Перейти до змісту

Акція протесту в Луцьку 25/11/10 о 11:00

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Valyniaka: У четвер, 25 листопада у всіх обласних центрах України об 11:00 почнуться акції протесту проти Податкового кодексу.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи мітингуючих Ігор Гурняк.

«Ми знову збираємося з'їхатися до Києва у четвер вранці. Окрім цього, у четвер об 11:00 буде проведено одночасно акції у всіх обласних центрах України», - сказав він.

Опубліковано

Врятувати рядового українця зараз- це врятувати Україну, врятувати олігарха , це просто врятувати олігарха.

Опубліковано

Майдан, що зібрався в Києві, першочерговою метою має змусити Президента України накласти вето на податковий кодекс, але...

... але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

Всіх дістала влада з її реальним кидаловом. Згадайте бігборди з написом "5 років без податків для малого бізнесу". Це була офіційна інформація, реальна обіцянка від партії, від кандидата на найвищу посаду країни.

Норми ж нового кодексу перекреслюють вище згдану обіцянку: єдиний податок збільшується, перелік видів діяльності, шо "підлягають" під єдиний податок звужується.

Що ж ми матимемо далі? Чи не 100% населення щодня купують товари, послуги у підприємців. Не з заводу, фабрики, а саме в підприємців на ринку, в магазинах, в салонах, тощо. Тому податковий удар по підприємцях дуже швидко відчує кожна людина і відчує це на власній кишені.

Безліч людей розуміють це і вже зараз намагаються протистояти нахабності влади. Якщо мітинги почались виключно з проблемного кодексу, то зараз кодекс лишається лиш підставою занепокоєння народу, а народ хоче більшого: відставки Президента, Уряду, Парламенту.

Вони дискримінували себе не кодексом, а тим, як брехливо і підступно вони його вводять в дію.

І не варто надіятись на президентське вето як на спасіння бізнесу. Кодекс лише об"єднує норми діючого законодавства, тому без кодексу завтра всі ці зміївські статті повстануть в інших законодавчих актах.

Отож маємо факт - нас кинули, хочуть знову кинути (новий трудовий кодекс і т.д.) і будуть кидати, поки не помремо морально як нація.

Ви хочите цього? Я ні.

25 листопада об 11 годині весь народ має вийти на майдани і заявити своє власне ВЕТО на кодекс, на підлу владу, на життя в ярмі. Відпрошуйтесь з роботи, з навчання, беріть друзів та гуртуйтесь, РАЗОМ - МИ СИЛА!

Опубліковано
.. але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

До попереднього посту...

Ти сам зрозумів, що мекнув?

Люди не прагнуть домогтись лише ВЕТО, яке нічого не вирішить, а повстають проти методів, якими влада діє і буде діяти в сотні разів сміливіше, якщо сьогоднішні майдани не вистоять до кінця. Кодекс - лише іскра, яка підняла на ноги безліч людей і не лише підприємців.

Опубліковано

Кодекс - лише іскра, яка підняла на ноги безліч людей і не лише підприємців.

Ніхто ще не піднявся. Це ілюзія.

Наша влада дуже м'яка і поступлива, бо мудра. Вона не доводить людей до такої злості, щоб почалися справжні страйки і заворушення. Це щось на зразок компромісу: ми вам нічого, а ви нам нічого - а розвитку нуль. І дивіться, вже 20 років так живемо, і все добре. Як були бидлом, так і залишилися.

Опубліковано

Ніхто ще не піднявся. Це ілюзія.

Наша влада дуже м'яка і поступлива, бо мудра. Вона не доводить людей до такої злості, щоб почалися справжні страйки і заворушення. Це щось на зразок компромісу: ми вам нічого, а ви нам нічого - а розвитку нуль. І дивіться, вже 20 років так живемо, і все добре. Як були бидлом, так і залишилися.

Тонкий намек на то, что ты Дартаньян ,а остальные светлосинего цвета???

Опубліковано

Тонкий намек на то, что ты Дартаньян ,а остальные светлосинего цвета???

я нічим не кращий за інших. я тут народився і тут виріс - звідки ж я можу бути іншим?

Опубліковано

я був на мітингу, враження гарні, народу близько тисячі було, хрінова організація, але це доказ того, що політики тут не замішані. Я був в першому ряді, кричав всі гасла які міг і може був би якийсь результат, якби в адміністрації хтось був, ато покричали під пустим приміщенням і розійшлись. У вівторок, 30 листопада там буде сесія облради, на якій буде винесено питання про звернення до Президента про ветування кодексу. Отож організатори закликали всіх прийти у вівторок, попредньо знаю, що у вівторок ринки знову не роблять (хотілося б щоб пішли всі, а не так як в четвер: на старому ринку добра частина торговців вийшли на роботу), отож у вівторок ВСІ НА МІТИНГ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...