато банків надають таку послугу, а деякі дійсно безкоштовно випускають таку картку.

Опубліковано

Якщо не помиляюсь, випуск visa internet в приваті завжди коштував 30 грн.

Не правда. Деякий час назад було бескоштовно...

Як зараз - точно не знаю.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Visa Internet: выпуск Карты - бесплатно, каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD ©

А можна використати Virtual Privat24 Account (віртуальну карту), для прив'язки в ПейПел?

Опубліковано

Visa Internet: выпуск Карты - бесплатно, каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD ©

А можна використати Virtual Privat24 Account (віртуальну карту), для прив'язки в ПейПел?

Так і купую через прив’язку до PayPal

Visa Internet=Virtual Privat24 Account - Paypal ok

а де взяти до цієї картки CVV і термін закінчення дії цієї картки?

дивись в повідомленнях системи. трам-пам-пам... вам присвоєно номер картки і там шукай CVV

Опубліковано
' timestamp='1295949874' post='1052296073']

я собі робив Visa Virtuon у VAB з допомогою Tolik_lt

не має потреби у VAB, приват влаштовує, тільки не стикався з цим.

Опубліковано
' timestamp='1295950584' post='1052296085']

...розцінки точно були кращі у VAB -

банк-бегемот дуже-дуже жадний

розцінки на що? поки ніби все безкоштовно.

хто прокоментує, бо сам не користувався.

Опубліковано

Зробив карту віза інтернет через приватбанк24, і що я замітив, що приватбанк КІДАЄ на гроші!

Значіть все почалося з того, що я зробив замовлення товару на сума 190$, після чого поклав на карту віза 195$ (банк запевнив мене що бере 0,35 центів за послуги)

Заплатити за товар я так і не зміг, так як вияснилось що сума на картці замала, хоча дивно 195$ на картці є і не платить, ну думаю покладу ще 30 баксів, що точно заплатити! Отже я добив 30 доларів на карту 195+20 = 225$ остальні які залишаться, планував перевести на кредитку. Коли я проплатив, з мене зняли суму 200$. Чому так якщо послуги банку 35 центів ? За картці залишась 25 доларів, які я хотів перевести на кредитку через приват24- переводи між вашими рахунками. Після 4х чи 5 спроб перевести гроші мені вибивало якусь помилку сервісу. А через 4 дня, я побачив, що на картці віза інтернет -1$ і на кредитку гроші так і не поступили!

Сходив до банку поясннення недали,так як карта не іменна, інформація по ній закрита, сказали звонити у Луганськ у гол. філіал, або писати в чат 24 \ онлайн! Почав я туда писати, мені почали казати бредові пояснення, такі як: Ви сплачували суму 226 $ (на що я показав рахунок з пайпл) потім з'єднували з іншими операторами, врешті-решт мені пояснили все тим що: КОЛИ Я ОПЛАЧУВАВ ТОВАР, ДОЛАР БУВ ЗА ОДНИМ КУРСОМ, А КОЛИ ЗНЯЛИ ГРОШІ КУРС БУВ ЗОВСІМ ІНШИЙ

Цеж як має змінитися курс, що зняли 25 $ ? тим більше що гроші зняли зразу, і оставался ще решта! Що через 4 дня вони роздуплилися що зняли замало, і зняли решту ?

Вобщем, нічого нікому не докажеш. Я вирішив зробити карту віза классик іменну в іншому банку ( таку на яку зарплати дають) і з приватбанком більше справи не мати!

Якби далиб нормальні поясннення, чи вернулиб кошти яб зрозумів, ато спілкуєся непонятно з ким у тому чаті, і говорять такій бред, що навіть мій знайомий екномість прозрів з того пояснення яке вони мені дали!

Ось вона "ВАША ТОЧКА ОПОРИ".

Опубліковано
наприклад ось

хто прокоментує, бо сам не користувався

Ось за що я і кажу!!! Знімає зовсім не ту суму яку платиш у paypal.com

Мій гіркий досвід це доводить!! Некористуйтесь карткою віза інтернет від приватбанку, наслдіки вам гарантовані!

Опубліковано

Ось за що я і кажу!!! Знімає зовсім не ту суму яку платиш у paypal.com

Мій гіркий досвід це доводить!! Некористуйтесь карткою віза інтернет від приватбанку, наслдіки вам гарантовані!

з твого емоційного поста, можна зробити висновок про нестандартну ситуацію, тому твій гіркий досвід ще нічого не доводить, імхо.

Опубліковано

Ooops, скоріше всього, ти просто попав на подвійну конвертацію - долар-гривня-долар. Paypal незалежно від того яка карта, UAH чи USD, ідентифікує її по нац. валюті країни в якій вона емітована, тобто як гривневу.

Тут не стільки справа в приваті, як в тому, що інфу треба курити ДО ВІДКРИТТЯ карти, а тоді вже вибирати банк, з належним рівнем  якості обслуговувавання\прозорості дій.

Опубліковано

Ooops, скоріше всього, ти просто попав на подвійну конвертацію - долар-гривня-долар. Paypal незалежно від того яка карта, UAH чи USD, ідетифікує її по нац. валюті країни в якій вона емітована, тобто як гривневу.

Тут не стільки справа в приваті, як в тому, що інфу треба курити ДО ВІДКРИТТЯ карти, а тоді вже вибирати банк, з належним рівнем  якості обслуговувавання\прозорості дій.

які тоді поради? прив'язувати до палки гривневу картку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...