Перейти до змісту

Скільки коштує смажена… муха?

Aisberg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

да-да... в африцы он кузнєчиків жруть і довольні. а вам - жирна смажена муха і носа вернете.... Зажрались, блін )

Я б подивився як ти б їв смажених мух)))

Герой ютуба :D

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

..

Я б подивився як ти б їв смажених мух)))

Герой ютуба :D

Мої плем'янники вже все перепробовали (надивились передач про виживання) :)

Чи мух їли не знаю, медведок, мурах, черв'яків — то точно :blink:

Опубліковано

У нас претензії до санітарії в кухні, до того що муху принесли і коли їм її показали вони тупо ржали. ні вибачень толком нічого.

В ролі вибачень просили чай за рахунок закладу - фіга

Тобто, якби вам дали нахаляву чаю, то у вас би зникли претензії до санітарії на кухні і мух в тарілці? Дійсно смішно, тепер я розумію чого ржали працівники закладу.

Якщо ви такі законопослушні та правильні, то покажіть мені пунктик в законі про халявний чай. Вам замінили блюдо - це все, що вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ зробити по закону, все інше (вибачення, чай і т.д.) - справа добровільна, хоча від неї і залежить репутація закладу.

Порада: поменше дивіться амуруканське кіно і буде вам щастя чай.

Опубліковано

Якби вибачились чемно і пригостили чаєм, ми б нормально віднеслись. Правда більше б там не їли, але в книгу скарг не писали б, і в відділ захисту прав споживачів теж.

І репутацію не портили б розголошуючи всім про те що було.

І статтю в газету не писали б (яка переписана в 1му повідомленні).

Оце й усе, просто треба по-людськи відноситись. Мало які ситуації бувають.

Працівники ржали коли побачили муху, чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухою

Опубліковано

Поддерживаю. Иногда обслуживающему персоналу, чтобы замять конфликт, достаточно извиниться. Но многие считают это ниже своего достоинства. Мол я тут ни причем, муху не я жарили и значит извиняться не должен. В итоге происходит дальнейший обмен грубостями и куча испорченных нервов с обеих сторон. Как минимум - недальновидно. :)

Опубліковано

Якби вибачились чемно і пригостили чаєм, ми б нормально віднеслись. Правда більше б там не їли, але в книгу скарг не писали б, і в відділ захисту прав споживачів теж.

І репутацію не портили б розголошуючи всім про те що було.

І статтю в газету не писали б (яка переписана в 1му повідомленні).

Оце й усе, просто треба по-людськи відноситись. Мало які ситуації бувають.

Працівники ржали коли побачили муху, чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухою

От не вірю і все, що пацики після пива, побачивши муху в себе в тарілці, спокійно і чемно розмовляли. Не вірю, що "На це офіціантка разом з барменом голосно зареготали." Фальшивенько звучить.

Опубліковано

чай попросили ми вже коли з"їли те що принесли замість порції з мухою

:D

Взагалі-то і не їли

Фальшивенько звучить.

ще б знати, що вони замовили?

Опубліковано

Поддерживаю. Иногда обслуживающему персоналу, чтобы замять конфликт, достаточно извиниться. Но многие считают это ниже своего достоинства. Мол я тут ни причем, муху не я жарили и значит извиняться не должен. В итоге происходит дальнейший обмен грубостями и куча испорченных нервов с обеих сторон. Как минимум - недальновидно. :)

Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д.

Опубліковано

Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем. Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д.

не думаю, що ВСЕ залежить лише від цього. якщо людина Ґ, то як би їй не платили,чи як би не ставились до неї, все одно щось вчверить. і так, що непомітно буде. вже вище писали, що плювали у страви. а муха може бути простою випадковістю.хоч і неприємною.

а що було далі...правду знають лише ті, хто тему починав :closedeyes:

Опубліковано

не думаю, що ВСЕ залежить лише від цього. якщо людина Ґ, то як би їй не платили,чи як би не ставились до неї, все одно щось вчверить. і так, що непомітно буде. вже вище писали, що плювали у страви. а муха може бути простою випадковістю.хоч і неприємною.

А я десь писав, "що ВСЕ залежить лише від" відносин роботодавця і працівника? Хм... Не бачу :closedeyes:

Опубліковано

А я десь писав, "що ВСЕ залежить лише від" відносин роботодавця і працівника? Хм... Не бачу :closedeyes:

я теж не бачу. говорилось про те, що не завжди "як платять,так і працюють.... і так далі...."

Опубліковано

говорилось про те, що не завжди "як платять,так і працюють.... і так далі...."

А я десь писав, що ЗАВЖДИ як платять так і працюють?

Опубліковано

А я десь писав, що ЗАВЖДИ як платять так і працюють?

аби ще сам розумів , про що пишеш... чого ти до КАПСА додовбався?!

то ж написав "Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д."

здається, це ствердне речення. причина і наслідок.

Опубліковано

то ж написав "Як роботодавець платить, так люди і працюють. Як роботодавець поставить дисципліну в закладі, так люди і працюють. І т.д."

здається, це ствердне речення. причина і наслідок.

Вирвати фразу з контексту де спочатку йде припущення "Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем" - багато розуму не треба. Я то розумію, що пишу і що читаю. На відміну...

Опубліковано

На багатьох форумах є цілі теми, де ремонтуватись, а де ні. Де їсти, а де ні... Не розумію, чому б не написати назву закладу, щоб всі побачили. Може хтось ще щось цікаве про цей заклад напише. Якщо вони при цьому ще й ржали, тоді бордівцям з таким сервісом там точно не місце. І знайомим заказати...

Опубліковано

Вирвати фразу з контексту де спочатку йде припущення "Це скоріше проблема відносин працівника з роботодавцем" - багато розуму не треба. Я то розумію, що пишу і що читаю. На відміну...

який тонкий натяк... )))

тільки от "припущень" я там не бачу. і твоє "скоріше" відносилось зовсім до іншого питання.

ладно... ніхто нічого нікому не докаже.

Опубліковано

тільки от "припущень" я там не бачу.

Це не до мене, а до окуліста.

і твоє "скоріше" відносилось зовсім до іншого питання.

ти краще мене знаєш, що я мав на увазі? Супер!

ладно... ніхто нічого нікому не докаже.

тут згоден на 100%

Опубліковано

Если перечесть все бары ,рестораны,забегаловки,тошниловки и рыголеты г.Луцка ,в которых хотя-бы раз были нарушены санитарно-гигиенические нормы приготовления пищи ,то туда все равно будут ходить.

Но я лично предлагаю заказывать только водку и то в закрытой бутылке и пить ее исключительно из горла.

ПРЕИМУЩЕСТВА ОЧЕВИДНЫ;

1.Пространство возле горлышка находится в непосредственной близости от глаз,что позволяет контролировать все пути перемещения насекомых.

2.Минимум контакта горлышка бутылки с руками , ногами , и прочими частями тела ненавистных работников общепита что позволяет уменьшить риск заражения вожделенного горлышка всякими бактериями,вирусами и прочими бациллами.

3.И наконец то Огромная экономия материальных средств в столь не простой для родины период .

О как я задвинул.

Опубліковано

Образились на те що муха впала і ніхто з працівників не побачив. А вдома у вас не бувють мухи, мурахи і т.д? А яблуко з огороду не їсте, просто легко витерши його об кофту? Думаєте на тому шо ми їмо вдома то муха не сере а якшо в барі то все ппц рестораторам!!!

Опубліковано

Підтримую автора, підприємці ставлять ціни які хочуть, перевірки просто купляються і всі дружно заробляють грошики.

Це захист прав, трапилася така фігня - висказали все що думаєте, написали в Санстанцію і все, хай виправляються, хай забивають на всіх, хай що хочуть те роблять, але вплив зі сторони споживача вже є і регулярно пацюка під кисло-солодким вже не продаси! :naezd:

Але саме така реакція на "якісне" обслуговування є нормальна. Адже ми хочемо їсти гарно, дешевше і гарантовано, на противагу обпльованому борщу за 25грн...

2Andrew_Best

Дома ти сам надаєш послугу свому організму і від того як ти її надаєш, залежить твоє здоровя і самопочуття <_<

Опубліковано

Общепит, такой общепит... текста много а вывод один:

а мораль історії проста - хавать нада дома

или,как вариант, ходить надо в те заведения, где лично знаешь и повара, и официантов,ибо там где есть конвейер - нет гарантии качественного обслуживания.Мне довелось поработать в супермаркете, (не скажу в каком), с тех пор я стараюсь не закупаться в таких местах, почему? Тот, кто знает из чего и как делается колбаса - не употребляет этот продукт.Или же покупает КАЧЕСТВЕННЫЙ товар. имхо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...