Перейти до змісту

спасіть монітор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

маю асус VW222u,

кілька місяців тому з’явилась вертикальна полоса шириною в один піксель синього кольору, так більше і не зникла.

Але то ще пів біди. Недавно весь екран рясно покрився зеленими пікселями. При наступному включенні зеленого не було, але після хвилин 20 роботи раптово з’явилось.

Викл - вкл не допомагає, зато після вимкнення на тривалий час знову без зеленого включається, а через певний час зеленіє. Може за годину позеленіти, може за 4, а може і більше 5 пропрацювати так і не позеленівши. Залених пікселів багато (на око відсотків 30), розкидані хаотично і рівномірно по всьому екрану. Іноді з’являються масово і раптово, а іноді невелика к-ть, і за наступних секунд 15-20 поступово доходить до масовості.

Підозрюю саме монітор, відео і кабель відкидаю.

Пробував підключати як до інтегрованого відео так і до основного зовнішнього.

Завжди працював через DVI кабель, але для експеременту спробував через VGA підключити - не допомогло.

Можна його вилікувати чи гроші на новий збирати ?

Опубліковано

Воно?

В Асуса це була бракована партія 22" моніторів. Причому різних моделей. В мене теж зараз Asus MW221C, вроді поки все ОК (тьху-тьху!), але все одно підсвідомо чекаю від нього неприємностей. Напиши Mix_Forever, він колись продавав схожий монік Asus, то казав, що були з ним проблеми і вийшло поремонтувати. Тільки не знаю, сам він це робив, чи возив кудись в СЦ.

Опубліковано

ага, воно, правда проявилося майже через три роки роботи.

Привіт можиш пренести я з таким дефектом 3 місяці

назад теж кліенту ремонтував зробив робить.

Опубліковано

Привіт можиш пренести я з таким дефектом 3 місяці

назад теж кліенту ремонтував зробив робить.

а вертикальна полоска теж "лікується", чи лише "зеленява" ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...